Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Χαπι...εντ για τον ιο του AIDS.

Συζήτηση στο φόρουμ 'Ειδήσεις' που ξεκίνησε από το μέλος MasterPerris, στις 5 Φεβρουαρίου 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Φτιαχνουν χαπι...εντ για τον ιο του AIDS.
    Ενα δισκιο που θα προλαμβανει την εξαπλωση του θανατηφορου ιου HIV βρισκεται στο σταδιο των κλινικων μελετων στις ΗΠΑ.
    Δεδομενου οτι η θεραπεια του ΑIDS ουτε υπαρχει ουτε διαφαινεται στον οριζοντα, το ολο βαρος δεν μπορει παρα να πεφτει στο τομεα προληψη.

    Η εν λογω μεθοδος θωρακισης του οργανισμου ακουει στο ονομα "Προφυλαξη πριν απο την Εκθεση" (Pre-exposure Prophylaxis, PrEP), βασιζεται στην προληπτικη ληψη αντιρετροϊκων φαρμακων και βρισκεται σε φαση κλινικων δοκιμων σε ανθρωπους, τα τελικα πορισματα των οποιων θα ειναι στη διαθεση κοινου και επιστημονων στα επομενα 3 χρονια.
    Ιδωμεν...
     
    Last edited: 6 Φεβρουαρίου 2009
  2. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Χαπι...εντ για τον ιο του AIDS.

    Aντε,μακάρι  
     
  3. extreme32

    extreme32 Regular Member

    εμενα τωρα το μυαλο μου παει αλλου. σορρυ κιολας αλλα παει. ο ινκο σε ενα νημα που ειχα ανοιξει καποτε εβαλε το εξης βιντεακι.

    Η άλλη πλευρά του AIDS

    αν και σταματησα να γραφω για το θεμα αφου εφαγα κραξιμο για τον τροπο που το παρουσιαζα, εγω συνεχισα να ψαχνω , να ακουω, και να ενημερωνομαι. Καποια στιγμη πριν ενα μηνα περιπου επαιξα μουσικη στο παρτυ που εγινε με αφορμη την παρουσιαση του βιβλιου Αντιο Aids. Εκει μιλησαν και καποιοι γιατροι ,γνωριζοντας οτι κινδυνευει η θεση τους, αλλα δεν μπορουσαν να μην το κανουν. Ακουσα λοιπον πολλα ανατριχιαστικα και απο αυτους. Αυτο που καταλαβα λοιπον ηταν οτι μαλλον εχουν δικιο γι αυτα που λενε, και ηδη το γνωριζει πολυς κοσμος. Η απορια μου ηταν αν το μαθουν κι αλλοι ,πως θα το καλυψουν το θεμα αυτοι που το ξεκινησαν; Θα πουν "οκ, εφταιγε αυτος που μας κοροιδεψε ολους"; Εδω μιλαμε για ενα παγκοσμιο θεμα εξαπατησης που εμπλεκονται ατομα που δεν θα μπορουσαν ετσι απλα να τιμωρηθουν. Οποτε; Πως θα το καλυψουν; Αυτο με το χαπι μου φαινεται σαν μια καλη ιδεα. Ασε που καθως θα εξαφανιζεται το aids, που ολοι θα ειναι ευτυχισμενοι και ευγνωμονες, που δεν θα χρειαστει να αποκαλυψουν τιποτα, που δεν θα χρειαστει να εκτεθει κανεις γιατι θα σβηνει ετσι απλα, σαν να μην υπηρχε ποτε, ταυτοχρονα θα πλουτιζουν απο αυτο το χαπι. Αυτη ειναι η ταπεινη μου αποψη. Δεν λεω σε κανεναν να την συμμεριστει, ουτε να μην βαζει καποτα απο δω και περα. Μην παρεξηγηθω παλι.
     
Thread Status:
Not open for further replies.