Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Chatarontas στα BDSM & Fetish Rooms

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος SM_Art_Lady, στις 24 Φεβρουαρίου 2006.

 1. SM_Art_Lady

  SM_Art_Lady Contributor

  Internet Relay Chat - το CB του Internet

  ΤΟ ΙRC KAI...TO mIRC

  Τα NetFilez, σκόπιμα δεν είχαν ως τώρα ασχοληθεί με το IRC και αυτό για τρεις λόγους. Αρχικά, επειδή το σύστημα συνομιλιών του Δικτύου (γιατί περί αυτού πρόκειται) δεν είναι τόσο δύσκολο στην κατανόησή του, αλλά είναι κάπως περίεργο στη χρήση του με την έννοια ότι διαθέτει πολλές εντολές και πολλές λειτουργίες που μόνο μέσω προσωπικής ενασχόλησης μπορεί να γίνει εντελώς κατανοητό.
  Ο δεύτερος είναι ότι κάποιες από τις άλλες υπηρεσίες του Internet είχαν κατά τη γνώμη μου μεγαλύτερη προτεραιότητα ως πιο "επείγουσες" για την καθημερινότητα του χρήστη.
  Και ο τρίτος, ότι το IRC είναι εθιστικό και έκανα κάθε δυνατή προσπάθεια να προφυλάξω τους νέους χρήστες από το φαινόμενο των δεκάδων ωρών πάνω στους IRC servers του Δικτύου.

  Παρ' όλα αυτά, και επειδή το IRC είναι για πολλούς ο μόνος -και ο καλύτερος- λόγος για να μπουν στο Internet, στο φάκελο αυτό θα αναφερθώ στην πρόσφατη (σε ηλικία) αλλά δημοφιλέστατη υπηρεσία συνομιλίας.

  Ένας φινλανδός και ένας ιορδανός

  Ίσως δεν πρέπει πλέον να θεωρούμε το IRC νέο. Έχουν περάσει βλέπετε ήδη 11 χρόνια από τότε που ο Φιλανδός Jarkko Oikarinen, τότε διαχειριστής συστήματος στο τμήμα Επιστήμης της Επεξεργασίας της Πληροφορίας στο Πανεπιστήμιο του Ούλου, σκέφτηκε να σχεδιάσει ένα σύστημα που να κάνει το σύστημα BBS του Πανεπιστημίου OuluBox "κάπως πιο εύχρηστο" - η φρασεολογία είναι δική του από την ιστορία του IRC που υπάρχει κάπου στο Δίκτυο. Η σχετική παραπομπή υπάρχει, ως συνήθως, στο τέλος του κειμένου που διαβάζετε.

  Η ιδέα του Jarkko, ήταν να δώσει στους χρήστες του BBS τη δυνατότητα να "μιλήσουν" απευθείας και όχι μόνο μέσω μηνυμάτων - όπως πολύ συχνά συμβαίνει στα συστήματα αυτά. Όπως πολύ συχνά συμβαίνει στο Internet (και ίσως όχι μόνο στο Internet), η ιδέα δεν ήταν ακριβώς πρωτότυπη. Συνδύαζε ένα πρόγραμμα ανταλλαγής μηνυμάτων, ένα πρόγραμμα ταυτόχρονης συνομιλίας αλλά μεταξύ δύο ατόμων μόνο και ένα αντίστοιχο μοντέλο συνομιλιών μεταξύ πολλών χρηστών, από τον πρόγονο του Internet, το BITNET.

  Από τον Αύγουστο του 1988 που ο πρώτος IRC server βγήκε στον αέρα (και μπορούσε προφανώς να εξυπηρετήσει μόνο όσους συνδέονταν απευθείας επάνω του), μέχρι το 1990 που εξελίχθηκε το πρόγραμμα IRCΙΙ (γνωστό στους παλιότερους χρήστες του Internet και κυρίως σε αυτούς που χρησιμοποιούσαν Unix) και από εκεί στο Μάιο του 1993, που το IRC απέκτησε το δικό του πρότυπο με το RFC1459 (και το οποίο συνυπογράφει εκτός από τον Jarkko, ο Avalon ή κατά κόσμον Darren Reed), στον Οκτώβριο του 1995 που έκλεισε 15.000 χρήστες και στη σημερινή κατάσταση που ο αριθμός των χρηστών μετριέται σε εκατομμύρια και των IRC servers σε εκατοντάδες, το μόνο πράγμα που έμεινε ίδιο είναι η αγάπη των χρηστών του IRC για την υπηρεσία.

