Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Το Πέος «From the eyes of beautiful Hellen to Monica's Blow Job»

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Ricardo, στις 16 Ιανουαρίου 2006.

 1. Guest05

  Guest05 Guest

  RE: RE: RE: Το Πέος «From the eyes of beautiful Hellen to Monica's Blow Job»

  Είμαι ελεύθερος, δηλαδή, στο μέτρο που αγνοώ τι μου μέλλεται να διαλέξω. Ή αγνοώ το μονοπάτι που μου έχει προκαθοριστεί να διαβώ.
  Αρα μύθος η επιλογή απο ψυχολογία και «είμαι» «κυρίαρχος ή υποτακτικός» από επιλογή και όχι από «κατασκευή» ;!

  Δεν είμαστε όμως μόνοι. Υπάρχει και το περιβάλλον ας πούμε το δικό μας εδώ με συγκεκριμένες ιδιαιτερότητες και τάσεις που μας οδηγούν στην άποψη ότι η επιλογή μας ( σε πια θέση αυτόπροσδιοριζόμαστε ) υφίσταται την επιρροή του περιβάλλοντος και έτσι εξελίσσεται , η διαδικασία αυτή ( πολύ σωστά λες ) δεν γίνεται ντετερμινιστικά με προαποφασισμένο τέλος (μηχανιστικά), αλλά διαλεκτικά (συνδυαστικά και αντικρουόμενα).

  Ξαναρωτώ λοιπόν μπορεί το θηλυκό να έχει επικυριαρχία πάνω στο φαλλοφόρο αρσενικό ; Οχι απο επιλογή αλλά απο κατασκευή .
   
 2. potty65

  potty65 Regular Member

  Χαϊνριχ, ο προβληματισμός σου είναι ορθότατος. Νομίζω ότι η ίδια η φύση είναι που καθορίζει του ρόλους και όχι οι αντιλήψεις μας ή οτιδήποτε άλλο. Δηλαδή πως να το κάνουμε? Ο άντρας έχει πέος και είναι πλασμένος να έχει ενεργητικό ρόλο, πρωτογενώς για αναπαραγωγικούς λόγους, και η γυναίκα έχει αιδείο και κλειτορίδα και είναι πλασμένη να έχει παθητικό (καλώς εννοούμενο) ρόλο, επίσης πρωτογενώς για αναπαραγωγικούς λόγους.

  Υπό το βάρος της σεξουαλικής επανάστασης, και της αμφισβήτησης των πάντων οι ρόλοι αυτοί τέθηκαν υπό αμφισβήτηση. Οι γυναίκες υπό την πλάνη της δήθεν ωρίμανσης και έχοντας αποτινάξει τον παραδοσιακό τους ρόλο φόρεσαν τα strap ons τους και ανέλαβαν δράση, οι δε άντρες απαρνήθηκαν την εξουσία τους και στήθηκαν στα τέσσερα, σε μία προσπάθεια να αποτινάξουν από πάνω τους τις ευθύνες που συνόδευε η όποια εξουσία τους. Η όλη κατάσταση είναι αυτό που με μία λέξη θα έλεγα pathetic. Και τα δύο φύλλα στην περίπτωση κουβαλούν προσωπικά κόμπλεξ και βιάζουν την φύση τους. Οι μεν άντρες ως κουρασμένοι πολεμιστές 'εκχωρούν" την εξουσία τους, αυτοευνουχίζονται και σέρνονται στο πάτωμα ανεύθυνοι και ανίκανοι, οι δε γυναίκες υποσυνείδητα εκδικούνται για την χρόνια καταπίεση και αποδεικνύονται ανίκανοι διαχειριστές της εξουσίας την οποία δεν δικαιούνται. Είναι σαν τον Mr Bean που από θυρωρός του μουσείου από παρεξήγηση εμφανίστηκε ο μεγαλοκριτικός τέχνης (άσχετα αν στο τέλος τα κατάφερε).

