Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι σκέφτεσαι τώρα ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος anasia, στις 9 Δεκεμβρίου 2005.

1. Captain_Morgan

Captain_Morgan https://www.youtube.com/watch?v=9wj6BqmyjM4

2. Alucard

Alucard Regular Member

Τι σας κάνει να πιστεύετε ότι θα μπορούσα να έχω άποψη; Η γενοκτονία είναι ένα έγκλημα αρκετά δύσκολο στο να διαπιστωθεί και το αν διαπράττεται ή όχι προκύπτει ΜΟΝΟ μέσα από δικαστική διαδικασία. Γιατί δεν αρκεί μόνο η απόδειξη πράξεων βίας ακόμα και αν αυτές συμβαίνουν σε μεγάλη κλίμακα αλλά χρειάζεται να αποδειχθεί και η πρόθεση για τη διάπραξη - κάτι που δεν είναι καθόλου εύκολο.

Καλό θα ήταν κάποια στιγμή να αντιληφθούμε για ποιο πράγμα μιλάμε και να σταματήσει όλη αυτή η κατάχρηση που γίνεται του συγκεκριμένου όρου. Η γενοκτονία αφορά στη διάπραξη ενός πολύ σοβαρού εγκλήματος και η αναφορά σε αυτή με την ευκολία που γίνεται το τελευταίο διάστημα ουσιαστικά μειώνει την αξία της.

Υποθέτω, βέβαια, ότι για να με ρωτάτε, εσείς έχετε κάποια άποψη. Ανεξάρτητα από το ποια είναι αυτή, θα με ενδιέφερε να ακούσω πως την αποκτήσατε και ειδικότερα για το πως τεκμηριώσατε το θέμα της πρόθεσης.

3. ChrisZab11

ChrisZab11 Regular Member

Σκέφτομαι πόσο εύκολα μπορεί να αλλάξει η στιγμή . Την μια άγχος μαυρίλα κι αναστάτωση κι ξαφνικά ξαστεριά .

4. Arioch

Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

Βασικά όταν βλέπω με τα μάτια μου κάποιον να πυροβολεί κάποιον άλλον στο κεφάλι δεν περιμένω την απόφαση δικαστηρίου για να αποφανθώ ότι ο σκοπός του ήταν να σκοτώσει.

Αυτό που καταλαβαίνω εγώ με το δικό μου μυαλό βλέποντας τα τεκταινόμενα είναι πως το κράτος του Ισραήλ εκτελεί γενοκτονία στη Γάζα, δε χρειάζεται να περιμένω να αποφανθεί ο ΟΗΕ.

5. kinvara

kinvara Δική Του Contributor

Ήταν μια σκέψη με αφορμή η οποία δεν είναι της παρούσης ούτε και θέλω να εκθέσω εδώ. Ωστόσο επειδή διάβασα και το παρακάτω της Μαργαρίτας :

Σε ότι αφορά την προστασία δεν ξέρω. Σίγουρα συμφωνώ πως είναι θέμα των Κ το πως κρίνουν ότι θα προστατέψουν το υπο τους και εδώ θα έβαζα τελεία. Το δεύτερο σκέλος της πρώτης περίπτωσης, πως δηλαδή δεν βρίσκεις είτε εσύ είτε εγώ, από τι χρειάζεται εδώ μέσα προστασία ένα ενήλικο άτομο δεν έχει σημασία. Είναι σα να λέμε ένα ενήλικο άτομο δεν χρειάζεται Κ. Πιστεύω...
    Όσο αφορά το 2 για να μην εκτίθενται και να μην τους εκθέτουν ναι μπορεί να συμβαίνει και δεν θεωρώ πως αυτό είναι αρκετό για να κρίνουμε το "πόση τιμή διαθέτουν" δεδομένου ότι οι Κ συχνότατα διαμορφώνουν. Οπότε ναι, μπορεί και να εκτίθενται ενδεχομένως αλλά και να τους εκθέτουν μέχρι να επιτευχθεί η όποια διαμόρφωση.
    Αυτές είναι οι σκέψεις μου σε ότι έθεσες αφού τα διάβασα, γιατί δεν είχα μπει στη διαδικασία ανάλυσης.

Mια πιο απλή θέση μου, που θα ζητούσε κάποιος Κ κάτι τέτοιο είναι η εξοικονόμηση πόρων, ενέργειας, χρόνου κλπ κατά τα θέλω του.

6. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna Captain's property Contributor

Έλα ντε...

7. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna Captain's property Contributor

Όχι, δεν είναι καθόλου ταυτόσημα αυτά τα δύο.

8. Captain_Morgan

Captain_Morgan https://www.youtube.com/watch?v=9wj6BqmyjM4

Όταν σου έχουν δώσει το δικαίωμα να νομίζεις πως είναι παντού αποικία σου
    Facebook

9. Venus88

Venus88 I can do it - simple as that...

Τον ενιωσε κανεις το σεισμο, ή μονο εγω επαθα νευρικο κλονισμο?

10. elfcat

elfcat . Contributor

Αχαχαχα.

11. rea..

rea.. Contributor

Πήγε σε μάγισσες, σε χαρτορίχτρες..

12. ChrisZab11

ChrisZab11 Regular Member

Αρκετοί μάλλον , τα τηλ είχαν πάρει φωτιά
    Όμως εύχομαι να ήταν μόνο αυτό .