Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι διαβάζεις τώρα, τώρα-τώρα και γιατί?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κοινωνία' που ξεκίνησε από το μέλος brenda, στις 16 Δεκεμβρίου 2016.

1. ChrisZab11

ChrisZab11 Regular Member

Ενδιαφέρον

2. Apocryphos

Apocryphos Regular Member

Μιας και ενδιαφέρεσαι φίλε μου, τσέκαρε και μία καλή ανάλυση του βιβλίου στο ακόλουθο άρθρο. Μόνο για εμάς, τους λάτρεις της πιο επικής εποχής και για την Ελλάδα αλλά και για τον κόσμο (1820-1920). Τέτοια βιβλία πρέπει να διδάσκονται τα παιδιά στα σχολεία και όχι την εμετική παπαγαλία ημερομηνιών:

https://www.protagon.gr/themata/ti-eidan-treis-periigites-stin-ellada-tou-1825-44343133259

3. Apocryphos

By the way που θα έλεγαν ο Οδυσσέας Ανδρούτσος και ο Ναύαρχος Κουντουριώτης, βρίσκω το βιβλίο Η ΑΗΔΟΝΟΠΙΤΑ επικό και είμαι από αυτούς που σνομπάρουν Έλληνες/Ελληνίδες συγγραφείς (με εξαίρεση την τριλογία ΥΠΕΡΒΟΡΕΑΣ του Αντωνόπουλου). Μπορεί να σου άρεσε και αυτό, εάν έχεις πάρει έστω και ένα vibe από βιβλία όπως Master & Commander, 20.000 Λεύγες Κάτω από τη Θάλασσα, νουβέλες του Patrick O'Brian, Ανεμοδαρμένα Ύψη, Οι Πειρατές του Αιγαίου, ο,τιδήποτε έχει να κάνει με Dark Romanticism και στο βάθος κήπος ό,τι έχει να κάνει με Dark Academia...

4. ChrisZab11

Οι αιτίες της επανάληψης όπως και της μορφής της παιδείας σήμερα , χρήζουν πολύ κουβέντα. Δεν είμαι ειδικός, όμως αν συγκρίνουμε το τότε με το σήμερα , είμαστε πολύ πίσω σήμερα.
    Σήμερα ,στην εποχή του διαδικτύου, η κάθε απάντηση σε κάθε ερώτηση είναι εύκολη, πράγμα που δεν αφήνει στον μαθητή να "ψάξει" . Εύκολη τροφή το λέω.
    Έβαλα στο προφίλ μου , μια φωτό ενός σχολείου στην επαρχία. Σύγκρινε την με ένα σχολείο του σήμερα.
    Αυτό λέει πολλά

5. Apocryphos

Έψαξα για τη φωτό αλλά δεν τη βρήκα (είμαι χαζούλης μάλλον). Στείλε μου το link για να τη δω...σε ευχαριστώ εκ των προτέρων...

6. ChrisZab11

Σχολείο 1920 ο τίτλος της φωτό .

7. Xarhs

Xarhs Hard limits: Μπουζούκια, Δράκοι και Μονόκεροι

High-Rise - J.G. Ballard