Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Της πατριδος μου σημαια

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κοινωνία' που ξεκίνησε από το μέλος Imogen _darling, στις 25 Ιανουαρίου 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. η αληθεια ειναι πως εχω καιρο να μπω σε φορουμ να κανω νταβαντουρι περα απο το facebook το οποιο δεν πιανεται γιατι ειναι για μωρα! παντως ειναι τοσο μα τοσο δυσκολο να ποσταρεις εδω! κατι που ειπαν εχθες καποιοι σεπτοι αναγνωστες περι δημοσιοτητος, δημοσιογραφων και ΕΥΠ. ειμαι διατθειμενη να τα πιστεψω καθως μιλαμε για Ελλαδα. Η Ελλαδα ειναι μια αισχρη χωρα-ειναι ισως η γεωγραφικη της θεση-ειναι το θλιβερο απομειναρι 400 χρονων οθωμανικης σκλαβιας και οπισθοδρομισμου, βρωμιας και ισλαμισμού που εχασε μια για παντα την βιομηχανικη επανασταση και εκτοτε τρεχει να την προλαβει. ειναι ενα κομματι των βαλκανιων, αυτου του κακομοιροι αθυρματος των ΗΠΑ, καταρρακωμενου απο εμφυλιους, φτωχεια, κομμουνισμό και μεταναστευση. ισως να ναι η ιστορικη της παρακμη-απο λικνο της διανοησης και του πολιτισμου στην αρχαιοτητα σε μια μετριοπαθη ακμη στον μεσαιωνα και στην συνεχεια στην μεγαλυτερη ντεκαντανς που εχει γνωρισει ποτε λαος (περα απο τους Ινκας και τους Αιγυπτιους). Για να φτανεις να εχεις τον Νεοελληνα με τον φραπε που το παιζει εραστης αλλα φοβαται να δει περα απο την μυτη του. Τον λιγδιασμενο επιμειξια που καυχιεται για το μεγαλειο μας και υστερικα υπερασπιζεται την χαμενη τιμη της κορης του. Τον νεαρο και την νεαρη που κανουν πολεμο (βλ μαλακιες και πορειες) και οχι ερωτα. και ετσι αγαπητοι αναγνωστες καταληγουμε ολοι εμεις οι υγιεις-προκειμενου να δωσουμε διαπιστευτηρια οτι δεν μπηκαμε εδω για να σας καρφωσουμε στο Σταρ-αναγκαζομαστε λοιπον να γραφουμε ενα σωρο γελοιοτητες προκειμενου να μπορεσουμε να μπουμε!
     
  2. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Δεν έχεις διόλου δικο. Μην πικραίνεσαι όμως. Υπάρχουν λύσεις. Εμείς την φτιάχνουμε την ζωή μας.

    Δεν νομίζω ότι γράφεις γελοιότητες.

    Θα ήθελα να σου χαρίσω αυτό το τραγούδι. (Κάτι μου κάνεις εσύ, είναι το δεύτερο που σου αφιερώνω σήμερα). 

     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  3. jimboy

    jimboy Regular Member

    Απάντηση: Της πατριδος μου σημαια

    Κανένα καλό δεν έχουμε τρομάρα μας?
     
  4. ae1969

    ae1969 Regular Member

    Τα δεδομένα που παραθέτεις ασφαλώς και είναι σωστά. Όμως σχετικά καλά είμαστε (ή μας έχουν αφήσει κάποιοι ισχυροί να είμαστε). Μην ξεχνάμε ότι για 2000 ολόκληρα χρόνια ΔΕΝ υπήρχε ανεξάρτητη Ελλάδα - Ρωμαίοι, Βυζάντιο, Φραγκοκρατία, Τουρκοκρατία και μετά περάσαμε μπόρες που πολύ λίγες Ευρωπαϊκές χώρες έζησαν - 10 χρόνια πόλεμοι 1912 - 1922, Μικρασιατική Καταστροφή με 1,5 εκατομμύριο πρόσφυγες, άλλα 9 χρόνια πόλεμοι 1940 - 1949 και ουκ ολίγες φυσικές καταστροφές (σεισμοί, ηφαίστεια, πυρακγιές).

    Τα των νεοελλήνων γνωστά, αλλά μήπως εγώ ή εσύ ή ο οποιοσδήποτε από αυτό το forum ή και αλλού δεν έχουμε λίγες ή πολλές φορές αναγκαστεί ή επιλέξει ένα μη ορθό δρόμο για να κάνουν τη δουλειά τους;

    Και φυσικά να κλείσω λέγοντας ότι δεν είδα κάτι το γελοίο στα λόγια σου. 
     
