Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι σκέφτεσαι τώρα ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος anasia, στις 9 Δεκεμβρίου 2005.

1. gaby

gaby Guest

Δεν είναι δύσκολο και δεν είναι κάτι που έχει νόημα να επιδιώκεται καθ εαυτό. Έρχεται όταν δεν το περιμένεις, όσο κοινότοπο και αν ακούγεται   Χρειάζεται να έχεις νιώσει ότι μόνο από μέσα σου έρχεται η ευτυχία και βοηθάει να αγαπάς έναν άνθρωπο και να τον έχεις δίπλα σου - για να νιώθεις πόσο εύθραυστη είναι αυτή.

Υπάρχουν, βέβαια, για όλους, και δύσκολες εποχές.

2. Siren_Peisinoe

Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

Άνοιξα βλέπω ωραία συζήτηση.  
    Ήταν μια ερώτηση γενικής αποριας/διαπίστωσης....

3. Mε τις συζητήσεις συμβαίνει ότι και με τους πόθους. Δεν είμαστε πάντα υπεύθυνοι για ότι προκαλούμε  

4. Siren_Peisinoe

Υπέροχος όπως πάντα  

5. conner

conner Contributor

Να στείλω τις ευχές μου για περαστικά σε κάποια που ταλαιπωρήθηκε σήμερα το πρωί ...

6. brenda

brenda FU very much

Αααααχχχχ Κόνερ, πάντα gentleman... 

7. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Η αλήθεια είναι πως κάθομαι και κάνω λικε σαν μαλάκας στα ποστ σας τα οποία μόνο κατά 18% είναι αυτά που πραγματικά μου αρέσουν. Και να πούλαγα κάτι, να είχε να κάνει και με το επάγγελμά μου πάει στο διάολο όλο αυτό το δημοσιοσχετιλίκι. Καλύτερα να τα κόψω όλα αυτά γιατί πιάστηκε και το χέρι μου...   

8. conner

conner Contributor

ε μην κάθεσαι κυρία μου και κάνεις like... κάνε καμιά πίτα....

9. Siren_Peisinoe

Αξία ανεκτίμητη το φρέσκο αυγό...

10. Yeap!

11. Siren_Peisinoe

Το φριντακι παίζει με τα μπαλόνια, είναι τρέλα!!
    Σε ευχαριστω πολύ , είμαι πολύ ευτυχισμένη!!!   είμαι κ επισήμως γαυτομανα
    @brenda