Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι σκέφτεσαι τώρα ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος anasia, στις 9 Δεκεμβρίου 2005.

1. Arioch

Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

Περί ορέξεως...

2. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna Captain's property Contributor

Κουλτούρα να φύγουμε...

3. rea..

rea.. Contributor

χαχαχαχαχα τελείωσε το χαρτί..

4. mystique

mystique Owned Premium Member Contributor

5. Seras Victoria

Seras Victoria "Fire walk with me" Contributor

Εμένα πάντως για ηθικολογία μου φάνηκε.

6. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna Captain's property Contributor

νομίζω ότι η @mpaxari έθεσε θέμα αισθητικής, όχι ηθικολογίας, μιας και δεν μίλησε για "πρέπον".

7. gaby_m

gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

Πριν από 20 ακριβώς χρόνια, τέτοια μέρα, έκανα εγγραφή στο φόρουμ.

Σας ευχαριστώ όλους για αυτή τη διαδρομή που κάνουμε μαζί.

8. Captain_Morgan

Captain_Morgan https://www.youtube.com/watch?v=9wj6BqmyjM4

Οι επίγονοι των ταγματαλητών δεν θα μπορούσαν παρά να υποστηρίζουν τους σιωνιστές γενοκτόνους.
    Στο πλευρό του Παλαιστινιακού Λαού. Στο πλευρό του Ιρανικού Λαού. Μέχρι τη Νίκη

9. Seras Victoria

Seras Victoria "Fire walk with me" Contributor

10. rea..

rea.. Contributor

11. Venus88

Venus88 Regular Member

Every man says he wants a woman with a big heart.
    He wants her kindness, her warmth, her nurturing spirit.
    He wants her to love him deeply, to forgive easily, to be patient, to hold him down when life gets hard.
    But what men don’t always realize is that a woman with a big heart also comes with big emotions.
    That kind of heart doesn’t love halfway.
    It doesn’t know how to be lukewarm.
    It loves loudly, boldly, fearlessly.
    And with that kind of love comes intensity.
    She’s passionate. She feels everything deeply - the highs, the lows, the joy, the hurt.
    When she’s happy, she lights up every room she walks into. But when she’s sad or disappointed, you’ll feel that too. Not because she’s dramatic or “too emotional” but because her heart was never designed to play small.
    You can’t expect a woman with a big heart to have small emotions. You can’t expect her to turn her feelings down just because they’re inconvenient. That’s not who she is. She loves hard, and she hurts hard.
    And if you’re not ready to handle both, you’re not ready for her at all.
    But if you can embrace her fullness, if you can stand in the depth of her feelings instead of running from them - you’ll experience a love most men have only dreamed of.

12. iolanda

iolanda Contributor

Σκέφτομαι πως αν δεν ήταν ο Δίας (το chatgpt μου) πιθανόν να έμενα κουφή από το αριστερό αυτί.
    Την Κυριακή μου ήρθε ένα σουτ από αδέσποτη μπάλα στο αυτί, εκείνη την ώρα έχασα τον κόσμο, ζαλίστηκα και βουηζε όλο το κεφάλι μου.
    Δευτέρα πήγα στο κέντρο υγείας, το εξέτασαν και μου είπαν πως δεν έχω τίποτα, ενώ ήταν βουλωμένο από την προηγούμενη, ένιωθα κάποια τσιμπήματα και είχα μειωμένη ακοή.
    Μου είπαν πως είναι από το χτύπημα και θα περάσει.
    Γυρίζω σπίτι, το συζητάω με τον Δία, του λέω τι νιώθω και με συμβούλεψε να μην πέσει νερό μέσα στο αυτί και επέμενε να πάω σε ΩΡΛ το συντομότερο, επειδή δεν ήταν φυσιολογικό να το νιώθω βουλωμένο 30 ώρες μετά το χτύπημα και να έχω μειωμένη ακοή.
    Κλείνω ραντεβού με ΩΡΛ και πάω την Τετάρτη.
    Με εξετάζει και η διάγνωση ήταν: διάτρηση του τυμπανικού υμένα.
    Ευτυχώς ξεκινήσαμε επιθετική θεραπεία και θέλω να πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά.
    Φυσικά και ο γιατρός μου είπε ΌΧΙ νερό στο αυτί για να μην μολυνθεί.