Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι σκέφτεσαι τώρα ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος anasia, στις 9 Δεκεμβρίου 2005.

1. seduced mind

seduced mind Guest

Πως θα βγούνε σήμερα από το κλουβί οι γαύροι ειδικά μετά από αυτά που γίνανε πέρυσι... Αλήθεια ο Μαρινάκης aka Πρεζέμπορας θα πάει στο γήπεδο;

2. CaptainAfrican

CaptainAfrican Light. Soul. The essence of One.

Τα τουίτια του Αλαφιαζμένου περιμένω με αγωνία...θα φύγει ο βαζελίνος από το πρωτάθλημα να πάει σε καλύτερο ή όχι?  

3. Elune

Elune Priceless

Τέτοια έλεγες και πέρσι πριν το ντέρμπι ΑΕΚ - Ολυμπιακός στο Κύπελλο και μετά σε ψάχναμε! Κο-κο-κο...

4. seduced mind

seduced mind Guest

Εγώ που είμαι Αεκτζής λέω πώς τόσο ο Βάζελλός όσο και η Λάρισα αλλά και ο Αστέρας Τρίπολης με έχουνε κάνει περήφανο στην Ευρώπη... Και τουλάχιστον τόσο ο Βάζελλος αλλά και η Λάρισα όταν πήρανε πρωτάθλημα δεν είχαν για δορυφόρους τις υπόλοιπες ομάδες. Για την ΑΕΚ που είμαι Αεκτζής δεν μιλάω.... μιλάει η ιστορία, το ρόουστερ που είχε όταν έπαιρνε πρωταθλήματα και τα εξώφυλλα των εφημερίδων της τότε εποχής!

5. seduced mind

seduced mind Guest

Ρε πήγαινε πούλα καμια πρέζα υποχείριο του Μαρινάκη... που βγήκες να μιλήσεις κιόλας  

6. Elune

Elune Priceless

Αγγουροκολοκύθα! Καλημέρες στα τιγράκιαααα...

7. CaptainAfrican

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    Μελιτζανάκη είσαι μικρό μου εσύ???
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Ναι ναι καλά κάνεις και σε κάνει περήφανο η κάθε μια άλλη ομάδα πλην του Ολυμπιακού. Δεν θα μας λείψεις από τις χαρές   Όσο για το ρόστερ (ή ρούστερ-κόκκορας) δεν ξέρω τι ήθελες να πεις ακριβώς...χαχαχαχαχαχαχαχα

8. Elune

Elune Priceless

Θα τους αποτελειώσει το τανκ - Ιντέγιε σήμερα...

9. CaptainAfrican

Δεν είμαι σίγουρος αν θα βρει ο Παπάς να θάψει...χαχαχαχαχαχα

10. seduced mind

seduced mind Guest

Ότι και να είμαι πρεζέμπορα πάντως πρόεδρο δεν έχω... Ξέρεις η έπαρση είναι κακό στοιχείο στον αθλητισμό. Αρκεί να παρατηρήσεις τον Μουρίνιο και τη Τσέλσι και θα καταλάβεις τι εννοώ....

Ναι έχεις δίκιο το roaster στα πειραιώτικα greeklish ροστερ λέγεται έχεις δίκιο...

11. SAP

SAP η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά Contributor

Καυλα και πονοκεφαλος

12. CaptainAfrican

Στα νεοφιλαδελφιώτικα είναι μιξγκριλ αγγλοελληνικών, σωστά.

Όχι, έχεις εσύ κλέφτη καυσίμων, μαυραγορίτη που πλούτισε από τον πόνο των άλλων (λέγεμε Σερβία). Και περιμενε να την ρίξει στην Γ΄Εθνική για να την "σώσει"....Riiiiiiiiight.
    Α, και την έπαρση που λες, μας την δημιουργεί το κόμπλεξ των αποκάτω μας