Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι σκέφτεσαι τώρα ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος anasia, στις 9 Δεκεμβρίου 2005.

1. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna Captain's property Contributor

Τι βρε κλεφτάκο μου; Αλήθεια δεν κατάλαβα  

2. thief

thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

σου εχω ζητησει πριν κανενα 3-4 μηνες θελω να μου στειλεις ενα inbox .... θελω να σε ρωτησω κατι  

3. thief

Στα από πολλά χρόνια σκέφτομαι να πιω ουίσκι. ...

4. Siren_Peisinoe

Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

Τη στιγμη που και τα τρια piercing του προσώπου μου ήταν καλυμμένα με παγωτό μηχανής... Για τρελα γέλια

5. dimst

dimst New Member

Τα νευρα που θα μου κάνουν ταποτελέσματα των εκλογών! (έτσι χωρίς πολιτική τοποθέτηση για να κρατήσουμε κατευνασμένα τα πνευματα)

6. Prince

Prince Purple Haze..

Προσπαθώ να βγάλω κάτι από το μυαλό μου και δεν μπορώ

7. thief

Θελω κουρεμα

Άντρες το κομμωτήριο των ονείρων σας δεν απέχει και πολύ μακριά μιας και βρίσκεται στην Ελλάδα!

Συγκεκριμένα το «Hot Cuts», το πιο hot κομμωτήριο για άντρες,σύμφωνα με το ifresh.gr, βρίσκεται στη

Θεσσαλονίκη ,στα Λαδάδικα. Αυστηρά μόνο για άντρες, το συγκεκριμένο κομμωτήριο προσφέρει τις υπηρεσίες του με τις πιο sexy και παιχνιδιάρες κομμώτριες,να κουρεύουν όλες… topless! Οι τιμές κυμαίνονται ανάλογα με τις υπηρεσίες που ζητά κάθε φορά ο πελάτης (κούρεμα, λούσιμο και μασάζ στο κεφάλι, κ.λπ.) αλλά το σίγουρο ότι οι άντρες έχουν έναν λόγο παραπάνω να επισκέπτονται το συγκεκριμένο κομμωτήριο…!

8. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

9. thief

10. brenda

brenda FU very much

Τώρα τελευταία πολύ συμφωνώ μαζί σου και ανησυχώ...Μάλλον κάποιος από τους δυο μας έχει μεταλλαχθεί τελικά, δεν εξηγείται αλλιώς, μου φαίνεσαι σχεδόν ανθρώπινος και γενικά λογικός... 

11. thief

Αν δεν έχεις ζήσει στην εποχή του IRC δεν ξέρεις τι θα πει Online πέσιμο

12. Δίας

Δίας Live a life by design not by default

ΩΩΩΩΩ ρε @thief που το θυμήθηκες αυτά!!!!!
    Πόσα χρόνια με γύρισες πίσω!!Που ήταν τότε μόνο PSTN οι γραμμές και παρακαλούσαμε για να βρούμε γρήγορο irc serner!!
    Όπως και ο @lizard_ με το ΜΚ2!