Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι σκέφτεσαι τώρα ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος anasia, στις 9 Δεκεμβρίου 2005.

1. thief

thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

Μαλακα το εχουμε παει σε αλλο επιπεδο ...Game Over

Έκλεισαν τις φάρμες τους σε ένδειξη συμπαράστασης προς τους αγρότες οι Έλληνες παίκτες του Farmville

«Τα μνημόνια έχουν οδηγήσει και εμάς σε μαρασμό» λέει η κ. Κατερίνα που είναι νοικοκυρά και ψηφιακή αγρότισσα από το 2008

Στη διακοπή εργασιών στις φάρμες τους μέχρι να ικανοποιηθούν όλα τα αιτήματα των αγροτών από την κυβέρνηση, προχώρησαν σήμερα οι Έλληνες παίκτες του Farmville.
    Σε ανακοίνωση του στο Facebook, o Σύνδεσμος Ψηφιακών Αγροτών Ελλάδος γνωστοποίησε ότι τα μέλη του θα προχωρήσουν στην άμεση διακοπή κάθε ψηφιακής αγροτικής εργασίας έως ότου η κυβέρνηση καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.
    «Έχω ψηφιακή φάρμα από τότε που βγήκε το Φάρμβιλ το 1» μας λέει η κυρια Κατερίνα Μ., μια νοικοκυρά και ψηφιακή αγρότισσα από το Κερατσίνι. «Κάθε μέρα, από τα χαράματα μέχρι αργά τη νύχτα, μπαίνω ακριβώς την ώρα που πρέπει για να μη μαραθούν οι ψηφιακές μου μελιτζάνες και τα ακτινίδια. Ξέχασα τα ονόματα των παιδιών μου, ο συζυγός μου αναγκάστηκε να με απατήσει με την κουμπάρα μας για να του δώσω σημασία, αλλά εγώ δεν έχανα ούτε μία συγκομιδή. Ξέρω καλά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι αγρότες» λέει χαρακτηριστικά.

Στιγμιότυπο από τις κινητοποιήσεις

Όπως λέει, θα αφήσει τα ψηφιακά της χωράφια απότιστα και τα ζωάκια της χωρίς τροφή μέχρι η κυβέρνηση να σκύψει πάνω από τα προβλήματα των αγροτών. «Τα μνημόνια έχουν οδηγήσει και εμάς τους ψηφιακούς αγρότες σε μαρασμό» τονίζει, επισημαίνοντας ότι πριν από λίγα χρόνια οι Έλληνες παίκτες του Φάρμβιλ ήταν δεκάδες χιλιάδες ενώ τώρα είναι πλέον ελάχιστοι.

Την αλληλεγγύη τους προς τον αγροτικό κόσμο εξέφρασαν και οι παίκτες του Farm Heroes Saga, οι οποίοι προανήγγειλαν δυναμικές κινητοποιήσεις, όπως το να σταματήσουν να στέλνουν ζωές σε παίκτες που πρόσκεινται στον ΣΥΡΙΖΑ ακόμα κι αν είναι φίλοι τους.

2. thief

Τελικα ολοι τα ιδια πραγματα βλεπουμε το ΦΒ

3. sleeper

sleeper ...urban dreaming... Contributor

4. thief

5. sleeper

sleeper ...urban dreaming... Contributor

Το μονο σιγουρο. :/

6. trterterterterter

trterterterterter Speak the words that drag me to surrender!

Το BDSM Discussion έχει μια τάση στα vintage νήματα...2006-2007-2008

7. Soraya

Soraya Guest

8. lizard_

lizard_ his only purpose is A's pleasure

9. Soraya

Soraya Guest

είσαι σίγουρος;

10. Siren_Peisinoe

Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

Καλη μας ορεξη

11. gkass

gkass τέταρτος τοίχος

το νιώθεις σαν ένα τσίμπημα ...σαν από ένα μικρό έντομο...
    ανεπαίσθητο στην αρχή, σχεδόν δεν το προσέχεις...
    ένα μικρό τσίμπημα....

ένα μικρό τσίμπημα όμως αρκεί για να σπάσει η μεμβράνη που κρατά το παρελθόν περιχαρακωμένο από το παρόν...
    και ξαφνικά όλα γίνονται άχρονα
    και ξαφνικά το πρώην ορμά στο νυν

ένα μικρό τσίμπημα που ούτε το ένιωσες, ξαφνικά γίνεται χειμαρρώδης θλίψη....

12. brenda

brenda FU very much

Νομίζει ότι δεν την βλέπουν, χώνει το κεφάλι της στην άμμο, αλλά...