Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι σκέφτεσαι τώρα ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος anasia, στις 9 Δεκεμβρίου 2005.

1. conner

conner Contributor

Σε μία άλλη διάσταση, οι slaves θα έκαναν κλύσμα στους Masters, υπό την καθοδήγησή μου...

2. brenda

brenda FU very much

Λοιπόν, με έχεις στοιχειώσει @conner , οδηγώ στη Θάσο, ψάχνω την Γκιόλα και τον Παράδεισο, περνάω από την Ακτή "Κλίσμα" και πέφτω κάτω από τα γέλια, κοντεύω να τρακάρω και σκέφτομαι:
    Να το σωστό μέρος για τον γάμο του Κόνερ...
    Μόνο η νύφη λείπει τώρα...
    Όλα τ´άλλα τα λύσαμε...

3. thief

thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

αν κανεις την νυφη θα κανω τον κουμπαρο ... κοννερ ετοιμασε το καλυτερο μονοπετρο για την Βρεντα

4. conner

conner Contributor

5. conner

conner Contributor

@brenda , ποια είναι η οικογενειακή σου κατάσταση?

6. brenda

brenda FU very much

Η Βρένδα, ή Βρενδίνη της Θούλης, δεν πανδρεύεται, καίτοι τεχνικά αδύνατο, αλλά και το δις εξ´αμαρτείν ουκ γυναικός σοφής... 
    Ας το αποτολμήσουν οι ανυποψίαστοι/ες, εγώ τους εύχομαι κάθε ευτυχία και καλή τύχη, καθώς σίγουρα θα την χρειαστούν... 
    Πάω για βουτιά τώρα.. 
    ΥΓ
    @thief θα τιμωρηθείς για τις εμπρηστικές σου παραινέσεις, μη νομίζεις... 

7. conner

conner Contributor

Σύμφωνο Συμβίωσης με ρήτρα κλύσματος?

8. thief

περιμενω αυτη την στιγμη πολυ καιρο τωρα ... ολο λογια εισαι αγαπητη μου @brenda

9. thief

10. underherfeet

underherfeet πέρα βρέχει Contributor

Γάμοι , παιδιά, φροντιστήρια, αγγλικά, φπα 23% σε όλ 'αυτά.... μπρρ... ευτυχώς άκουσα πως θα ανασταλει η εφαρμογή....
    ... όποτε σκέφτομαι οτι η εφαρμογή της αναστολής της εφαρμογής του ΦΠΑ στα φροντιστήρια θα εφαρμόσει την αναστολή της εφαρμογής της αναστολής ύπαρξης χρημάτων στην τσέπη μου για κάνα δίμηνο .Μετά, με λίγη τύχη θα ξανακάνουμε εκλογές, οπότε δεν θα έχει προλάβει να ανασταλεί η αναστολή της εφαρμογής και θα εφαρμοστεί η συνέχιση της αναστολής για μετά τις εκλογές που θα΄ναι μετά τα Χριστούγεννα. Οταν με το κακό σχηματιστεί κυβέρνηση , ελπίζω πως θα κοντεύει Πάσχα που θα κλείσει η Βουλή και μετά που θα σκεφτεί να αναστείλει την εφαρμογή της αναστολής για να εφαρμόσει τον ΦΠΑ τελικά ,θα δεί πως τελειώνει η σχολική χρονιά και θα εφαρμόσει την συνέχιση της αναστολής μέχρι το φθινόπωρο .Ουφ , τη γλύτωσα , ευτυχώς το καμάρι μου τελειώνει φέτος το λύκειο!

11. conner

conner Contributor

Νομίζω ότι τα υπόθετα πήραν αύξηση

12. underherfeet

underherfeet πέρα βρέχει Contributor

αμ 'αν παίρναν αύξηση θα ΄ταν καλά, δεν θα σκεφτόμουν έτσι ...