Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

"Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν"

Συζήτηση στο φόρουμ 'Fun & Games' που ξεκίνησε από το μέλος zoyzoy_, στις 13 Μαρτίου 2007.

  1. sklabosgiorgos

    sklabosgiorgos Regular Member

    Απάντηση: Κολάρο - Αναγκαίο ή γραφικό?

    εξουσιαζω το θανατο μου σαφως.αλλα μηπως οχι διοτι αν πεθανω χανω την ψυχη μου.ακομα αφηνω πισω μου τον υποτακτικο μου, το σκυλο μου και την δυνατοτητα να δω τι αλλο θα μπορουσα να ζησω.ακομα και αυτον που αγαπω τον εχω μακρια μου για λογους που εχουν να κανουν με την φυση.ενα πραγμα μπορει ομως να σε κανει να ξεπερασεις καθε περιορισμο.ενα μονο το να τα βαλεςι με το θεο.να τον αψηφησεις να τον προκαλεσεις σε μαχη.για οσα σου στερησε.να του πεις η εση η εγω φιλαρακο.θα κανω οτι θελω και αν θελεις νικησε με παρε με ετσι και αλλιως παντα ησουν πουστης,
     
  2. Mirage2009

    Mirage2009 Non Serviam

    Απάντηση: Κολάρο - Αναγκαίο ή γραφικό?

    Αν βρείς το θεό πέστα του. ( Πούστη μην τον πεις καλύτερα γιατί όταν βρεθείς μπροστά στο θεό σημαίνει ότι δεν είναι η ώρα να κάνεις εχθρούς ).
     
  3. sklabosgiorgos

    sklabosgiorgos Regular Member

    Απάντηση: Κολάρο - Αναγκαίο ή γραφικό?

    ειμαι αφεντης φιλε μου .δεν καταλαβαινω που εχεις αντιρρηση γενικα το υφακι ειναι υπεροπτικο σαν να τα ξερεις ολα .με κρινεις χωρις να με ξερεις.αυτο ειναι τελειος χαζομαρα.ειμαι ο πιο σκληρος αφεντης εδω μεσα και ας με λενε σκλαβογιωργο.ο πιο σκληρος σε ολα μου.
     
  4. zou

    zou

    Απάντηση: Κολάρο - Αναγκαίο ή γραφικό?

    καλα, δεν ειναι και το πιο συνηθες φαινομενο οι πιο "σκληροι" αφεντες, να κυκλοφορουν με ψευδωνυμα σκλαβων και να δηλωνουν πουτανες καποιας αφεντρας!  
     
  5. sklabosgiorgos

    sklabosgiorgos Regular Member

    Απάντηση: Κολάρο - Αναγκαίο ή γραφικό?

    οταν δηλωνω πουτανα της αφεντρας φλωρας δεν σημαινει οτι ειμαι κιολας.μπορει να κρυβεται κατι αλλο απο πισω που δεν φανταζεσαι.ισως απλα να ειναι ενας τροπος προσεγγισης .ισως καποιος που παρουσιαζεται σαν σκλαβος και μεταμορφω νεται σε αφεντης να ειναι πολυ γοητευτικο για καποιες.ισως παλι να εχω γαμησει πολλες πηγαινοντας με τα νερα τους.ολα αυτα ισως .το σιγουρο ομως ειναι οτι ειμαι πολυσκληρος με τις γυναικες .μαρεσει να τις ταπεινωνω να τις εξευτελιζω γιατι ξερω πως κατα βαθος η φυση τους ειναι να το βουλωνουν οταν μιλαει ο αντρας καλη μου.το ξυλο αρεσει στη γυναικα.καυλωνει να το τρωει.οσο και αν λενε οχι τρελαινονται με τη βραχνη μου φωμη και τα σκληρα μου μπρατσα καλη μου.
     
  6. SensualTorturer

    SensualTorturer Regular Member

    Re: Απάντηση: Κολάρο - Αναγκαίο ή γραφικό?

    Αυτό - αν θυμάμαι καλά - το λένε ή προσποιούμαι ή ζώ στην κοσμάρα μου!

