Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι κανει ο Κοσμος για να γαμησει....!!!

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Kits, στις 10 Σεπτεμβρίου 2007.

  1. Kits

    Kits Contributor

    Τι κανει ο Κοσμος για να γαμησει....

    Οπου και να παρατηρησει κανεις γυρω του, στο δρομο, στην εργασια του, στην καφετερια, σε στασεις και σταθμους, ακομα και στην ουρα της εφοριας θα δει τον κοσμο σε ενα συνεχες αγωνα για να αποκτησει το αντιθετο φυλο.( ή και το ιδιο μερικες φορες) Οχι για να το κανει δικο του , απλα και μονο να το κατακτησει και να το ''νικησει ''... για να το καταφέρει αυτο θα πρεπει να το γαμησει!!
    Οι λογοι ειναι προσωπικοι του καθενος , αλλος νιωθει ανασφαλεια, αλλος ειναι σιγουρος οτι μπορει να το κανει και απλα το κανει, αλλος για να περασει την ωρα του, αλλος ακολουθει το ρητο ''με το γαμησι κανεις γνωριμιες'' , αλλος.....κοκ.

    Ο πολυμηχανος Οδυσσεας αφησε πισω του μεγαλη κληρονομια απο το μυαλο του , ετσι ο καθενας ''σκαρφιζετε'' οτιδηποτε μπορει και ειναι δυνατον ή αδυνατον εκεινει την στιγμη για να επιτυχη τον αντικειμενικο σκοπο..... ''πηδημα''

    Μερικες φορες ειναι θεμα ''marketing'' του ιδιου μας του εαυτου, το πως θα παρουσιασουμε και το πως θα πλασαρουμε τον εαυτο μας στον αλλον.. Ετσι και μεσα εδω στο φορουμ πολλες φορες αλλα γραφουμε απο αυτα που πιστευουμε, ωστε να παρουσιασουμε στον αλλον αυτο που θελει να ''δει'' και οχι αυτο που πραγματικα ''ειναι ''

    Με λιγα λογια ( και χωρις παρεξηγηση) αλλα γραφουμε, αλλα λεμε , αλλα κανουμε και αλλο ειμαστε... τουλαχιστον γαμαει κανεις η μονο στο μπλα μπλα μενουμε????




    Υ.Γ. απο εδω και κατω το νημα ..... δικο σας!!!! γραψτε, κραξτε, συμφωνήσετε αλλα με σκεψη και ειλικρίνεια!!!
    ( Εγω αντεχω οπως λεει και καποια... )
     
    Last edited: 10 Σεπτεμβρίου 2007
  2. Guest05

    Guest05 Guest

    Ότι κάνει και για να γαμηθεί.
     
  3. Syrah

    Syrah Contributor

    To site δεν είναι προσανατολισμένo στις γνωριμίες, πράγμα που διαφαίνεται και από το (μικρό) πλήθος των αγγελιών. Ως εκ τούτου αρκετοί χρησιμοποιούν τo forum προκειμένου έμμεσα να αναζητήσουν έναν ερωτικό σύντροφο. Κατά τη δική μου εκτίμηση είναι σεβαστό, εφόσον η συμμετοχή τους στα θέματα των νημάτων, τα προάγει, ανεξάρτητα από το αν η ανάπτυξη των θεμάτων είναι το κίνητρό της ή όχι. Πιθανά στο μέλλον το κομμάτι των αγγελιών να αναπτυχθεί περισσότερο και να εκλείψουν φαινόμενα όπως αυτό που περιγράφεις.
     
  4. sapfw

    sapfw λιβελούλα Contributor

    Απάντηση: Τι κανει ο Κοσμος για να γαμησει....!!!

    μπορεί να είναι άσχετο με το thread... μπορεί και όχι...
     
  5. Guest05

    Guest05 Guest

    Πονάει. Αλλά τους αρέσει Σαπφώ. Και σε σκλάβες αλλά κυρίως σε αφέντρες.
    Κι αμα τους αρέσει ...δεν πα να πονάει.
    Καμιά διαφωνία;
     
  6. sapfw

    sapfw λιβελούλα Contributor

    Απάντηση: Τι κανει ο Κοσμος για να γαμησει....!!!

