Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ως ποτε θα κρυβεστε πισω απο το pc?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος master music, στις 31 Ιουλίου 2010.

1. Re: Απάντηση: ως ποτε θα κρυβεστε πισω απο το pc?

Και με αυτό που γράφεις τώρα ρε Γιώργη πιστεύεις ότι έστω κι αν υπάρχει μια όμορφη μη επαγγελματίας domme θα σε πλησιάσει;
    Σας διαβάζω και μερικές φορές νομίζω ότι δεν κινούμαστε στον ίδιο χώρο.

2. γε.....ΟΡΓΙΟΣ

γε.....ΟΡΓΙΟΣ Regular Member

Απάντηση: Re: Απάντηση: ως ποτε θα κρυβεστε πισω απο το pc?

ειλικρινά Κορνήλιε ούτε που με νοιάζει ποια.
    αποστασιοποιούμαι σιγά σιγά από το χώρο.
    αφού όλα είναι ένα ψέμα και το ξέρουμε πολύ καλά.
    ή διανοούμενοι της πλάκας θα είναι και θα μας τσακίζουν τον έρωτα με βαθυστόχαστες αναλύσεις και κείμενα ψευτοκουλτουριάρικα ή επαγγελματίες που και καλά κάνουν εν τέλει κοιτάν την τσέπη τους.
    άμα θέλω τέτοιες αφέντρες έχω. την γιούρομπανκ την άλφαμπανκ και όλες τις εις μπανκ.
    καμιά δεν έχει τη διάθεση να κάτσει να ασχοληθεί με ένα δυνατό μυαλό. δεν έχουν τα κότσια και είναι και φυγόπονες. εμείς θέλουμε και εμείς βάζουμε το δικό μας μυαλό στο τρυπάκι της υποταγής. εκείνες δεν μπορούν να το καταφέρουν να μπει από μόνο του. και ξέρεις γιατί? γιατί πανάθεμα ούτε την καύλα τους δεν κοιτάνε να ικανοποιήσουν.
    λάδι λάδι και τηγανίτα τίποτα είναι.

3. Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ως ποτε θα κρυβεστε πισω απο το pc?

Λες δηλαδή ότι «το δυνατό μυαλό» τις χαλάει;
    Και για να χουμε και καλό ρώτημα…ποιος είναι το «δυνατό μυαλό» που αποφεύγουν;

4. γε.....ΟΡΓΙΟΣ

Απάντηση: ως ποτε θα κρυβεστε πισω απο το pc?

σίγουρα χαλάει πολλές. εν προκειμένω εγώ. ξέρω κι άλλους δηλαδή αλλά ομιλώ μόνο για την πάρτη μου.

5. Re: Απάντηση: ως ποτε θα κρυβεστε πισω απο το pc?

Κι εγώ είχα δυνατό μυαλό μέχρι που ο οδοντογιατρός μου σύστησε την ουλοντεντ.
    Έτσι απαλλάχτηκα επιτέλους από το δυνατό μυαλό και από τότε κυκλοφορώ μόνο με θεογκόμενες αφέντρες.
    Ρε Γιώργη…τι είναι αυτά που λες; Τον ισνογκουντ μου θυμίζεις!

6. Durcet

Durcet In Loving Memory

Re: Απάντηση: ως ποτε θα κρυβεστε πισω απο το pc?

Εσύ είσαι απλά ένας διανοούμενος της πλάκας, που γράφεις βαθυστόχαστες αναλύσεις και ψευτοκουλτουριάρικα κείμενα. Θα έπρεπε να ντρέπεσαι για λογαριασμό σου. Κάτι τύποι σαν εσένα χαλάνε την πιάτσα και δε βρίσκουν την αφέντρα των ονείρων τους κάτι μυαλωμένα παιδιά που κυκλοφορούν εδώ τριγύρω. Όχι τίποτα, εξαιτίας σου και των ομοίων σου, θα εγκαταλείψουν και το χώρο!

7. Ninevi

Ninevi Regular Member

Καταλαβαίνω την πικρία σας κάποιων, είναι σκληρό να μην βρίσκεις αυτό που θες και πολύ εύκολο να τα κάνεις κρεμαστάρια αλλά ας αποφύγουμε το τσουβάλιασμα. Επειδή δεν το βρήκαμε εμείς δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει.