  5. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Ενδιαφέρον, αν και κάπως αφοριστικό κείμενο. Θα κάνω μόνο δύο παρατηρήσεις. Πρώτον, για όλα τα δεινά αυτού του τόπου φταίνε οι "άλλοι"; Οι τούρκοι, οι αμερικάνοι και δεν ξέρω εγώ ποιος άλλος; Δεν είμαστε ο μόνος λαός που βρέθηκε υπό κατοχή και τα 200, σχεδόν, χρόνια (σύγχρονου; εγώ θα έλεγα του πρώτου) ελληνικού κράτους είναι διάστημα υπέρ αρκετό για να είχαν εξαλειφθεί οι διαφορές που χώριζαν τον "καταραμμένο" αυτό τόπο από τις υπόλοιπες προηγμένες χώρες. Επομένως, πιστευώ πως δεν πρέπει να ψάχνουμε άλλωθι στους "κακούς άλλους" αλλά να αναλογιστούμε τις δικές μας ευθύνες.

    Δεύτερον, αναφέρεις ως παράδειγμα νεοέλληνα την καρικατούρα του ελληνάρα. Μόνο αυτοί υπάρχουν ανάμεσά μας; Πιστεύω πως όχι. Αυτός ο τόπος έχει να δείξει κι άλλους ανθρώπους, με πνεύμα, ωριμότητα, συγκροτημένο χαρακτήρα. Επομένως, κοιτάζεις να έχεις σαν πρώτυπο και να συναναστρέφεσαι με αυτή, τη δεύτερη κατηγορία, αδιαφορώντας τελείως για τους άλλους.
     
  6. drdoom

    drdoom Regular Member

    Χωρίς να θέλω να σε προσβάλλω, προσπαθείς να κάνεις ιστορική - κοινωνιολογική ανάλυση με πασαλείμματα γνώσεων επιπέδου σχολικής ιστοριογραφίας και παρατήρηση του άμεσου περιβάλλοντος. Αν σε ενδιαφέρει όντως η μελέτη της πορείας του ελληνικού κόσμου από την αρχαιότητα έως σήμερα, υπάρχει μεγάλη βιβλιογραφία. Αν απλά θέλεις να βγάζεις χολή, πάω πάσο.
     
  7. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Η Ελλαδα ειναι μια αισχρη χωρα??????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Απο που πηγαζει αυτο το συμπερασμα????????????????????????????
    Χμμμ, για να αναλογιστω.................Να θυμηθω την υφισταμενη ακομη και σημερα ηλιθια γνωμη των Γερμανων που πιστευουν πως ειναι οντως η αρεια φυλη και που αιματοκυλισαν την Ευρωπη καταστρεφοντας πολλα απο τα υπεροχα μνημεια της??
    Την μπαγαποντια των νοτιων κατα το ημισυ συμπατριωτων μου ιταλων, που αν τολμησεις και αφησεις την βαλιτσα διπλα σου στον σταθμο των τρενων (για να αναψεις ενα τσιγαρο βρε παιδι μου), θα βρεθεις να ταξιδευεις Ναπολη-Μιλανο MONO με το βρακι που φορας????(Δεν αναφερομαι προσωπικα).
    Ας μην επεκταθω στην εκτεταμενη παιδεραστια Βελγων και Ολλανδων που οι τελευταιοι την νομιμοποιησαν βαζοντας και κομμα της στην βουλη τους.
    Να πω για τους Βρεττανους που τρεχουν σαν τις φιλιππινεζες των αμερκανων να βομβαρδισουν μαζι τους εξαθλιωμενους λαους παριστανοντας τους ηρωες (με τις πουδριερες και τα τσιμπιδακια φρυδιων στην τσεπη μαζι με τις γεμιστηρες των οπλων τους?)
    Δεν θα επεκταθω σε γειτονικες βαλκανιες χωρες (ονοματα δεν λεμε) οπου :"Για φαγητο ηθελα να παω κυριε μπατσε μου, δεν ξερω πως βρεθηκα με το χασαπομαχαιρο στο νεφρί".
    Η Ελλαδα μας ειμαι ομορφη, ναι, εχει ελαττωματα, ομως ποια χωρα δεν εχει????
    Θαυμασε η ιταλιδα νυφη μου, οταν περυσι τα Χριστουγεννα ηρθε στην Αθηνα και περπατησε απο το Συνταγμα στην πλατεια Κοτζια μαζι με την αδελφη της.
    Στο Μιλανο π.χ. ειναι αδιανοητο μετα τις 7 το βραδυ 2 γυναικες μονες να περπατουν στον δρομο λογω............βιασμων, ληστειων, κλπ.
    Τι ειμαστε στην Ελλαδα?????Χμ, γκρινιαρηδες και κουτσοποληδες.
    Γκρινιαζουμε για το ποσο εφτασαν οι πατατες στην λαικη, αλλα και την tv plasma θα παρουμε και το dvd blue ray θελουμε και αν το κινητο μας δεν εχει gps θα βγαλουμε φλυκταινες!
    Οαον αφορα το κουτσομπολιο, δεν το συζητω. Εκει ειμαστε αφθαστοι.
    Πιστευω ομως πως ολα αυτα ειναι μηδαμινα σε σχεση με τα ελαττωματα αλλων ευρωπαικων και μη λαων του δυσμοιρου πλανητη μας.
     