    Όπως καταλαβαίνεις δεν έχω τίποτα μαζί σου σκλαβογιώργη!. Ίσα ίσα που η δήλωση σου λύνει πολλά από τα προβλήματα ταυτότητας εδώ μέσα, απαντά στα ερωτήματα αν υπάρχουν masters, mistresses, slaves, doms, dommes, submissives κλπ κλπ

    ---------- Post added at 16:39 ---------- Previous post was at 16:36 ----------

    Δηλαδή αν διαβάζω καλά, η σκλάβα μπορεί να φέρνει αντίρρηση σε κάθε άλλη στιγμή που την σέρνει από τα μαλιά, εφ' όσον δεν πρόκειται να την διακορεύσει;
     
  7. zou

    zou

    Απάντηση: Κολάρο - Αναγκαίο ή γραφικό?

    κατ αρχην γιωργο στην Ελλαδα, οτι δηλωσεις, εισαι! εμενα προσωπικα μου κανεις, σαν διχασμενη προσωπικοτητα, απο τη μια δηλωνεις Μαστερ και απο την αλλη πουτανα και σκλαβος. τελος παντων, αν υπαρχουν κοριτσακια τα οποια φτιαχνονται με αυτο το διχασμο και το μπερδεμα. δεν το βουλωνω ευκολα μπροστα σε αντρες και οταν το κανω σημαινει οτι εχει μεγαλα αρχιδια για να με κανει να το καταφερω αυτο! Μην ξεχνας οτι σιωπη για μια γυναικα ειναι να σταματησει να σκεφτεται και οχι απλα να μιλαει.μπορει να τρελαινονται με την βραχνη φωνη σου και με τα μπρατσα σου, αλλα συγγνωμη, κανενας απο τους δυο τιτλους που φερεις, ουτε ως σκλαβος ουτε ως αφεντης, δεν φαινονται απο τη βραχναδα της φωνης σου, ουτε απο το ποσο σκληρα ειναι τα μπρατσα σου. εγω οταν ημουν σκλαβα, δεν επιδεικνυα την σεξουαλικη μου φωνη και το μεγαλο μου στηθος, αλλα την υποτακτικοτητα μου! Προφανως καταλαβαινεις οτι η "ενσταση" μου, "καλο μου" ειναι στον τροπο που εκφραζεσαι οτι ειναι πολυ "εξω απο τα δικα μου τα νερα". φυσικα επαναλαμβανω αυτη ειναι η αποψη μου για σενα και χωρις παρεξηγηση παντα, ειναι απο 2-3 ποστ που εχω διαβασει. οπως και να εχει να εισαι καλα και μη χειροτερα!
     
  8. sklabosgiorgos

    sklabosgiorgos Regular Member

    Απάντηση: Κολάρο - Αναγκαίο ή γραφικό?

