Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ω φρίξον, ήλιε! ω στέναξον, γη!

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Seirios_79, στις 26 Αυγούστου 2007.

  1. Ο Ταφ κατέβασε μια γενναία γουλιά Johny Handsome από το ποτήρι του, καίγοντας το λαρύγγι του, πάνω στην προσπάθεια μιας αργής κατάπωσης. Αυτή η αίσθηση του άρεσε ακόμα περισσότερο, εκείνη τη στιγμή. Την θεώρησε σαν προπομπό των όσων θα επακολουθούσαν. Έπειτα, με μετρημένες κινήσεις, άνοιξε το συρτάρι του γραφείου που καθόταν, έβγαλε ένα κουτάκι σπίρτα και το πέταξε μπροστά στα πόδια της γονιπετούσας μι. "Βαριέμαι αφόρητα και δεν θέλω να περάσω άλλο ένα βράδυ ξύνοντας τα αρχίδια μου, με καταλαβαίνεις έτσι δεν είναι μι?", ρώτησε ο Ταφ. Η μι δεν κατάλαβε Χριστό από την ερώτηση του Ταφ, αλλά είχε μάθει να είναι ένα τούβλο και μισό στο πλάϊ του, χωρίς να φέρνει αντιρρήσεις, έτσι είχε εκπαιδευτεί άλλωστε. Αντί για λεκτική απόκριση, λοιπόν, η μι έγνεψε το κεφάλι καταφατικά, μιας και ο Ταφ προτιμούσε τις σιωπηρές κατάφασεις. "Θέλω να κάψεις τον Βύρωνα μι, για μένα. Η ώρα είναι 7, στις 8 θα είμαι στημένος για έκτακτο δελτίο", είπε ο Ταφ. Ένα κύμα ανατριχίλας διέτρεξε σε μήκος τη ραχοκοκκαλιά της μι, στο άκουσμα της διαταγής του Ταφ. Ο Ταφ άναψε ένα Lucky Bite, ενώ η μι περιμάζεψε το κουτάκι με τα σπίρτα, χώνοντάς το στο, παραφουσκωμένο από σάρκα, ντεκολτέ της. "Στις προσταγές σου Άρχοντα της Φλόγας (Ο Ταφ ήταν γνωστός στους κύκλους του mirc με το nick FlameLord)" είπε με την απαλή της φωνή η μι και έφυγε για την αποστολή της, εν ριπή οφθαλμού.
    Ο Ταφ άνοιξε την τηλεόραση στις 8 και 5 περίπου. Το πλάτος και το μήκος της 27ιντσης οθόνης φώτισε με την εικόνα μιας πύρινης λαίλαπας, που καταβρόχθιζε με μανία ένα δάσος. Στην κάτω πλευρά της εικόνας, ο τίτλος "ΒΥΡΩΝΑΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΥΝΔΕΣΗ", τον έκανε να χαμογελάσει, ενώ μια παιδιάστικη χαρά ένιωσε να κατακλύζει τα στήθη του. Ένιωθε περήφανος για τον ίδιο, περήφανος για την μι και καυλωμένος, απίστευτα καυλωμένος. Ξεκούμπωσε το παντελόνι του και άρχισε να παίζει το, ήδη, ορθωμένο του καυλί μετά μανίας μπροστά και πολύ κοντά στην συσκευή. Καθώς η φωνή του τηλεδημοσιογράφου Αυτιάγγουρα ξεκίνησε να τα χώνει, off camera, στο ανοργάνωτο κράτος, το σπέρμα του Ταφ ξεράστηκε με 2 κοφτές ριπές στο γυαλί της tv. Τα παχύρευστα υπόλευκα φλόκια κύλησαν πάνω από την πυρκαγιά που συνέχιζε το τσιμπούσι της. Ο Ταφ, ανακουφισμένος πλέον, ξάπλωσε στο κρεβάτι του, αφήνοντας την τηλεόραση ανοιχτή να παίζει. Ο ύπνος ήρθε και τον αγκάλιασε γλυκά στις φτερούγες του και ο Ταφ βυθίστηκε μέσα του αβίαστα.
    Την άλλη μέρα, και με την φωτιά να έχει κοπάσει στο 90 τις εκατό, ο Βύρωνας ξεκίνησε να μετρά τις πληγές του. Ανάμεσα σε αυτές και η σωρός απ' την στάχτη της μι. Ο Ταφ έμαθε τα θλιβερά νέα σε έκτακτο δελτίο του απογεύματος και ένιωσε πίκρα. Όχι τόσο για την μι, όσο για το ότι θα έπρεπε να επιστρατέψει κάποια νέα εξωτερική συνεργάτιδα (και η αλήθεια είναι ότι τελείωνε από καβάτζες), μιας και το δημιουργικό του έργο δεν είχε ακόμα ολοκληρωθεί. Ο Βύρωνας, βλέπετε, ήταν μονάχα η πρώτη πινελιά στον καμβά και ο Ταφ είχε πολλές ακόμα στα σκαριά. Δίχως άγχος, σκέφτηκε για λίγο και έπειτα σχημάτισε τον αριθμό της mad_hurricane από το Σέϊχ Σου. Μετά από λίγους βόμβους η τσιριχτή φωνή της mad_hurricane διαπέρασε το ακουστικό του Tαφ. Ο διάλογος που ακολούθησε πήγαινε κάπως έτσι:
    mad_hurricane: Παρακαλώ?
    Tαφ (FlameLord): Kαλησπέρα χι (το όνομα της mad_hurricane).
    mad_hurricane: Καλησπέρα Άρχοντα της Φλόγας, Αφέντη Ταφ!
    Ταφ (FlameLord): Βαριέμαι αφόρητα, ξέρεις χι, και δεν θα θέλα να περάσω άλλο ένα βράδυ ξύνοντας τα αρχίδια μου, με καταλαβαίνεις έτσι δεν είναι?

    Αφιερωμένο με όλη μου την... φλόγα, στους καταστροφολάγνους (φόρουμ και μη)!