Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι σκέφτεσαι τώρα ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος anasia, στις 9 Δεκεμβρίου 2005.

1. thief

thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

Εδεσσα ... παρε δυο κουβαδες

2. Soraya

Soraya Guest

όσο για εσένα @Tenebra_Silente έννοια σου... Το έλαβα το μνμ και η απάντηση είναι
    Επίσης..

3. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

@Soraya μάλλον έχεις όρεξη για "καυγά", που εγώ σίγουρα δεν έχω. Τώρα, πιο μήνυμα έλαβες, μόνο εσύ το γνωρίζεις. Γιατί εγώ πμ δεν θυμάμαι να σου έστειλα ποτέ.
    Ούτε να σου έγραψα σε κάποιο νήμα τ' οτιδήποτε, εδώ και μέρες. Και σίγουρα δεν σκοπεύω να σου γράψω τίποτ' άλλο, πέρα απ' ότι σου γράφω τώρα εδώ.

Αν περιστρέφομαι γύρω από κάποιον, εκείνος είναι μόνο ο εαυτός μου, κανείς/καμία άλλος/η.
    Κι αν θέλω να πω σε κάποιον/α κάτι ή να του/της την "πω", το κάνω ευθέως.
    Αν νομίζεις, ότι κάτι που έγραψα ή που θα γράψω, θα ήταν σπόντα για σένα.
    Είσαι ελεύθερη, να το πιστεύεις.
    Τεσπα, μην χάνεις τον καιρό σου με avatars ( σαν κι εμένα καλή ώρα ), με τα οποία είναι εμφανες, ότι δεν μοιράζεσαι τον ίδιο τρόπο σκέψης.
    Γνώμη ( και σε καμία περίπτωση συμβουλή τις οποίες σιχαίνομαι ) που αν δεν μου έκανες tag, δεν θα την έγραφα καν.

Υ.Γ.

Για μένα το "θέμα" ήταν ήδη λήξαν και λήξαν παραμένει. Δεν θα "επανέλθω" κι άλλη φορά. Να περνάς καλά.  

4. SAP

SAP η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά Contributor

Πωπω χολη...

5. t.n.b.t.

t.n.b.t. Αν δε φαντάζεσαι φωτιές με κάρβουνα μην παίζεις...

6. thief

Μαλακα θελει πολυ αλκοολ για να τα παρακολουθησεις ολα τα θεματα του φορουμ ....

η

7. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

ναι, ισχύει, χικ!    

8. thief

Δεν ξερω ποτε καιες περισσοτερα εγκεφαλικα κυτταρα διαβαζωντας η πινωντας    

9. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna Captain's property Contributor

Καλέ "παίζουμε" και στα λάτιν πάρτυ τώρα...  

10. thief

Πολυ σπαστικο πραγμα να θες αλλα να μην μπορεις να κοιμηθεις ζζζ

11. Elune

Elune Priceless

Θα έπρεπε να ντρέπεσαι...

12. Soraya

Soraya Guest