  Κάθε στιγμή, μέρα ή νύχτα, όπου και να βρίσκεται κανείς στον κόσμο, μπορεί να ανοίξει ένα πρόγραμμα για IRC και να συνδεθεί στο δίκτυο των servers που το αποτελούν. Είναι 100% βέβαιο ότι θα βρει παρέα, τόσο για μια αστεία και χωρίς πολλές απαιτήσεις, όσο και για μια σοβαρή -και συνήθως τετ α τετ- κουβέντα. Όσο για τις περιβόητες ιστορίες περί cybersex και ψωνίσματος μέσω Δικτύου, το 99% των ιστοριών αυτών, από το IRC έχουν ξεκινήσει, όσο και αν μάλλον κάτι τέτοιο δεν ήταν στις προθέσεις του Jarkko Oikarinen.

  Ένας ακόμα παράγοντας που βοήθησε το IRC να αποκτήσει την τεράστια δημοτικότητά του, είναι η καθιέρωση των γραφικών περιβαλλόντων εργασίας στους υπολογιστές και κυρίως -μέσω αυτών- των προγραμμάτων για τη χρήση της υπηρεσίας. Ακόμα δε περισσότερο, η χρήση ενός συγκεκριμένου προγράμματος, του mIRC, που σχεδιασμένο από έναν ιορδανό προγραμματιστή, τον Khaled Mardam-Bey το 1995, κατάφερε να απλουστεύσει τη διαδικασία χρήσης, αντικαθιστώντας μερικές από τις εντολές που ο χρήστης έπρεπε να πληκτρολογεί, με "κουμπιά" και γραμμές εργαλείων, όπως συνηθίζεται στα Windows.
  Αν και οι σκληροπυρηνικοί χρήστες του IRC στο Unix ούτως ή άλλως χρησιμοποιούσαν κελύφη (shells) με παρόμοιες ευκολίες για το IRCΙΙ, το σχετικό πρόγραμμα του Unix, το mIRC, έφερε σαφώς τη δεύτερη μεγάλη επανάσταση στο IRC. Καθώς δε οι εκδόσεις του προγράμματος προχωρούν -με τελευταία την 5.61 που κυκλοφόρησε τον προηγούμενο Σεπτέμβριο- νέες λειτουργίες και ευκολίες (όπως η ενσωμάτωση με τους web browsers ή η δυνατότητα να λαμβάνει και να παίζει αρχεία ήχου και MIDI) έχουν κάνει το πρόγραμμα σχεδόν μοναδική επιλογή -αλλά και το ίδιο το IRC πολύ πιο δημοφιλές.

  Σήμερα, IRC servers υπάρχουν σε όλες τις χώρες ενώ έχουν δημιουργηθεί ολόκληρα δίκτυα τέτοιων servers, με πιο γνωστά τα DALnet, IRCnet, Undernet, Afternet, Efnet και IRCnet, ενώ αρκετοί οργανισμοί (όπως το τηλεοπτικό δίκτυο CNN), χρησιμοποιούν δικούς τους servers προκειμένου να εξυπηρετήσουν το κοινό που έχουν ούτως ή άλλως από το web ή από άλλες υπηρεσίες τους.
  Τα κανάλια -βλ. παρακάτω- του IRC είναι κυριολεκτικά αμέτρητα (κάθε στιγμή ο χρήστης θα βρει δεκάδες χιλιάδες ενεργά φανερά και κανείς δεν ξέρει πόσα κρυφά) και η συζήτηση δε σταματάει ποτέ. Κατ' αυτή την έννοια, η παρομοίωση του IRC με το σύστημα CB που χρησιμοποιούν οι οδηγοί φορτηγών -αλλά και πολλοί οικιακοί χρήστες- σε όλο τον κόσμο, έχει κάποια βάση.

