Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι σκέφτεσαι τώρα ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος anasia, στις 9 Δεκεμβρίου 2005.

1. Mπορεί και τα δύο. Δε διευκρινίζει τη φύση της πείνας του.

2. Elune

Elune Priceless

Μιλούσα σαφέστατα για την ανάγκη του ανθρώπου να τρέφεται δια της στοματικής κοιλότητας.

»»» Η πραγματική πείνα

Είναι, προφανέστατα ο σημαντικότερος τύπος πείνας –το σινιάλο που χρησιμοποιεί ο οργανισμός μας για να μας ειδοποιήσει ότι χρειάζεται «καύσιμο».

Πώς την αναγνωρίζουμε; Εύκολα: γουργουρητά στο στομάχι, ζαλάδα εξαιτίας των χαμηλών επιπέδων γλυκόζης στο αίμα, περιορισμένη ως μηδενική ενέργεια. Καθότι ο οργανισμός μας κάνει την πείνα να μοιάζει με κατάσταση έκτακτης ανάγκης, έχουμε την τάση εκείνη την ώρα να τρώμε ό,τι βρούμε –συνήθως, το πιο δελεαστικό burger από το πλησιέστερο φυλλάδιο ντελίβερι «««

3. Όπως και να το κάνουμε είναι υπέροχο φαγητό

4. ΟΚ, συ είπας  

Ω, ναι!

5. Dapom

Dapom Contributor

Ο αλλος εχθές παιδάκια προβατίνας...σήμερα σουτζουκάκια και παστίτσια...εχω την εντύπωση οτι αν ποτέ βρεθώ σε συνάντηση μελών θα βρώ ομάδα υπέρβαρων με το ταπεράκι τους τον καθένα.

6. Τα Σχιμπάρια (τα γαμίδια) ανοίγουν την όρεξη  

7. Dapom

Dapom Contributor

Είμαι σίγουρος...απαιτούν ενέργεια...αλλά αλλο να τα κάνεις και αλλο να τα βλέπεις  

8. Elune

Elune Priceless

https://www.greekbdsmcommunity.com/threads/Οχι-άλλα-μοντέλα.48230/

9. Ή μάλλον μοντέλα στην σούβλα  

.....

ή στο φούρνο με πατατούλες

10. Dapom

Dapom Contributor

11. Elune

Elune Priceless

Ειναι όπως στο τρόλευ. Ανέβα στο τρόλευ και θα δεις την διαφορά. Εγω και που απάντησα κορόιδο πιάστηκα.

12. Dapom

Dapom Contributor

Τι να σου πω...δεν μπορώ να σε βοηθήσω...ουτε τρόλευ υπάρχουν...ούτε ψυχολόγος είμαι.