  Το "μόριο" λοιπόν στην περίπτωση μας καθίσταται ανενεργό και άχρηστο και υποκαθίσταται από το τεχνητό μόριο, μιάς και οι γυναίκες δεν μπορούν όσο και να το θέλουν να γαμήσουν με την κλειτορίδα. Ολα αυτά δεν τα λέω δίκην παπαρολογίας. Εχω αρκετές εμπειρίες και από τις δύο όχθες του ποταμού. Οποτε βρέθηκα με "κυρίαρχη" γυναίκα, η εικόνα μου φάνηκε λίγο φαιδρή, όπως η ιστορία με τον γυμνό βασιλιά... Αν κάποιοι προσβάλλονται από τα γραφόμενα ζητώ ταπεινά συγγνώμη.
   
 3. gaby

  gaby Guest

  RE: RE: RE: RE: Το Πέος «From the eyes of beautiful Hellen to Monica's Blow Job»

  Μόνο στο βαθμό που υπάρχει η βαθύτατη ανάγκη του άντρα, αποδοχής από την πλευρά του υποκειμένου θήλεως.

  Για ποιό λόγο αυτή; Μα για τον αγώνα που έκανε το αρσενικό έμβρυο για να σταθεί στη μήτρα της μάνας του.

  Σιμόν ντε Μπωβουάρ (στο Δεύτερο Φύλο) : "η θέση της γυναίκας στην ιστορία είναι αυτή που της έδωσαν οι άντρες."
   
 4. Guest05

  Guest05 Guest

  RE: RE: RE: RE: RE: Το Πέος «From the eyes of beautiful Hellen to Monica's Blow Job»

  Συμφωνώ στο βαθμό που το θηλυκό είναι εκ φύσεως επιφορτισμένο με την επιλογή του αρσενικού για αναπαραγωγή και μόνο .

  Η Σιμόν ντε Μπωβουάρ υποστηρίζει ότι «η γυναίκα θα κατακτήσει την ισότητα με τον άνδρα όταν ξεπεράσει την «υπανάπτυκτη κατάσταση εμμένειας», όπου την έχει καταδικάσει η ανατομία και η ψυχολογία της .
  Οταν δηλαδή οι γυναίκες αρνηθούν την ταύτισή τους με τη νομοτελειακή φύση και προσαρμοστούν στο αρσενικό πρότυπο ανθρώπινης ύπαρξης και κουλτούρας.»

  Να συμπληρώσω ότι όσο οι «κυριαρικές» γυναίκες εμμένουν στο δικαίωμα τους για να υπάρχουν τόσο θα παίζουν ένα ερμαφρόδιτο ρόλο πέρα από την φύση τους .

  Οι γυναίκες δεν μπορούν να αποτελούν το πρότυπο του κυριάρχου , γιατί ακόμα και τότε είναι προϊόντα της δικής μας παραχώρησης ρόλου σε ότι αφορά σεξουαλικούς ρόλους βεβαία .

  Για τα υπόλοιπα το ζητούμενο είναι μάλλον η οικοδόμηση μιας λιγότερο αντιθετικής πολιτισμικής πραγματικότητας, μιας κουλτούρας που θα στηρίζεται στη συνεργασία και τον αμοιβαίο σεβασμό των διαφορετικών ρόλων παρά στην επικράτηση του ενός ή του άλλου φύλου ως κυριάρχου .

  Δεν νομίζω ότι μπορεί να τεθεί καν θέμα ποιο φύλο είναι κυρίαρχο , o potty το εξέφρασε με τον καλύτερο τρόπο .
   
 5. SM_Art_Lady

  SM_Art_Lady Contributor

  RE: RE: RE: RE: Το Πέος «From the eyes of beautiful Hellen to Monica's Blow Job»

  Κύριε Χάινριχ_φον_Κλάιστ....