  Servers, δίκτυα και κανάλια

  Το IRC, είναι ένα ακόμα σύστημα που εξυπηρετείται από το ζεύγος client - server (και δε θα μπούμε στον πειρασμό να τα αποδώσουμε ελληνικά).
  Οι cients, όπως το mIRC που αναφέραμε παραπάνω, εκτελούνται στον υπολογιστή του χρήστη και συνδέονται με το server της προτίμησής του - κάθε τέτοιο πρόγραμμα διαθέτει ήδη ένα μεγάλο κατάλογο με δεκάδες IRC servers που ο χρήστης μπορεί να δοκιμάσει ενώ στην περίπτωση που θέλει να χρησιμοποιήσει κάποιο server που δε συμπεριλαμβάνεται, μπορεί πολύ εύκολα να τον προσθέσει.
  Όπως συνήθως συμβαίνει στο Internet, η πρόσβαση στους IRC servers δεν απαιτεί χρήση κωδικού ασφαλείας (password), απαιτείται όμως η χρήση ενός ψευδωνύμου (nickname ή απλώς nick) το οποίο δεν είναι απαραίτητο να σχετίζεται με το όνομα χρήστη (username) που ο χρήστης έχει γενικά στο Internet.

  Αν το συγκεκριμένο nick που θα επιλέξουμε, χρησιμοποιείται ήδη από κάποιον άλλον -ας μην ξεχνάμε ότι στο IRC τα πάντα γίνονται τη στιγμή που τα βλέπουμε- ο χρήστης καλείται να αλλάξει ψευδώνυμο. Και αυτό μπορεί να έχει ρυθμιστεί προκαταβολικά από το πρόγραμμα που χρησιμοποιεί, ενώ σε αντίθετη περίπτωση πρέπει να γίνει με το χέρι από τη γραμμή εντολών που υπάρχει κάτω - κάτω στο κύριο παράθυρο του προγράμματος.

  Ο IRC server στον οποίο επιλέγουμε να συνδεθούμε, είναι τμήμα ενός δικτύου. Αυτό συμβαίνει για λόγους καλύτερης διαχείρισης και αρχιτεκτονικής και συνήθως δεν αφορά το χρήστη του IRC.
  Όλα τα δίκτυα, αποτελούν με τη σειρά τους το "διαδίκτυο" (με μικρό "δ") που λέγεται IRC και που με τη σειρά του εντάσσεται στο ευρύτερο Internet. Η βασική "μονάδα" του IRC όμως, τουλάχιστον από την πλευρά του απλού χρήστη δεν είναι ούτε ο server, ούτε το δίκτυο στο οποίο αυτός ανήκει. Είναι το κανάλι.

  Η ιδέα, είναι επίσης δανεισμένη (τουλάχιστον κατά την εκτίμηση του γράφοντος, αν και δεν υπάρχει κάπου η σχετική τεκμηρίωση) από τους ασυρμάτους CB. Κανάλι είναι ένα συγκεκριμένο σύνολο από clients που έχουν συμφωνήσει να στέλνουν και να δέχονται μηνύματα στο κανάλια αυτό.
  Δηλαδή, αν ο χρήστης Α μπει στο IRC και ζητήσει να συνδεθεί με το κανάλι #hellas, αυτόματα γίνεται μέρος του και μπορεί να δεχτεί και να στείλει μηνύματα σε όλους όσους έχουν συνδεθεί με το κανάλι αυτό και το αποτελούν.
  Από το παραπάνω προκύπτει ότι αν μπούμε στο IRC και ζητήσουμε να συνδεθούμε σε ένα κανάλι που δεν υπάρχει (πχ το κανάλι #netsurfing_magazine), ο server θα μας συνδέσει σε ένα κανάλι με το όνομα αυτό, στο οποίο θα είμαστε οι μοναδικοί χρήστες - το κανάλι δημιουργείται επίσης αυτόματα.
  Το σύμβολο #, μπαίνει πάντα πριν από την ονομασία του καναλιού για να μπορέσει ο server να "καταλάβει" ότι πρόκειται να του ζητήσουμε κάτι τέτοιο.
  Η εντολή για να συνδεθούμε με το συγκεκριμένο κανάλι που επιθυμούμε (είτε αυτό υπάρχει ήδη, είτε δεν υπάρχει), είναι /join - και εδώ υπάρχει ένα σύμβολο, αυτό της καθέτου (/) ώστε ο server να εκλάβει αυτό που ακολουθεί ως εντολή.

