Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι σκέφτεσαι τώρα ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος anasia, στις 9 Δεκεμβρίου 2005.

1. @Δημήτρης Άλφα @thief ό,τι έχετε μεταξύ σας, λύστε το μεταξύ σας. Σας υπενθυμίζω ότι απαγορεύονται αυστηρά οι διαμάχες μεταξύ των μελών. Δηλαδή ύβρεις, προσβολές, ειρωνίες, χλευασμός των απόψεων των συνομιλητών μας κτλ https://www.greekbdsmcommunity.com/help/terms

2. Jack Wolfskin

Jack Wolfskin the big bad Wolf

καλη μου, μου επιτεθηκε ΔΗΜΟΣΙΑ, δημοσια απαντω.... κοσμια, ομορφα και ωραια. Συμφωνα με τους κανονες συμμετοχης.

3. thief

thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

@Tenebra_Silente . @Elune
    γιατι με γλυγφετε ρε ... πειτε μου τι ζητατε απο εμενα ? !!!

4. lizard_

lizard_ his only purpose is A's pleasure

σε ειδαν ωραιο παλικαρι και θελουν να σε πηδησουν!!!

5. Elune

Elune Priceless

χαχαχαχαχχαχαχα!

ούτε καν!

6. thief

thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

@lizard_ ειλικρινα τωρα .... πιστευεις αυτα που γραφω η οχι ??? εχουν διαγραψει 20 ποστ σημερα .... σου εχω δωσει εστω και μια φορα την εντυποση οτι λεω μαλακιες και ψεματα ?

7. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Βρε @thief μου αγαπημένε, δεν είμαι παγωτό...
    Γι' αυτό δεν νομίζω ότι με γλύφεις ούτε εσύ, ούτε κανείς άλλος εδώ μέσα...
    Και όποιος/α τόλμησε ποτέ του/της να με γλύψει στην αληθινή ζωή ( και δεν αναφέρομαι στο σεξουαλικό γλύψιμο της όποιας γυναίκας ήταν μαζί μου )...
    Την πρώτη φορά προσπαθούσα να του/της δώσω να καταλάβει ευγενικά...
    Ότι σιχαίνομαι να με γλύφουν και ότι μ' εξαγριώνει...
    Αν οι φορές γινόντουσαν δυο...
    Τον/την κερνούσα μια ωραία ( μεταφορικά πάντα ) κλωτσιά στο στόμα...
    Μέχρι να του/της πέσουν όλα τα δόντια...
    Δεν τους αντέχω με την καμία τους γλύφτες στα πέριξ μου, ούτε τις γλύφτρες      

Last edited: 27 Σεπτεμβρίου 2015
  8. lizard_

δεν ειπα κατι τετοιο, ειπα μπορει να μην το διαβασα καλα. αλλα αυτοι θυμαμαι ειπε μη γλυφεις τον σιλεντε γατι θα σου δωσει σουτ απ τ αποδιτηρια. η καπως ετσι

9. curious-09

curious-09 New Member

Guys για να ελαφρύνει και λιγο το κλίμα μπορείτε να γλύψετε καμία γρανίταα , όσο ειναι ακόμα η εποχή τους  

10. lizard_

α ναι αυτο ηταν παρακατω ειπε οι αλλοι οι γλυφτες

11. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Σωστήηηηη, τι προτείνεις? Λεμόνι ή φράουλα? Έχω να φάω χρόνια, δεν κάνω πλάκα.