  Παρακολουθώ τα γραφόμενά σου από την αρχή της εγγραφής σου στο forum...
  Αυτό που έχω διαπιστώσει τις περισσότερες φορές είναι ότι προσπαθείς με κάθε τρόπο να αποδείξεις ότι δεν υπάρχει γυναικεία κυριαρχία και όλα σου τα ποστ αποσκοπούν σε αυτό.

  Και αφού έκανα την παρατήρηση μου συνεχίζοντας θα σου πω μιλώντας και αντιπροσωπεύοντας μόνο εμένα (άλλες Κυρίαρχες ίσως έχουν άλλη άποψη) ότι...

  Σαν Mistress δεν είναι σκοπός μου να ευνουχίσω τους απανταχού άντρες.
  Με κολακεύει το γεγονός να λιώνουν και να γίνονται χαλάκι στα πόδια μου.
  Αυτό θρέφει την ματαιοδοξία μου και πίστεψέ με με κάνει να νιώθω υπέροχα μοναδική ιδιαίτερα όταν καταφέρνω να υποτάσσω Μaster σα και του λόγου σου.
  (μη το πάρεις προσωπικά παράδειγμα έδωσα)

  Έχει ενδιαφέρον το παιχνίδι και όλο το σκηνικό.
  Σε καμία περίπτωση το «πέος δεν σέρνει καράβι» αντίθετα «το μ...ι που σέρνει καράβι» για να είμαστε και μέσα στο πνεύμα του thread που σκοπίμως έθεσες για να καταλήξεις στο ερώτημα σου που έθεσες έντεχνα σε αυτό το post.

  Δεν είμαι φεμινίστρια και παραδέχομαι την ανωτερότητα στην δύναμη και ενίοτε την εξυπνάδα ενός άντρα sub h Master.
  Αυτό όμως δεν με αποθαρρύνει να τους συναγωνίζομαι σε όλα (ακόμα και στην ζωή μου) και να προσπαθώ να τους υποτάξω και να τους φέρω με τα νερά μου, να με κάνουν κακομαθημένη να μη μου χαλάνε χατίρια, να περνά ο λόγος μου, να με ανέχονται ευχάριστα, και να τους καβαλάω στον ώμο.

  Δεν αλλάζω την κλειτορίδα μου με πέος...είμαι αθεράπευτα θηλυκό με τα όλα του και (μάλιστα άγριο) αλλά αν χρειαστεί κάνω και άλλα που δεν χρειάζονται να σου τα περιγράψω εδώ (μη και ζηλέψεις)

  Οι άντρες για μένα είναι σα ατίθασα άλογα και εγώ να είμαι μια Αμαζόνα που θέλω να τα δαμάσω.
  Γητευτής αλόγων κατά κάποιο τρόπο λοιπόν και όχι δήμιος όπως μας περιγράφεις.  Kαι απαντώ συγκεκριμένα ότι μια γυναίκα μπορεί να έχει επικυριαρχία πάνω στο φαλλοφόρο αρσενικό από κατασκευή.

  Για να σου λύσω την απορία απαντώ στο πως έγινε αυτό στην περίπτωση μου.

  Γεννήθηκα σε μια γειτονιά που ήμουν το μοναδικό κορίτσι ανάμεσα σε 13 αγόρια.
  Έπαιξα ποδόσφαιρο και άλλα αγορίστικα παιχνίδια, μεγάλωσα παίζοντας με στρατιωτάκια και όχι με κούκλες.
  Ήμουν πάντα η αρχηγός τους στις σκανταλιές και στα παιχνίδια.
  Μεγαλώνοντας συνειδητοποίησα και την γυναικεία μου πλευρά και την δύναμη την οποία έκρυβε.
  Έτσι έκανα τον συνδυασμό μου...καλλιέργησα και τις δυο πλευρές μου (την αγρία την ατίθαση κλπ) και έδωσα περισσότερη βάση και προσοχή στην Γυναίκα (κακομαθημένη, εγωίστρια κλπ) και τα θέλω Της.

