Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι σκέφτεσαι τώρα ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος anasia, στις 9 Δεκεμβρίου 2005.

1. libra

libra Regular Member

Α γεια σου!

2. εξηγησε μου κατι γιατι μπερδευτικα και θελω την βοηθεια σου.......δηλαδη γιατι καποιος που δεν ειναι ετεροφυλοφιλος/η πρεπει ντε και καλα να περιθοριοποιηθει.....??? οι επιλογες και οι προσανατολισμοι του καθενος ειναι απολυτα σεβαστοι.....ουτε και ο προσανατολισμος του καθενος μας εμποδιζει να κανουμε παρεα να ειμαστε φιλοι η να βγαινουμε για καφε..... δεν μπορω να αντιλιφθω την περιθοριοποιηση.....Οσο για τις κατακτησεις και τις διεκδηκησεις.....οσα χρονια με θυμαμε....ειχαμε απο το σχολειο και ομοφυλοφυλους και ομοφυλοφιλες.....καναμε παρεα πηγεναμε για καφε και κανενας ποτε δεν τους πειραξε....αυτο νομιζω ισχυει για ολες τις μεγαλες πολεις τωρα για τα μικρα χωρια ισως να υπαρχει θεμα...

3. Soraya

Soraya Guest

αυτούς τους ρώτησε κανείς γιατί φτάσαν σε αυτό το σημείο;;;
    με την ίδια λογική θα θεωρούσαμε υπερβολή και κομπλεξισμό τον αγώνα υπέρ του 8ωρού μιας που είναι αυτονόητο πια... (είναι;;; 

4. στα εργασιακα πια με την πρωτη φωρα αριστερα τιποτα δεν ειναι αυτονοητο...... στα σεξουαλικα ομως με την ελαχιστη παιδεια μου και συμφωνα με την ταπεινη μου αποψη ειναι....
    σε καθε πειπτωση θεωρω τις αντιδρασεις των απανταχου γκεη κοινοτητων ανα την ελλαδα......οπως και ολων οσων ειναι στο πλευρο τους(για να το παιξουν και προοδευτικοι) οτι ειναι too much.......

5. t.n.b.t.

t.n.b.t. Αν δε φαντάζεσαι φωτιές με κάρβουνα μην παίζεις...

Όταν σου λέω ότι κάποια πράγματα τα θεωρείς αυτονόητα για σένα, μου το αποδεικνύεις με τα επιχειρήματά σου.. Το καίριο για τη ζωή κάποιου είναι το αν θα πάει για καφέ ή αν θα έχει παρέα; Δεν μπορείς να αντιληφθείς την περιθωριοποίηση; Ούτε την ανάγκη για κατακτήσεις ή διεκδικήσεις; Ζεις στη Σουηδία ή στην Ελλάδα; Γιατί στην Ελλάδα, ένας ομοφυλόφιλος δε δικαιούται να δει τον σύντροφό του στην ενταντική γιατί νομικά δεν τον κατοχυρώνει τίποτε..Επίσης, αν δεν έχει τύχει να το ακούσεις, είναι πάμπολλες οι περιπτώσεις που η οικογένεια μόλις μαθαίνει για κάποιον ότι είναι ομοφυλόφιλος/η τον διαγράφει, τον πετάει γιατί δε γίνεται να έχουν πάρε-δώσε με την πούστρα με τη λεσβία κοκ, αλλά αν φύγει από αυτή τη ζωή και έχει περιουσία, πάνε και πέφτουνε σαν τα κοράκια, διεκδικούν σπίτια περιουσίες τα πάντα, αν έχει γίνει δε και κανένα απρόοπτο και δεν έχει γίνει διαθήκη, ο σύντροφος που μπορεί να ήταν δίπλα του όλη του τη ζωή σουτάρεται κακήν κακώς και η τεθλιμμένη οικογένεια καρπώνεται αυτά που δε δικαιούται ούτε να κοιτάει.. Και αυτά είναι ελάχιστα από τα νομικά κωλύματα που προκύπτουν για τους μη ετεροφυλόφιλους, τα οποία όμως δεν σκεφτόμαστε γιατί δεν αφορούν το δικό μας ευ ζην.. Επιπλέον, ακόμη και στα δικά σου τα παραδείγματα.. Πόσες φορές έχεις ακούσει να δέρνουν ετεροφυλόφιλους λόγω του σεξουαλικού τους προσανατολισμού όταν κυκλοφορούν έξω; Κανέναν.. Ρώτα λίγο, πόσα τρανς άτομα, πόσα ομοφυλόφιλα άτομα έχουν σαπίσει στο ξύλο χωρίς κανέναν απολύτως λόγο, πέρα από το ότι είναι διαφορετικού σεξουαλικού προσανατολισμού ή απλά διαφορετικοί, εκεί που περπατούσαν απλά στο δρόμο; Θα εκπλαγείς.. Και σε παρακαλώ, για να σε προλάβω, μην πεις τίποτε για πρόκληση, γιατί πρόκληση μπορεί να αποτελεί για κάποιον κι ένα ετερόφυλο ζευγαράκι που μόνο που δεν πηδιέται στους καναπέδες στην καφετέρια, έχει κανείς το δικαίωμα να τους σαπακιάσει;

6. Soraya

Soraya Guest

ίσως να μην έχουν όλοι την ίδια παιδεία και άποψη με εσένα αγαπητέ... μην ξεχνάς πως οι τραγόπαπες και λοιποί παρατρεχάμενοι για χρόνια έλεγαν πως η ομοφυλοφιλία είναι ασθένεια...

7. ο καθενας κρινετε για τα λογια του και τις αποψεις του..... αποψη μου ειναι οτι οκαθενας ειναι ελευθερος να επιλεξει οτι θελει.......

8. Soraya

Soraya Guest

κι εφόσον η άποψή σου είναι αυτή γιατί κρίνεις την απόφαση μερικών να παλέψουν και να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους με όποιο τρόπο θεωρούν αυτοί καλύτερο;

9. @t.n.b.t. για την εντατικη ισως να εχεις δικιο δεν το γνωριζω..........για την οικογενεια περιγραφεις μαλλον την δεκαετια του 1980 σε μεμονομενες περιπτωσεις ισχυει αυτο........οσο για τις περιουσιες αυτο με μια διαθηκη τακτοποιητε νομιζω.....φια το σαπακιασμα των τρανσεξουαλ δεν ισχυει συνηθος ειναι κατι νταγλαρια διμετρα που αν τους κοροηδεψεις θα σε κανουν τοπι στο ξυλο....για την προκληση θα συμφωνισω μαζι σου....
    αλλα μηπως το διαφορετικο παντα δεν ελκυει την περιεργεια μας....??

10. τα παντα κρινονται και ολοι κρινομαστε γνωμη μου ειναι οτι η προβολη των αποψεων και θεσεων ειναι too much ετσι απλα...δεν καταδικασα καποιον η κατι......

11. Soraya

Soraya Guest

εσυ ας πούμε πιο τρόπο θα επέλεγες;

12. δεν εχω νιωσει την αναγκη να διαδηλωσω για το στατους μου...... αν καποιος νιωθει τη αναγκη να το κανει ας το κανει.....αλλα δεν μπορει να μου αφερεσει το δικαιωμα να κριτηκαρο τις πραξεις του.........στα πλαισια της δημοκρατιας υπαρχει ελευθερια αποψεων και ιδεων.....η μηπως οχι.??