8. Αναρωτιέμαι ρε Γιώργη αν και συ σαν τον ισνογκουντ φταις ποτέ σε κάτι.
    Αποστασιοποιείσαι από το χώρο , επειδή όπως λες ,είναι ψεύτικος και πας σε χώρο που είναι αληθινός; Πας κάπου που δεν υπάρχει ψευτιά και υποκρισία; Πες μου ρε συ αυτήν την κοινωνία να έρθω κι εγώ.
    Δώσε βάση Γιώργη μου ποιο -κατά την γνώμη μου- είναι το πρόβλημα. Δεν αναλαμβάνεις τις ευθύνες σου και όσο εξακολουθείς να το κάνεις καμιά «όμορφη» δεν θα σε εμπιστευτεί. Και στο κάτω κάτω ρε συ Γιώργη γιατί να σε εμπιστευτεί; Αφού τη λες πουτάνα.
    Είναι σίγουρο από τα λεγόμενα σου πως αν κάτι δεν πάει καλά θα ρίξεις όλες τις ευθύνες σε εκείνη όπως ακριβώς λες ότι για τα χάλια της οικονομίας φταίνε περισσότερο οι ξένοι και όχι οι Έλληνες που δανειζόμασταν ασύστολα.
    Στην τελική ποιος σου είπε πως μόνο επειδή είσαι εδώ θα πρέπει να βρεις και αφέντρα; Με την ίδια λογική όποιος είναι βαννιλα και βρίσκεται ανάμεσα σε άλλους βαννιλα θα πρέπει αυτοί οι άλλοι να του «κάτσουν» Δεν λειτουργεί έτσι το πράγμα Γιώργη (και κάθε Γιώργη). Λάθη κάνουμε όλοι , ελαττώματα και αδυναμίες έχουμε όλοι(σου μιλώ ως βασιλιάς των ελαττωμάτων) , ελλείψεις έχουμε όλοι (και πρώτος εγώ) αλλά τι νόημα έχει να βγω στο φόρουμ και να μου φταίνε οι διανοούμενοι ,να μου φταίνε οι αφέντρες ,να μου φταίνε οι άσχημες επειδή είναι άσχημες ,να μου φταίνε οι όμορφες που είναι ανύπαρκτες η δεν μου κάθονται γιατί δήθεν έχω δυνατό μυαλό (το οποίο μυαλό εγώ ο ίδιος αξιολογώ ως δυνατό) η επειδή είναι πουτάνες…κλπ…κλπ…κλπ. Οι «άλλοι» είναι αυτοί που είναι, με τα καλά και τα κακά τους, με τις ομορφιές και τις ασχήμιες τους αλλά εγώ θα πρότεινα σε εσένα (αλλά και σε όποιον άλλο σκέφτεται σαν κι’ εσένα) να κοιτάξεις λίγο τον εαυτό σου και να αφήσεις στην άκρη τα «δεν με θέλουν γιατί είμαι πολύ έξυπνος» η τα διάφορα «κατηγορώ» σε στυλ Κούρκουλου η Ξανθόπουλου. Κανένας δεν σου οφείλει.
    Μερικά από αυτά που λες τα έχω δει και εγώ αλλά είδα κι άλλα πράγματα. Για παράδειγμα έχω γνωρίσει όμορφες γυναίκες. Όμορφες εσωτερικά και εξωτερικά. Έχω γνωρίσει ανθρώπους που έχουν κάτι να πουν και κάθισα να το ακούσω. Έχω γνωρίσει άντρες και γυναίκες που είναι δοτικοί ,ανεκτικοί και έτοιμοι να βοηθήσουν κάθε στιγμή. Ο δικός μου απολογισμός μέχρι τώρα είναι θετικός (Είμαι σίγουρος πως αυτό ισχύει και για άλλους) και αυτό εκ των πραγμάτων ακυρώνει το δικό σου κατηγορηματικό στιλ και πρέπει να σε κάνει να σκεφτείς λίγο παραπάνω.

Αγαπητέ master music νομίζω ότι κάνεις λάθος. Υπάρχουν άνθρωποι που βγαίνουν έξω και κάνουν όλα αυτά που διαβάζουμε εδώ. Υπάρχουν και άλλοι που δεν τα κάνουν αλλά και σε bar να πας πάλι θα δεις ότι κάποιοι «γαμούν» και κάποιοι δε «γαμούν» Αυτό δεν έχει να κάνει ούτε με τα bar ούτε με τα pc. Ουσιαστικά υποστηρίζεις πως όποιος κάθεται στο pc και δε γαμεί μόλις το κλείσει θα αρχίσει να γαμεί. Μακάρι να ήταν τόσο απλό. Οι λόγοι της αγαμίας η της μοναξιάς γενικότερα ,είναι πολλοί, από απλοί έως και εξαιρετικά περίπλοκοι. Ας μην ανοίξουμε αυτή την κουβέντα…