    οταν ησουν σκλαβα? δηλαδη δεν εισαι πια?νομιζω οτι μιαζουμε τελικα καλη μου.κανεις δεν ειναι κατι και μονο αυτο.ειμαστε πολυπλευρες προσωπικοτητες και μπορουμε να αντλουμε ηδονη απο διαφορους ρολους.δεν μου αρεσουν οι ταμπελες στους ανθρωπους δεν ειναι πριοντα καλη μου.εχουν καρδια συναισθηματα εμπειριες .και ποιος ειπε οτι η βραχνη φωμη και τα μπρατσα δεν κανουν εναν αφεντη.δεν αρκουν βεβαια αλλα μπορει να ειναι συμαντικα.εχω την επιβλικοτητα την αγριαδα.νιωθω την ηδονη να ειναι σκλαβα μου μια γυναικα.να σερνεται στα ποδια μου και να την κανω οτι θελω .εχω εμφητη υπεροψια για το ατομο μου και θελω πολυ μα πολυ να με προσκυνουν .το σκεφτομαι και βαριανασαινω.δεμενη με τη γλωσσα εξω να καθαριζει την μποτα μου.ενω τη χαστουκιζω πιανοντας με δυναμη απο τα μαλλια και φτυναντας τη βαθια στο στομα.εισαι ενα αχρειστο σκουπιδι καλη μου δεν νομιζεις θα της ελεγα ενω γελαγα δυνατα .την πιανεις απτο μαλλι και τη βαζεις να σου πλυνει τα σωβρακα να στα απλωσει ντυμενη πουτανα.θελω να ξερουν ολλοι στη γειτονια οτι ειναι πουτανα μου.και οτι με προσκιναει .θελω να τη βγαζω βολτα στο παρκο και να τη σφαλιαριζω μπροστα σε κοσμο λεγοντας οταν μιλαω εγω θα το βουλωνεις.καυλωσα.ειμαι πολυ ταπεινωτικος οταν θελω και θελω απολυτη αφωσιωση για παντα.θελω να κανει τα παντα για να ειμαι ευχαριστημενος.θελω να ειναι ντυμενη στη τριχα να βαφεται σαν πουτανι και να παρακαλαει να τη γαμησω απο το κωλο.θελω πολυ να τη ξεσκιζω απο το κωλο να περπαταει χωρις να μπορει να κατσει.οι σφαλιαρες παλι ειναι απιστευτα καυλωτικες να ακους τον ηχο που κανου στο δερμα της και να της σκιζω με μανια οτι φοραει φωναζοντας δουλα μου ανηκεις και θα σε κανω την πρωτη καριολα της γειτονιας.θα περπατας στο δρομο με χαμηλο βλεμμα και αν κοιτας χωρις να το πω καποιον η καπου στο σπιτι θα σου κανω το κωλο κοκκινο με τα χερια μου καταλαβες τσουλαρα? καταλαβες τι λεει ο κυριος αχρηστη .δες ποσο αχρηστη εισαι .μου ανηκεις και εισαι το πορνιδιο μου ,καταλαβες αυτο εισαι.και αν τολμησει να πει κατι θα πεφτει δυνατα η σφαλιαρα μαζι με ενα δυνατο βουλωστο σκασμος.ποπο το εξησα ελπιζω να σας αρεσε.
     
  9. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Απάντηση: Κολάρο - Αναγκαίο ή γραφικό?

    Τι να σου πω ρε Γιωργο, μειναμε με το στομα ανοιχτο....
     
  10. elfcat

    elfcat . Contributor

    Απάντηση: Κολάρο - Αναγκαίο ή γραφικό?

    Η αφέντρα φλώρα τί λέει για όλα αυτά, γιώργο?
     
  11. zou

    zou

    Απάντηση: Κολάρο - Αναγκαίο ή γραφικό?

    μαλλον δεν της πεφτει λογος, αφου ειναι τοσο σκληρος αφεντης
     
  12. zou

    zou

    Απάντηση: Κολάρο - Αναγκαίο ή γραφικό?

    χωριζω την απαντηση σου σε 2 σκελη και θα δωσω μια τελειωτικη απαντηση, γιατι το νημα αυτο δεν αφορα τις δικες μου προσωπικες αμφιβολιες. ναι ημουν σκλαβα και πολλοι απο εδω το γνωριζουν και γνωριζαν και τον αφεντη μου. οχι δεν ειμαι πια... εγω παλι δε νομιζω οτι μοιαζουμε, αν κρινω τουλαχιστον απο αυτο που δηλωνεις και απο αυτα που εχω δει, και απο την δικη μου εμπειρια και κατασταση.. ο λογος που δεν δηλωνω βανιλλα ειναι καθαρα προσωπικος και δεν χωρα κουβεντα δημοσια. προφανως και το προβλημα μας εδω ειναι θεμα ταμπελας και καθε τιτλος που φερεις, συναδει με διαφορα δικαιωματα και υποχρεωσεις απεναντι στους αλλους συν-φορουμιστες σου!

    αν αυτα ειναι χαρακτηριστικα ενος αφεντη τοτε μαλλον εγω εχω διαφορετικη αποψη για την σκλαβια...
    νομιζω οτι δεν υπαρχει λογος να συνεχισουμε το θεμα (τουλαχιστον εδω) και συγγνωμη αν κουρασα με τις αποψεις μου και χαλασα το νημα...
     
    Last edited: 18 Νοεμβρίου 2009