Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι σκέφτεσαι τώρα ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος anasia, στις 9 Δεκεμβρίου 2005.

1. estelwen

estelwen χρήσιμη Contributor

Aγόρασα κινητό, με γειά μου. Έχω μπροστά μου τέσσερα διαφορετικά φυλλάδια που ήταν μες στη συσκευασία.
    Το ένα λέει "Alustusjuhend", το άλλο "Paleisties vadovas", τo τριτο "Saksanas celvedjs" με διάφορα διακοσμητικά, και το τελευταίο είναι σε κυριλλικό αλφάβητο, ok.
    Α, έχει και ένα πάπλωμα me Declaration of conformity, που δεκλαράρει σε 24 γλώσσες, εδώ έχει και ελληνικά, να κοιμηθώ ήσυχα γιατί δεν θα πεθάνω από υπερβολική έκθεση στα ραδιοκύματα, και επίσης με παροτρύνει να διαβάσω τον Οδηγό Χρήστη, που δεν είναι στη συσκευασία.    

Η εταιρία φαίνεται έχει μεγάλυ εμπιστοσύνη την ευρηματικότητα των αγοραστών - εξ άλλου η μέθοδος trial and error είναι παλιά και δοκιμασμένη. Ή μπορεί όλο το θέμα να είναι ένα μεγάλο αϊκιού τεστ, τα μεταξωτά βρακιά θέλουν επιδέξιους κώλους και έτσι, πόσο χαίρομαι.

2. Δίας

Δίας Live a life by design not by default

Πλέον πολλές εταιρείες έχουν τα εγχειρίδια στο διαδίκτυο.
    Πάντως πλέον μόνο τρία λειτουργικά υπάρχουν που εκτός ότι έχουν κάποιες ομοιότητες μεταξύ τους εάν είχες ένα με πιο παλιά έκδοση μαθαίνεις εύκολα και την πιο νέα

3. estelwen

estelwen χρήσιμη Contributor

Το παραπάν πήγαιν' για μεν; Χωρίς ούτε ένα τόσο δα παπάκι, ένα @, κάτι;  
    Φαντάζομαι ότι θα την πληρώσω με μια μπούφλα από το ρακετοχέρι σου, αλλά...

Όσα έγραψα είναι εξυπνάδες. Έχω προηγούμενο κινητό της ίδιας μάρκας, android both.
    ΕΙΜΑΙ ένα smartphone. Και προφανώς και smartass.    

Απλά με ενοχλεί λίγο να θεωρούνται όλα τόσο δεδομένα. Οκ, υποκλίνομαι και περιμένω τη σφαλιάρα μου  

4. Siren_Peisinoe

Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

Like για το ρακετοχέρι , που όντως διαθέτει το άτιμον Κ aka @Δίας.

5. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

The Twilight Saga, αχμ.;

6. thief

thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

@Soraya Βλεπωντας το avatar σου αναρωτιεμαι ..... Ξερεις να ανοιγεις φυλλο για πιτες ?

7. Soraya

Soraya Guest

φυσικά

8. daniela100

daniela100 FREE-DOM

Την προηγουμενη ωρα....

9. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

10. daniela100

daniela100 FREE-DOM

Θα χιονισει;;;
    Δεν θα χιονισει....

11. thief

thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

Εδω παλι χιονιζει ......

ολη μερα εβρεχε δυο πακετα τσιγαρα .... αν πει ετσι ο καιρος θα ψοφισω απο το πολυ καπνισμα

12. Πες μου σε ποια περιοχή μένεις και βρέχει τσιγάρα, να έρθω με τον κουβά.