  Μια ιδέα που οι χρήστες δυσκολεύονται μερικές φορές να καταλάβουν, είναι ότι τα κανάλια είναι υπεράνω server. Δηλαδή, αν ένας χρήστης συνδεθεί στο κανάλι #hellas, στην ουσία δεν έχει νόημα από ποιο server έχει συνδεθεί, αρκεί να βρίσκεται στο ίδιο δίκτυο.
  Έτσι, ένα "ραντεβού" στο IRC, έχει νόημα αν δοθεί πχ "στο κανάλι Χ του undernet". Αν το δίκτυο είναι κοινό, το αν ο server μέσω του οποίου συνδεόμαστε βρίσκεται στην Αθήνα ή στο Ελσίνκι, δεν παίζει κανένα ρόλο.

  Το επόμενο ερώτημα βέβαια, είναι τι γίνεται από τη στιγμή που έχουμε μπει σε κάποιο κανάλι.
  Το πρόγραμμα που χρησιμοποιούμε, ανοίγει ένα ξεχωριστό παράθυρο στο οποίο βλέπουμε στα δεξιά τους χρήστες που βρίσκονται εκείνη τη στιγμή στο κανάλι, στο μεσαίο και κυρίως κομμάτι αυτά που λέγονται (υπάρχει το όνομα του χρήστη μέσα σε <> και στη συνέχεια αυτά που λέει) και κάτω, η γραμμή εντολών, όπου ο χρήστης αν είναι εξοικειωμένος με τις -ομολογουμένως πολλές- εντολές του "κλασικού" IRC μπορεί να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες του συστήματος, αν ξεκινήσει με την κάθετο (/).
  Αν απλώς γράψει κάτι και πατήσει Enter, αυτό που έγραψε θα εμφανιστεί σαν λόγος τόσο στη δική του οθόνη, όσο και στις οθόνες όλων των χρηστών που είναι εκείνη τη στιγμή στο συγκεκριμένο κανάλι, όπου και να βρίσκονται.

  Αυτό βέβαια είναι μόνο η αρχή. Όσο κανείς μένει στο IRC συνειδητοποιεί ότι το δίκτυο συνομιλιών του Internet, το Internet Relay Chat (που σε ελεύθερη απόδοση, θα μπορούσε να λεχθεί "σύστημα συνομιλιών μέσω αναμετάδοσης") έχει τη δική του αργκό, το δικό του χιούμορ, τους δικούς του όρους και το δικό του τρόπο συμπεριφοράς.
  Και αντίθετα με άλλες υπηρεσίες του Δικτύου, τους ανθρώπους που φροντίζουν να εφαρμόσουν τους κανόνες αυτούς, πολύ συχνά με μέτρα που ίσως από κάποιους θεωρηθούν πολύ αυστηρά.
  Οι IRCops (από το IRC operators, δηλαδή χειριστές) και οι channel ops (οι χειριστές των καναλιών), είναι προνομιούχοι χρήστες οπι οποίοι μπορούν να έχουν μια σειρά από ευκολίες απέναντι στους απλούς χρήστες του συστήματος.
  Σε ό,τι αφορά το πρώτο, τα θέματα που τους απασχολούν είναι μάλλον τεχνικής φύσεως και σπάνια θα τους βρει μπροστά του ο απλός χρήστης.
  Όταν όμως μπείτε σε ένα κανάλι και δείτε ότι κάποια από τα ψευδώνυμα έχουν μπροστά τους το σύμβολο @, έχετε να κάνετε με έναν channel op ο οποίος μπορεί να σας κόψει το δικαίωμα ομιλίας ή να σας βγάλει έξω από το κανάλι αν κάνετε κάτι που θα τον ενοχλήσει.
  Αν σας συμβεί κάτι τέτοιο -που θα το καταλάβετε διότι το πρόγραμμά σας θα σας ενημερώσει με ένα μήνυμα του τύπου "you have been kicked from channel X" ήτοι "σας κλώτσησαν από το κανάλι Χ"- σκεφτείτε μήπως κάνατε κάτι που δεν έπρεπε, αλλά μην απορρίψετε το ενδεχόμενο να πέσατε σε κάποιον op με κάπως... εφηβική αίσθηση του χιούμορ.
  Ξαναμπείτε στο κανάλι και συνεχίστε ή δημιουργήστε το δικό σας κανάλι (με τον τρόπο που αναφέραμε παραπάνω), γίνετε εσείς ο op του συγκεκριμένου καναλιού -όταν δημιουργείτε ένα κανάλι, γίνεστε αυτόματα op του καναλιού αυτού- και βγάλτε εκεί τα απωθημένα σας.