  8. blindfold

    blindfold Contributor

    σε γενικές γραμμές θα συμφωνήσω με αυτή την απάντηση ,ειδικά με το δεύτερο σκέλος της απάντησης ...

    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα δεν ξέρω γιατί μόλις το διάβασα και φωναχτά κίολας με έπιασαν τρελλά γέλια ..!
     
    Last edited: 26 Ιανουαρίου 2009
  9. Τι υπερτιμημένες αξίες αυτός ο έρωτας και το σεξ….Σε κάθε τέτοιο
    κείμενο θα δω και μια κατηγορία του τύπου «δεν κάνετε έρωτα»
    Τι να κάνω που εμένα δεν μ αρέσει το σεξ?
     
  10. master Thanassis

    master Thanassis Regular Member

    Απάντηση: Της πατριδος μου σημαια

    θα συμφωνησω με την mirella trans Domme
    αλλωστε οποιος θελει μενει οποιος δεν θελει η δεν μπορει την κανει γι αλλου
    η προσπαθει και αυτος να βαλει ενα λιθαρακι να φτιαξει και αυτος κατι
    γιατι για ολα τα στραβα τα αναποδα και τον κακο μας τον καιρο δεν φταινε μονο οι αλλοι
     
  11. Syrah

    Syrah Contributor

    Καλώς ήρθες Imogen_darling.

    Κάθε σύνολο ανθρώπων δεν υιοθετεί μόνο έξωθεν επιβεβλημένα χαρακτηριστικά, αλλά κυρίως διαμορφώνεται από τα ιδιάζοντα γνωρίσματα των μονάδων που το απαρτίζουν. Όπως σωστά παρατήρησε η D. τη ζωή μας τη φτιάχνουμε μόνοι μας. Πλην κάποιων εξαιρετικών περιπτώσεων δε (βλ. χώρες που τελούν υπό καθεστώς πολέμου), αν κάποιος διαθέτει αξιοπρεπή επίπεδα κοινωνικής μόρφωσης και θεμελιωδώς καλή οικονομική κατάσταση, μπορεί να εξασφαλίσει μία αξιόλογη ποιότητα ζωής. Προσωπικά μένω στην Ελλάδα και αισθάνομαι πολύ ευχαριστημένη τόσο από τον τόπο όσο και από τους ανθρώπους -που επέλεξα να συναναστρέφομαι.

    Δεν θα προχωρήσω σε σχετική επιχειρηματολογία καθώς θεωρώ πως επιχειρήματα υπάρχουν αδιαμφισβήτητα εκατέρωθεν και έτσι είναι μάλλον αδύνατο να αποφασιστεί συναρτήσει αντικειμενικών κριτηρίων ότι βέλτιστο είναι να ζει κανείς στην τάδε χώρα και όχι στη δείνα (αν ήταν δυνατό, θα μετανάστευαν όλοι στην προτιμότερη χώρα). Θα σταθώ μόνο στην επισήμανση πως αν κανείς αξιολογεί τόσο άσχημα μία χώρα και τους ανθρώπους που την απαρτίζουν, θα ήταν περισσότερο δημιουργικό για τον ίδιο, να ασχολείται με τόπους και ανθρώπους που του είναι περισσότερο ευχάριστοι - η αναμόχλευση κακών αναμνήσεων και η αναμάσηση κακώς κειμένων καταστάσεων δεν μας προσφέρει κάτι.

    Με το ίδιο σκεπτικό, πιστεύω ότι θα είχε περισσότερο νόημα, αν αξιολογείς αυτά τα οποία γράφεις ως γελοιότητες, να μην τα γράφεις καθόλου - ιδιαίτερα δε αν με αυτά ενδέχεται να προσβάλεις από παραδρομή, το εθνικό ή θρησκευτικό φρόνημα των συνομιλητών σου. Για τη συμμετοχή σου στα fora δεν είναι υποχρεωτική η ανάρτηση συγκεκριμένου πλήθους σχολίων ανά ημέρα. Είσαι ελεύθερη να πραγματεύεσαι μόνο όσα θέματα πραγματικά σε ενδιαφέρουν σε ό,τι αφορά στο BDSM.
     
  12. Avalonia

    Avalonia Regular Member

    Πόσο ευχάριστο αλήθεια είναι, πως ζούμε σε μία κοινωνία που είμαστε ελεύθεροι να κάνουμε τις επιλογές μας! Ας επιλέξουμε λοιπόν με σύνεση αυτό που θεωρούμε καλύτερο για τον εαυτό μας και ας συμβάλλουμε το μέγιστο δυνατό στη βελτίωση των καταστάσεων που επιθυμούμε να αλλάξουν.
     
Thread Status:
Not open for further replies.