Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι σκέφτεσαι τώρα ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος anasia, στις 9 Δεκεμβρίου 2005.

1. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

ναι! που το καταλαβεσ?

2. lexy

lexy .ti.va.

βάζω κι εγώ!

3. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

85 κιλα ειναι αυτά, λίγο ξυσμα επιβάλλεται  

4. SAP

SAP η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά Contributor

ξύσμα λεμονιού στα μακαρόνια??
    τι συνταγές είναι αυτές???

πείτε και σε μας τις ακαμάτες

5. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

δεν είναι μακαρόνια είναι noodles τα συγκεκριμένα είναι αυγού. Όταν βάζεις παχυντικά πχ μαγιονέζα πρέπει να το σπας λιγάκι, ανεξάρτητα από αυτά για μένα ο τονος με το ξυσμα και το ζυμαρικό είναι τρομερό!!

6. SAP

δεν κατάλαβες.
    θέλω όλη τη συνταγή. αναλυτικά.

7. lexy

lexy .ti.va.

@SAP
    γρήγορα σπαγγέτι ή νουντλς: τα βράζεις, σουρούνεις, μπλουμ πάλι στην κατσαρόλα, προσθέτεις ελαόλαδο, μαϊντανό, λίγο σκόρδο,δυο κουταλιές χυμό λεμονιου, ξύσμα λεμονιου και ξηρούς καρπούς (κάσιους ή καρύδια).

8. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

ε σιγα τη συνταγη, ανοίγεις την συσκευασία του τόνου, ίσα ίσα δεν βγάζεις το καπάκι, το γυρνάς σε ένα ποτήρι με άνοιγμα τέτοιο ώστε να στέκεται πάνω για να φύγουν τα υγρά του. Τον βάζεις σε πιάτο, ψιλοκόβεις, αλάτι, πιπέρι, πάπρικα, (δύοσμο και μαγιονέζα προαιρετικά). Βράζεις τα noodles. Τοποθετείς τον τόνο στη μέση, και γύρω τα noodles (τυρί τριμμένο, εμένα δε μ' αρέσει) και από πάνω ξύσμα λεμονιού, ανάλογη ποσότητα με ότι σου αρέσει!!

9. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

εδώ το κάνει και πιο σύνθετο

(είμαι αλλεργικός στα ξηροκάρπια)

10. SAP

ευχαριστώ... ίσως πρέπει να ανοίξουμε το ανάλογο νήμα. για εύκολες συνταγές.

ο τόνος @guruni δε μου λέει πολλά. προτιμώ λιτό και vegan

11. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

τον τόνο τον έχω στα λιτά. Αν δεν κατάλαβες το προηγούμενο το θεωρώ σνακ!!

12. SAP

αν με έβλεπες θα καταλάβαινες