  Όπως είπαμε ήδη, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το IRC είτε με τις διάφορες εντολές, είτε μέσω των ευκολιών ενός προγράμματος όπως το mIRC.
  Ο λόγος που δε θα παραθέσουμε το σύνολο των εντολών -πέραν του ότι αποτελεί και πάγια τακτική της στήλης να μην μπαίνει σε τέτοιες λεπτομέρειες, αλλά να προτιμά να εξηγεί το πώς λειτουργεί κάθε υπηρεσία- είναι ότι ακόμα και στην περίπτωση που θα θελήσετε να κινηθείτε μέσω αυτών, το mIRC περιλαμβάνει ένα εκτενέστατο αρχείο βοηθείας με όλες τις πιθανές και απίθανες εντολές που χρησιμοποιούνται στο σύστημα. Θα πρέπει όμως να πούμε κάποια πράγματα για τα DCC και τις ευκολίες τους.

  DCC σημαίνει "Direct Client Connection" δηλαδή απευθείας σύνδεση των clients - των προγραμμάτων που χρησιμοποιούνται για πρόσβαση στο IRC. Αυτό σημαίνει ότι μέσω αυτών, κάποιος χρήστης του συστήματος, μπορεί να στείλει σε κάποιον άλλο χρήστη ένα αρχείο οποιουδήποτε τύπου.
  Και ακόμα πιο απλά, σημαίνει ότι μπορείτε να στείλετε ή να λάβετε οτιδήποτε από τη στιγμή που είστε συνδεδεμένοι στο IRC. Όπως είναι ίσως προφανές, κάτι τέτοιο είναι ταυτόχρονα μεγάλη ευκολία αλλά και ενδεχόμενος κίνδυνος.
  Κάποιος χρήστης με αλλόκοτη αίσθηση χιούμορ (ή με κάποια ελαφρά κακοήθεια), μπορεί για παράδειγμα να σας στείλει ένα προγραμματάκι με έναν ιό ή ένα αρχείο που το πρόγραμμά σας θα εκτελέσει και θα σας δημιουργήσει πρόβλημα - κάτι ανάλογο με ορισμένα αρχεία για το Microsoft Word που περιλαμβάνουν προβληματικές μακροεντολές και "μολύνουν" όλα σας τα αρχεία.
  Ως εκ τούτου, καλό είναι να ρυθμίσετε το πρόγραμμά σας να μη δέχεται τέτοια μηνύματα ή στη χειρότερη περίπτωση να σας ειδοποιεί για το ότι κάποιος θέλει να σας στείλει κάτι τέτοιο και εσείς να αποφασίσετε κατά περίπτωση.
  Ευτυχώς, επειδή οι περιπτώσεις αυτές έχουν γίνει πολλές, τα προγράμματα όπως το mIRC έχουν μεριμνήσει ώστε ακόμα και αν δεν κάνετε εσείς τη σχετική ρύθμιση να έχουν τα DCC απενεργοποιημένα, ώστε αν τα θέλετε να το ζητήσετε εσείς επί τούτου.

  Πολλοί όταν μιλούν για το IRC αναφέρονται στο "θόρυβο" που υπάρχει εκεί, εννοώντας ότι πολύ συχνά η φλυαρία των -συνήθως νεαρών- χρηστών του μπορεί να γίνει κουραστική. Η αλήθεια είναι ότι στα κανάλια τύπου "καφενείο", δηλαδή χωρίς συγκεκριμένο θέμα, αυτό συμβαίνει.
  Όμως -όπως τα πάντα στο Internet- το κλειδί είναι η εξειδίκευση. Αν μπείτε σε ένα κανάλι που σχετίζεται με ένα θέμα που σας ενδιαφέρει, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα βρείτε ανθρώπους από όλο τον κόσμο με τους οποίους θα μπορέσετε να ανταλλάξετε απόψεις για το θέμα αυτό.
  Θα μπορέσετε να έχετε μια, όσο το δυνατόν πιο προσωπική και πραγματική, επικοινωνία και πολλές φορές θα μάθετε ειδήσεις που δεν έχει προλάβει να καλύψει ακόμα και το πιο ενημερωμένο ειδησεογραφικό πρακτορείο.

