Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι σκέφτεσαι τώρα ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος anasia, στις 9 Δεκεμβρίου 2005.

1. brenda

brenda FU very much

Η μπούρδα μετουσιώθηκε σε συμβουλή, έλεος κύριε Πρόεδρε... 

2. Aν ανοίγω και κοιτάζω συνεχώς ένα προφίλ μέχρι το προφίλ να πεί "ήμαρτον" ο ιδιοκτήτης του προφίλ παίρνει συνεχώς ειδοποιήσεις πως κοιτάζω το προφίλ του;

3. Siren_Peisinoe

Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

4. Δηλαδή άμα θέλω μπορώ κάποιον να τον τρελάνω με το να παίρνει ξανα και ξανά την ίδια ειδοποίηση ; (Κοίτα τώρα πάλι τι σκέφτηκα ο διάολος)

5. Εχεις κλείσει τα μηνύματα μωρε;

6. Siren_Peisinoe

Ναι :Ρ

7. κι εγω πως θα σου μιλησω;

8. Siren_Peisinoe

Σου στέλνω εγώ μήνυμα   έτσι..

9. sweet_release

sweet_release ~she looks like the moon~

Γαμώ το εορταστικό ωράριο ψόφοοοος!

10. Siren_Peisinoe

11. daniela100

daniela100 FREE-DOM

Ε...να τωρα. Και εκει που σκεφτομουν πως να χαζολογησω..πεφτω πανω σου. Και μου ρχεται στο μυαλο ο αγιος βασιλης...το γραμμα μου και το πικρο τελος.... < ενα ελαφακι για τη μικρη>!!!!!!
    Χι χι χι.....Αγιο παληκαρι  

12. Elune

Elune Priceless

"Αλήθεια τώρα; Αναβλήθηκε η πρεμιέρα του Star Wars στην Ελλάδα, μίας ταινίας με εκατομμύρια φαν σε όλο τον κόσμο για να μην προβληθεί την ίδια μέρα με την ταινία του Παπακαλιάτη για άχυτες, πριν την εμμηνόπαυση παρθένες;"

Σεξιστικό αλλά δάκρυσα....