Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι σκέφτεσαι τώρα ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος anasia, στις 9 Δεκεμβρίου 2005.

1. estelwen

estelwen χρήσιμη Contributor

2. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

3. seduced mind

seduced mind Guest

Είμαι ο Αλέξης και είμαι από την Ελλάδα....

4. underherfeet

underherfeet πέρα βρέχει Contributor

είσαι θεά λέμε, που τα βρήκες?  

5. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Στο φατσοβιβλίο!  

6. sweet_release

sweet_release ~she looks like the moon~

εννοείται ότι συμφωνώ απολύτως!!!

7. thief

thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

Αγαπημενο μου φαι χεχε

8. thief

Μερες που ειναι ας βρεθουμε Εμεις οι Κ και να παιξουμε ενα ποκερακι με επαθλο τα υ Μας χεχεχεχεχε

9. CaptainAfrican

CaptainAfrican Light. Soul. The essence of One.

...το ξύλο πάντως θα το φας μόνος σου, μετά...Ξηγούμαι για να μην παρεξηγούμαι  

10. thief

Δεν τρωμε ξυλο dont worry

11. Elune

Elune Priceless

12. gaby

gaby Guest

έχω την εντύπωση πως ο Τσίπρας είναι ο μόνος πθ που είχαμε ποτέ που μπορεί να τον βρίζουν όλοι νυχθημερόν και να μην του καίγεται καρφί. Δεν έχει πει ποτέ "αλλά τότε που εσείς μου είπατε ότι…" ούτε έχει πάρει ποτέ αυστηρό ύφος "τί είναι αυτά να βρίζετε έτσι πρωθυπουργό!" Απλά δεν δίνει σημασία και κάνει αυτό που θέλει. Δεν είχα σκεφτεί ποτέ μου την καλή πλευρά του στάνταρ κακού μαθητή ότι είναι να μην τον νοιάζει, αλλά πραγματικά να μην τον νοιάζει, τι λένε οι άλλοι. Δηλαδή, τον δεξιό μακαρίτη Ράλλη δεν τον ένοιαζε τι λένε οι άλλοι λόγω μεγαλοαστικής υπερανίλας, τον αριστερό Τσίπρα δεν τον νοιάζει διότι αφού ήταν κακός μαθητής από άποψη πάντα του τα έχωναν, η διαφορά δεν είναι στο αποτέλεσμα αλλά στην (εξατομικευμένη) αιτία;;;;;