  Έγινα αυτό που σήμερα είμαι «ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ» και το χαίρομαι δεόντως.
   
 6. gaby

  gaby Guest

  Απόσπασμα από κριτική ενός έργου:
  "Ηταν το καλύτερο κινηματογραφικό έργο που έχουμε δει στη ζωή μας" Υπογραφή: οι γονείς του σκηνοθέτη.

  Αυτό, περίπου, νομίζω ότι Λ/λέτε παραπάνω Κύριοι.

  Στην πραγματικότητα, στη δική μου τουλάχιστον πραγματικότητα, οι γυναίκες μπορεί να είναι το ίδιο γνήσια υποτακτικές ή κυριαρχικές, το ίδιο και οι άντρες.

  Αλλά πηγαίνει μακριά το ζήτημα.

  Κύριε φον Κλαιστ, ίσως θα άξιζε τον κόπο, μετά το thread περί αιδειολειχίας, και μετά από αυτό για τα πέη, να ανεβάζατε και κάποιο thread με την έννοια "μαλακό υπογάστριο";
   
 7. Astarty

  Astarty Contributor

  RE: RE: RE: RE: RE: Το Πέος «From the eyes of beautiful Hellen to Monica's Blow Job»

  Τα ίδια βιώματα είχα αγαπητή μου. Ήμουν τότε και είμαι ακόμα η αδερφή που έσωζε τα αδέρφια της από τους μάγκες της γειτονιάς. Πρώτα έμαθα να πιάνω κατσαβίδι και μέτα πηρούνι.
  Ποτέ όμως δεν θέλησα...να ευνουχίσω άντρα. Πως να το κάνουμε! Τον χρειάζομαι για να μου χώνει τον πούτσο του στο μουνί! Αυτή είναι η φύση μου!

  Τα παραπάνω (όπως και εσύ αναφέρεις άλλωστε!) κολακεύουν, τονώνουν το Εγώ μας, ενίοτε θρέφουν την ματαιοδοξία μας αλλά δεν δηλώνουν επικυριαρχία. Μην γελιόμαστε. Εξάλλου σε δηλωμένο παραδομένο αρσενικό, κυριαρχία γυναίκος δεν υπάρχει.
  Ας μου πουν όλες οι Dommes πόσα καθαρόαιμα αρσενικά έχουν υποτάξει και μετά μιλάμε επί νέας βάσης.

  Αστάρτη
  _____________________________
  Καλύτερα να με φθονούν, παρά να με λυπούνται.
   
 8. Guest05

  Guest05 Guest

  RE: RE: RE: RE: RE: Το Πέος «From the eyes of beautiful Hellen to Monica's Blow Job»


  Υπερβολές , Τα ποστ μου στην πλειοψηφία τους ασχολούνται με λογοτεχνία , αιδιολειχεια .


  Δεν είχα πρόθεση να το πάρω προσωπικά

  Τύχη!

  Επιλογή !

  Επιλογή / Παραχώρηση  Η πρόθεση μου δεν έχει σκοπό να προσβάλει τις «κυρίαρχες» γυναίκες .

  Βέβαια το κίνητρο μου δεν είναι και τόσο αθώο όσο μοίαζει αλλά εγγράφεται σε μια ροπή συναίρεσης των φύλων, με το αρσενικό και το θηλυκό να ανταλλάσσουν παραφύσην ιδιότητες .
   
 9. SM_Art_Lady

  SM_Art_Lady Contributor

  RE: RE: RE: RE: RE: RE: Το Πέος «From the eyes of beautiful Hellen to Monica's Blow Job»

  Δεν θα δώσω καμία απάντηση στο ποστ σου διότι δεν χρειάζεται.
  Την έδωσες εσύ η ίδια σε όλους...

