Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι σκέφτεσαι τώρα ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος anasia, στις 9 Δεκεμβρίου 2005.

1. sweet_release

sweet_release ~she looks like the moon~

2. Siren_Peisinoe

Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

Την πήρα τηλέφωνο και προς το παρόν έχουμε παρακολούθηση, αν εμφανίσει κάτι άλλο θα την πάω εκτάκτως.

3. Soraya

Soraya Guest

Αν μια γυναίκα κοιμηθεί μόνη, ντροπιάζει όλους τους άντρες...

4. Soraya

Soraya Guest

Tίποτα γενναίο δεν μπορεί ο άνθρωπος να κάμει στον κόσμο, αν δεν υποτάξει τη ζωή του σ” έναν Αφέντη ανώτερό του.....

Ο καθένας μας "ορίζει" ποιός είναι ο Αφέντης του......

5. Soraya

Soraya Guest

Μπας και βρίσκεται στον πάτο της Κόλασης, Κύριε, η πόρτα του Παραδείσου;

6. Soraya

Soraya Guest

Και το φως ορκίστηκε να μην παραδοθεί, μα το ξέρει, σωτηρία δεν υπάρχει, δεν θα παραδοθεί, μα θα σβήσει.

7. Soraya

Soraya Guest

Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα.....

8. Soraya

Soraya Guest

9. Siren_Peisinoe

Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

Μ αρέσει που έλεγα αμάν αργησα δέκα λεπτα κ εν τέλει με στησαν κ απο πανω.
    Γυναίκες, τι να πεις.

10. didina

didina ☆☆☆ didina sokolata dina

Οτι δεν μου κολλαει υπνος..και σε 8 ωρες ακριβως εχω μιτινγκ με το μπος και τους συναδελφους..και με κατι ακυρους τυπους που θα πρεπει να τους πω τις ιδεες μου για το νεο site της εταιρειας που δουλευω..τις οποιες ακομα δεν εχω σκεφτει...γιατι σημερα εμαθα ...πως αυριο θα πρεπει να πω τις ιδεες μου...    

11. Brigitte

Brigitte Premium Member

Ειναι ωραίο τελικά να μικροδειχνεις τοσο πολυ και να σου λένε ότι μοιαζεις για 25 χρονων..οσες φορές και να το ακούω δεν το χορταινω!!        

12. sweet_release

sweet_release ~she looks like the moon~

Τέλειο συναίσθημα!!! εμένα με έχουν πει και έφηβη xD