Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ερωτικές συνταγές

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Soraya, στις 6 Ιανουαρίου 2016.

1. Jinger

Jinger Regular Member

Δεν καταλαβαίνω αν πρέπει να βάλω ολόκληρα τα σύκα ή να τα καθαρίσω από τη φλούδα, να μείνουν με το άσπρο γύρω γύρω.

Έχει λίγες μέρες που ξεκίνησα το βιβλίο και δεν πρόλαβα να δοκιμάσω κάποια συνταγή ακόμη.
    Με χαρά θα στείλω όταν φτιάξω κάτι!
    Μαγειρεύω για λόγους επιβίωσης, αλλά μου αρέσει να δοκιμάζω νέες γεύσεις και να καθιερώνω τις δικές μου "παραδόσεις" στο φαγητό βάσει όσων μου αρέσουν.

Η τάρτα ακούγεται πολύ νόστιμη!

2. espimain

espimain Contributor

Δεν διαβάζετε καλά ή κάνετε πλάκα.
    Η συνταγή είναι σαφέστατη: «Κόβουμε τα σύκα στη μέση και τα βράζουμε μέσα στο σιρόπι μέχρι να μαλακώσει η φλούδα τους και να πάρει ένα κοκκινωπό χρώμα (περίπου 3 λεπτά)»

3. Jinger

Jinger Regular Member

Είναι σαφέστατη και εγώ θα τα έβαζα ολόκληρα, αλλά ο κόσμος συνηθίζει να τα ξεφλουδίζει. Γι' αυτό και τόλμησα να ρωτήσω.
    Α. Τώρα διάβασα τη λέξη ΦΛΟΥΔΑ. Ευχαριστώ, μάλλον χρειάζομαι ύπνο.

4. espimain

espimain Contributor