  Κατ΄ αρχήν δεν μου αρέσει ο τρόπος που απαντάς ... είναι επιθετικός και καθόλου κόσμιος.

  Δεν είμαι εδώ για να αποδείξω κάτι.
  Ούτε είμαι εδώ για να πω πόσους «έχω φαει» η όχι...
  Ακόμα δεν θα σου κάνω την χάρη να αναφερθώ σε νούμερα υποταγμένων αρσενικών.
  ...Και σαν έξυπνη γυναίκα που είμαι αντιλαμβάνομαι και τον λόγο τον οποίο σε κάνει να γίνεσαι επιθετική μαζί μου....
  Η διαίσθηση μου λεει ότι είναι ο Μr Χάινριχ_φον_Κλάιστ.
  Και για να ηρεμίσεις σε επιβεβαιώνω ότι δεν είναι ο τύπος μου ο κατά τα άλλα υπέροχος αυτός άντρας.
  Χαλάρωσε λοιπόν και μη αγχώνεσαι...δεν τον θέλω στα δίκτυα μου και στην συλλογή μου.

  Ζήτω συγγνώμη από όλους για το ύφος μου και ιδιαίτερα από τον Κύριο Χάινριχ_φον_Κλάιστ.
   
 10. Guest05

  Guest05 Guest

  RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: Το Πέος «From the eyes of beautiful Hellen to Monica's Bl

  Ως κοσμιότητα ορίζεται «η προφύλαξη του καθενός από την επιβάρυνση της προσωπικότητας των άλλων»
  Φαντάζομαι δεν ένοιωσες κάτι τέτοιο από την απάντηση της αγαπημένης μου Astartys, θεωρώ λοιπόν ως θεματοθέτης την διένεξη ως μη γεννώμενη

  Κοκκινίζω...merci για την φιλοφρόνηση


  Δεκτή
   
 11. Astarty

  Astarty Contributor

  RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: Το Πέος «From the eyes of beautiful Hellen to Monica's Blow Job»

  Ήμουν διστακτική να ποστάρω τις λέξεις μουνί και πούτσος αλλά συγχωρέσε με μου αρέσουν πολύ και με εξιτάρουν. Είμαι ωμή όπως και αληθινή.

  Το πήρες προσωπικά ενώ δεν ήταν αυτός ο σκοπός. Ούτε και με ενδιαφέρει πόσους έχεις φάει. Με ενδιαφέρει πόσους τρώω εγώ! (χιουμόρ ήταν καλή μου).

  Ως ένευσμα την δική σου άποψη εξέθεσα την δική μου. Παραδέχομαι το έντονο ύφος μου όπως παραδέχομαι την έντονη προσωπικότητα και των δυο μας. Η άποψη μου παραμένει ίδια και δεν αλλάζει με κανένα Χάινριχ και κανέναν Κλάιστ που θα περάσει από την ζωή μου.

  Αστάρτη
  ___________________________________
  Έχω επιλεκτική μνήμη. Θυμάμαι μόνο τα ευχάριστα.
   
 12. DreamMaster

  DreamMaster Regular Member

  Μικρό διάλειμμα για χιουμοριστική αποφόρτιση, μπας και ξαναγυρίσουμε μετά στο θέμα:

  Επειδή επιμένεις στο "κατασκευαστικό" και την "φυσιολογία" του θέματος: Είδα τις προάλλες στην TV την ελληνίδα που μπήκε στο βιβλίο γκίνες ως η βαρύτερη ελληνίδα έγκυος, στα 243 κιλά αν θυμάμαι καλά.

  Φαντάζεσαι δηλ. ότι ο (από φύση Κυριαρχικός) άντρας της, την έσπρωξε στο κρεβάτι με τον φαλλό του, την έβαλε κάτω αφιονισμένος, της άλλαξε τα φώτα και την γκάστρωσε;

  Dream