  Ειδικά το τελευταίο, είναι ένα θέμα που ανέβασε πολύ του IRC στην εκτίμηση του κόσμου, καθώς τόσο στην περίπτωση του πολέμου στον Περσικό Κόλπο, όσο και στις περιπτώσεις των φοιτητικών ταραχών στην Κίνα ή του πραξικοπήματος στη Ρωσία, οι χρήστες του IRC ενημέρωναν τον κόσμο -και συχνά και τους ίδιους τους δημοσιογράφους- για αυτά που συνέβαιναν στη χώρα τους.

  Χρήσιμες διευθύνσεις:

  http://67.18.47.148/com/index/chat/greek-chat
  - chat στο οποίο έχουμε την δυνατότητα να επιλέξουμε μερικούς από τους Ελληνικούς servers (που υποστηρίζουν το πρωτόκολλο irc) για να επικοινωνήσουμε με άλλους επισκέπτες του internet που βρίσκονται την ίδια στιγμή στο αντίστοιχο κανάλι.

  http://67.18.47.148/com/index/chat/hellas-chat
  - Ελληνικό chat το οποίο μας δίνει την δυνατότητα να συνδεθούμε μέσω irc για να επικοινωνήσουμε με άλλους επισκέπτες του internet που βρίσκονται εκείνη τη στιγμή στο κανάλι #hellas.

  http://67.18.47.148/com/index/chat/chat-now/
  - Άμεση σύνδεση με το Ελληνικό channel hellas, μέσα στον server υπάρχουν channels με ομάδες συζητήσεων για διάφορα θέματα

  http://67.18.47.148/com/index/chat/idx-chat/
  - Κατάλογος με τα κυριότερα (web-based chat) sites για chat στο internet. Τα web-based chat είναι η τελευταία λέξη της μόδας στα κανάλια chat, τα οποία σας επιτρέπουν να επικοινωνήσετε ζωντανά με άλλους επισκέπτες του διαδικτύου που βρίσκονται αυτή την στιγμή on line στο αντίστοιχο κανάλι.

  http://www.mirc.com/get.html
  Download mIRC 6.16

  ***********************

  Σκέφτηκα να ανοίξω αυτό το thread και να το αφιερώσω στους διάλογους που
  γίνονται στα chat room με BDSM & Fetish περιεχόμενο από άτομα που δηλώνουν Mistress/Domme Masters/Dom, subs/slaves φετιχιστές κλπ.
  Μερικές φορές με διασκεδάζει, αυτός ο τρόπος επικοινωνίας, αλλά και με εκπλήσσει ταυτόχρονα!

  Θα τα εκθέτω λοιπόν χωρίς να εκθέτω πρόσωπα και nicks φυσικά διότι όλα τα nicks θα είναι αλλοιωμένα εκτός από το δικό μου.

  Να διευκρινίσω ότι σε αυτά τα chat room συνομιλίας μπαίνω για να διασκεδάσω και όχι για να γνωρίσω κόσμο αλλά ενίοτε βρίσκω και φίλους/ες που ανταλλάσσω και δυο καλές κουβέντες.

  Βρίσκω μερικές φορές και συζητήσεις ενδιαφέρουσες αλλά τις περισσότερες φορές γελάω με όσα διαβάζω είτε από συζητήσεις – έκτροπα που γίνονται στα prive είτε στο main

  Ότι αστείο, ότι παράξενο, ότι γελοίο, ότι πιάνει το μάτι μου και αξίζει για κάποιο λόγο να σας το παρουσιάσω....θα το διαβάζετε εδώ.

