Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι σκέφτεσαι τώρα ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος anasia, στις 9 Δεκεμβρίου 2005.

1. lexy

lexy .ti.va.

...πόσο οδυνηρά ανατριχιαστικό είναι που ο @_DaRkNiGhT_ μεντορεύει τον @peleas ....

2. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

το για ποιόν; αποτελεί ρητορικό ερώτημα

3. lexy

lexy .ti.va.

Ας πούμε ότι με "κόπτει"  

(πολύ γελάω με αυτή τη λέξη!).

4. Θα ήταν, αν προσπαθούσε.

5. Siren_Peisinoe

Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

Έχω 2.30 ώρες που είμαι στο δρόμο, μου λείπει ήδη η μυρωδιά της, το ζεστό της κορμακι, το στη διαπασών γουργουρητο της, η έκφρασή της όταν την καθιζω με το ζόρι στην αγκαλιά μου, την φιλαω και μου νιαουριζει ενοχλημενη δήθεν.
    Στο τέλος μου γλείφει τη μύτη και δακρύζω από ευτυχία.
    Έφερε το καλοκαίρι στη καρδιά μου αυτό το γατουλινι, παρά τις δυσκολίες μας...
    Σπαράζει η καρδιά μου όταν τη μαλώνω , και με κοιτάει με αυτά τα γατίσια μωρουδίστικα ματάκια της...
    Μου λείπει ήδη η ζεστασιά της.

6. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

Νιαουρισματα...

7. Γιατί, ψιψίνα, δε σε τάισα?

8. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

Τριπολικε  

9. Ποιά Τρίπολη, από Κόρινθο είμαι  

10. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

Ελα ρε κι εσυ  

11. Siren_Peisinoe

Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

Τι τρέλα κι αυτή στην Αθήνα σήμερα;; Ειδικά η καθυστέρηση για Δουκίσσης Πλακεντίας μας τσάκισε..
    Σαρδέλες σας λέω .
    Δε μιλάμε για την μη λειτουργία ασανσέρ- κυλιομενων σκαλων στο προαστιακο...
    Κομμάτια είμαι δε πάω πουθενά.