Last edited: 12 Αυγούστου 2010
  9. γε.....ΟΡΓΙΟΣ

Κορνήλιέ μου απλά δεν τα λέω αυτά γιατί δεν βρήκα. Θα έλεγα ότι για να μην βρίσκω δεν υπάρχουν. Ξέρω όμως ότι υπάρχουν. Απλά δεν έρχονται στην παρέα μας να τις δούμε και να τις γνωρίσουμε είτε γιατί απλά δεν θέλουν να γίνουν "βούκινο" και πλς πρόσεξε το έχω σε εισαγωγικά είτε γιατί έχουν βρει αυτό που ψάχνουν. Από όσες πάντως εμφανίζονται κατά καιρούς τζίφος (με ελαχιστότατες εξαιρέσεις)
    Δεν τσουβαλιάζω. Διαπιστώνω.
    Άντε και κάνω εγώ λάθη. Πάντα εγώ (κι όταν λέω εγώ εννοώ εγώ και όλοι όσοι πιστεύουν αυτό που πιστεύω κι εγώ);
    Τι διάολο μια ζωή αρμενίζω στραβά? Δεν υπάρχει περίπτωση να έχει λάθος ο γυαλός αν υποτεθεί ότι εγώ είμαι το καράβι?
    Να σου πω και το άλλο και εδώ είναι το πρόβλημα το άλυτο. Αν υποτεθεί ότι το κάνουμε για την καύλα μας γιατί εγώ πρέπει να είμαι ο αλάνθαστος? Αν πάλι πάμε σε αυτό που εγώ καλώς ή κακώς αποκαλώ ψευτοκουλτούρα τότε γιατί πάλι εγώ λάθος αν το δικό μου το μυαλό δεν υποτάσσεται εννοώ στην κάθε παπαριά που πρέπει και ντε σώνει και καλά να είναι αυτό και όχι άλλο απλά γιατί το είπε μια δήθες ορ νοτ Κυρίαρχη?
    Στο ξαναλέω καμμιά δεν μπορεί να μας πάρει το μυαλό. Εμεις το κάνουμε για να βιώνουμε που και που τον πόνο την ταπείνωση την υποταγή τα μύρια όσα γουστάρουμε.
    Αν βρεθεί εγώ δηλώνω ότι αν και στρέιτ θα κάνω πίπες σε όλους τους υ ή Κ του χώρου. Αλλά είμαι τόσο σίγουρος όσο ότι με λένε Γιώργη ότι δεν υπάρχει καμμιά. Στο πέρασμα του χρόνου φεύγει η καύλα και ο ενθουσιασμός και φοβάμαι μην μου μείνουν οι πίπες.
    Τόσο απλά τα βλέπω τα πράγματα και πιστεύω ότι τόσο απλά είναι εν τέλει μετά από κάποια χρόνια που βολοδέρνω εδώ στον κυβερνοχώρο ή στην πραγματικότητα.
    ααααααααααααα και δεν έγινα μέλος στο φόρουμ για να βρω ντε και καλά αφέντρα. όχι δεν ήταν αυτός σκοπός. ούτε να γνωρίσω μέλη άλλα καν δεν μπήκα.
    μπήκα για να γίνω καλύτερος σαν άνθρωπος και σαν βδσμερ. τελικά και εδώ τζίφος.

10. Ninevi

Ninevi Regular Member

Αποκλείεται να έμεινες ο ίδιος άνθρωπος πάντως. Και αυτό καλό μπορεί να αποδειχθεί.

11. Re: Απάντηση: ως ποτε θα κρυβεστε πισω απο το pc?

Γεώργιε παιδί μου , ο γιαλός δεν είναι ούτε ίσιος ούτε στραβός. Είναι αυτό που είναι και δεν αλλάζει. Το καράβι μόνο μπορεί να στρίβει και ως εκ τούτου «στραβούς γιαλούς» εγώ δεν έχω δει. Στραβούς καπεταναίους έχω δει μόνο που πάνε και στουκάρουνε τα καράβια πάνω στους γιαλούς. Το κακό δεν είναι αυτό ,επειδή όλοι μπορεί να είμαστε «στραβοί» και να κάνουμε λάθη , το κακό Γιώργη μου είναι να κατηγορούμε το γιαλό που ήταν εκεί πριν από εμάς θα είναι μετά από εμάς και δεν μπορεί να στρίψει για να μας αποφύγει κιόλας.
    Επομένως ΝΑΙ στραβά αρμενίζεις

12. γε.....ΟΡΓΙΟΣ

Απάντηση: Re: Απάντηση: ως ποτε θα κρυβεστε πισω απο το pc?

ειλικρινά Κορνήλιε δεν το πιστεύω και ξέρεις γιατί? γιατί δεν μπορεί του κερατά. μια δυο τρεις όχι πάντα. απλά είναι τα πράγματα. όχι πάντα.
    και δεν κατηγορώ δεν θα αλλάξω εγώ τον χώρο τον κόσμο γουατέβερ.
    απλά διαπίστωση κάνω που υπό τον φόβο μην απορριφθούν εδώ μέσα (στο χώρο μας εννοώ) κάποιοι δεν τολμούν να παραδεχθούν κι εκείνοι.