  Αν έχετε και σεις κάτι να ανεβάσετε αυτό να γίνει με πολύ προσοχή για να μην εκθέσετε άτομα και nick

  Υ.Γ Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι τυχαία

  Καλή σας διασκέδαση φίλοι μου....και....
  ΠΡΟΣΟΧΗ στην "ΜΕΓΑΛΗ ΑΔΕΛΦΗ"
   
 2. SM_Art_Lady

  SM_Art_Lady Contributor

  <Mistress X> kalhmera ki apo edw
  < Mistress X > well thelw na sou ta pw kserw oti tha me katalaveis
  < Mistress X > vgika me enan subo
  < Mistress X >metaksy allon ypoxreosevn pou tha exei pros eme toy lew oti tha prepei na mou katharizei to spiti
  <SM_Art_Lady>  
  < Mistress X > ki oti kalo tha htan na arxisei apo to savvato
  <SM_Art_Lady> kai ?
  < Mistress X > kai mou leei: aaaaaaaaa ola kai ola ego eimai tebelhs
  <SM_Art_Lady> gelaei
  < Mistress X > siga mhn sou kathariso
  < Mistress X > exo omos lefta
  <SM_Art_Lady> na sou parei gunaika?
  < Mistress X > se peirazei na proslavo kapion na to kanei gia mena?
  < Mistress X > nai!
  <SM_Art_Lady> gelaei poly
  < Mistress X > pane kala re si Eva?
  < Mistress X > eleos
  <SM_Art_Lady> koufo alla oxi parakseno
  <SM_Art_Lady> mou exoyn tuxei kai emena paromoia  
  < Mistress X > tou lew ki ego variemen na sou tis rixno...
  < Mistress X > na stis rixnei o skilos mou?
  <SM_Art_Lady> hehehe
  <SM_Art_Lady> pisteuo oti autoi einai Players pou koboun boltes stous xorous mas
  <SM_Art_Lady> kai oxi subs me olh thn shmasia
  < Mistress X :>)oxi oti me xalaei h gynaika) alla
  < Mistress X > re paidi mou
  <SM_Art_Lady> ma den exei sxesh
  < Mistress X > na xrhmatizese apo sklavo?
  <SM_Art_Lady> kserw oti auto pou zhthses den ginete gia thn kathariotita autou kathe autou
  <SM_Art_Lady> den katalave o anthropos fantazomai
  < Mistress X > asxetoi einai kyria mou
  < Mistress X > kai anideeoi
  < Mistress X > eleos
  <SM_Art_Lady> sou eipa ti einai me mia leksh o tupos
  < Mistress X > ok malon etsi einai
  <SM_Art_Lady> mhn aporeis katholou
  <SM_Art_Lady> ligoi einai autoi pou kseroun to ti shmainei na eisai sub
  < Mistress X > nai den prepei na aporo pia
  <SM_Art_Lady> sthn arxh kai egw ta idia pathena. Emena anaudi me ta osa diavaza
  <SM_Art_Lady> twra pia den…. 
  < Mistress X > 
  <SM_Art_Lady>  )
  < Mistress X > hthela na hksera pos na anakalyptoyn tosoi asxetoi omos?
  <SM_Art_Lady> pos se?
  < Mistress X > nai
  <SM_Art_Lady> esu peuteis panw se autoys lol
  < Mistress X > 
  < Mistress X > les?
  < Mistress X > tha to skeftw isos
  < Mistress X > tespa euxaristw pou me akouses
  < Mistress X > kapou hthela na to pw kai na me katalavoun alios tha eskaga
  <SM_Art_Lady> ok
  <SM_Art_Lady> xarika pou eise kala
  < Mistress X > ki ego
  < Mistress X > kalh sou mera
  <SM_Art_Lady> epishs
   