    συμφωνώ με τον προλαλήσαντα... τουλάχιστον αναφορικά με τις σκλάβες  
     
  7. latexduck

    latexduck Contributor

    το αντίθετο υσχύει εδώ... όταν έχεις πολλές γνωριμίες βρίσκεις και να ...... πιο εύκολα.
    sapfw lol
    Πράγματι βλέπω και εγώ πολλούς να γράφουν και πολλούς να παρακολουθούν τα νήματα αλλα πολύ λίγους να βάζουν αγγελίες και αυτό με χαροποιεί...
    Αγαπητέ Kits όποιος σου απαντήσει ναι σημαίνει όχι όποτε λέω και εγώ όχι   λολ
     
  8. Syrah

    Syrah Contributor

    Γιατί σε χαροποιεί; Αν το κομμάτι των αγγελιών δεν ήταν παρεξηγημένο, θα λύνονταν το πρόβλημα που αναφέρει ο Kits και που αφορά στα ψευδή στοιχεία στο περιεχόμενο των Posts που γράφονται χάρη εντυπωσιασμού, και ταυτόχρονα περισσότεροι άνθρωποι θα είχαν πιθανότητα να γνωρίσουν έναν ερωτικό σύντροφο που να πληρεί θα κριτήριά τους.
     
  9. Guest05

    Guest05 Guest

    Για της αγγελίες:
    Λάιφ ιζ αουτ δεαρ. Λάβερς αρ αοουτ δεαρ. Χίαρ αρ τζάστ νικνέϊμς.
     
  10. Syrah

    Syrah Contributor

    No mind behind?
     
  11. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Πολύ καλό το νήμα "ανθεκτικέ" μου Κιτς. Πρόσεχε μη σπάσεις. 

    Εγώ προσωπικά έκανα τα εξής: διάβασα Κρισναμούρτι, Μπένγιαμιν, Αγκάμπεν, Λακάν, Deleuze, Σαχτούρη, Αρανίτση, Νίτσε, Φρόυντ, έναν ατελείωτο κατάλογο από βιβλία, δεν θέλω να πρήξω το φόρουμ άλλο με την εμβριθή μου γνώση, έστειλα και έλαβα εκατοντάδες σελίδες ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, έχυσα λίτρα ολόκληρα ηλίθια δάκρυα ρομαντικής θλίψης, καμάκωσα Μάστερς, ντομ, υποτακτικούς και pervs όλων των ηλικιών (ακόμη και του άλλου φύλου), έκανα sessions, ταξίδεψα σε άλλες πόλεις καθώς και στο μυαλό μου, έμαθα να λέω όχι όταν δεν θέλω να κάνω κάτι και ναι όταν το θέλω, έμαθα να ξεχωρίζω τις επιθυμίες από τις ανάγκες, έμαθα ότι δεν ξέρω απολύτως τίποτε, και κατάλαβα ότι όλοι οι άνθρωποι έχουν την δική τους αξία. Το πιο σημαντικό ήταν ότι αντιλήφθηκα ότι είμαι εντελώς ανόητη. Είναι κι αυτό κάτι.

    Αφού τα έκανα όλα αυτά λοιπόν κατάλαβα ότι δεν ήθελα ούτε να γαμίσω ούτε να με γαμίσουν. Αυτό μπορούσα να το κάνω και πριν, το κάνουν και τα αλογάκια της Παναγίας και με πολύ χαριτωμένο τρόπο. Οι δε άνθρωποι το κάνουν συνεχώς και γι αυτό έχει γεμίσει ο κόσμος παλιόπαιδα.

    Και έτσι επαναπροσδιόρισα τους στόχους μου (χωρίς να σταματήσω να γαμιέμαι και χωρίς να παίρνω το κεφάλι του ερωτικού μου συντρόφου).

    Μάλλον βγήκα εκτός θέματος.
     
  12. Astarty

    Astarty Contributor

    Εάν υπάρχει καλή μου αυτό, εκτός από κούφιο νικ έχουμε και το χτίσιμο ενός εικονικού χαρακτήρος...
    Παραδείγματα πολλά. Αρκεί να κοιτάξεις γύρω σου.