 3. SM_Art_Lady

  SM_Art_Lady Contributor

  < asxetos > giati me petaksate apo to room?
  <Killer Lady> na mathete thn thesh sas eseis pou dhlwnete ypotaktikoi
  <asxetos> nai alla me pires mprostaria xwris logo
  <Killer Lady> kala ekana
  < Killer Lady > eimai agria egw
  <asxetos> esy stats?
  < Killer Lady > 40 Mistress
  < Killer Lady > sou kanw?
  < asxetos > egw sou kanw?
  < Killer Lady > afou den exeis empeiries
  < Killer Lady > den mporw na didaskw
  < asxetos > exw se light morfi
  < asxetos > kinky diladi
  < asxetos > oxi plires s/m
  < asxetos > apo to nick mou
  < Killer Lady > nai
  < asxetos > den katalabes?
  < Killer Lady > oxi
  < asxetos > skepsou ligo
  < Killer Lady > den einai wra na skeftw
  < Killer Lady > esy na mou peis
  < asxetos > maresei desimo
  < Killer Lady > tha perimenw poly akoma?
  < Killer Lady > kai strapon?
  < Killer Lady > meneis monos?
  < Killer Lady > den mou apanthses
  < asxetos > menw me goneis alla exw kai
  < asxetos > allo spiti
  < asxetos > pou kathomai monos
  < asxetos > an thelw
  < Killer Lady > twra pou eisai dld?
  < Killer Lady > se poia perioxh?
  < asxetos > giati rwtas?
  <asxetos > sakouw
  < asxetos > poia?
  < Killer Lady > exw anagh apo ena kalo masaz
  < asxetos > pes mou to til sou
  < Killer Lady > den dinw etsi eykola thl
  < asxetos > oyte egw kanw etsi eykola masaz
  <asxetos > (ase me na mpw sto kanale gmt!!!!!!!!)
  < Killer Lady > ma ti na kaneis ?
  < asxetos > kanali
  < asxetos > na parw aera
  < Killer Lady > yparxoun alla
  < asxetos > diladi tha mou peis ti na kanw?
  < asxetos >  
  < asxetos > egw thelw sto fetish
  < asxetos > eimai fetixistis
  < asxetos > steile mou foto sou
  < Killer Lady > ti na thn kaneis?
  < asxetos > na tin balw desktop
  < Killer Lady > esy den mou dineis to thl sou k egw tha sou dwsw photo?
  < asxetos > ...na se dw!!!!!
  < Killer Lady > oxi giati tha kaylwseis
  asxetos > mpa den nomizw
  < asxetos >  
  < Killer Lady > pws se lene?
  < asxetos > sto chat den lew onoma mou real
  < asxetos > apo til
  < asxetos > i
  < asxetos > apo konta
  < Killer Lady > siga re megale
  < Killer Lady > xesthka na se vrw
  < Killer Lady > einai apagoreymenh zwnh gia sena
  < asxetos > poios to leei ayto?
  < Killer Lady > egw!!!!!!
  < asxetos > pwpw exeis ksefygei e
  < Killer Lady > poios eisai esy pou tha krineis mia Killer Lady?
  < Killer Lady > loipon mono h founder mporei na vgalei to ban
  < asxetos > oloi krinomaste apo olous
  < asxetos > mono o theos
  < asxetos > den krinetai
  <asxetos > mono i founder mporei na bgalei ban ? poia einai?
  < asxetos > pes tis
  < asxetos > please
  < Killer Lady > h DΟΜ einai founder
  < Killer Lady > kai den einai mesa
  < asxetos > wait
  < asxetos > thymamai
  < asxetos > grafei
  < asxetos > sto topic
  < asxetos > sm art ady
  < Killer Lady > xaxaxaxax
  < asxetos > xaxa
  < asxetos > eides pou sto lega
  < asxetos > tosi wra
  < asxetos > nomizes
  < asxetos > oti me ksereis
  < asxetos > Ax bre koyti
  < asxetos > Mistress
  < asxetos > !!!!!!!!!!!!!
  < Killer Lady > den se exw gamhsei gi ayto me les kouth
  < asxetos > kai nomizeis tha katsw na me gamiseis?
  < Killer Lady > den kanw xares  )
  < Killer Lady > ektos kai me parakaleseis
  < asxetos > na sou pw
  < asxetos > akoloutheis
  < asxetos > tis arxes
  < asxetos > tou bdsm?
  < Killer Lady > panta
  < Killer Lady > tha valw profylaktiko, mhn agxwnesai
  < asxetos > otan kapoios sou leei oti den thelei kati. esy pas na to kaneis?
  < Killer Lady > sto strapon mou ennow
  < asxetos > traba gia ypno
  < Killer Lady > goustarw na viazw
  < asxetos > kathomai k xanw tin wra mou mazi sou
  < Killer Lady > opaaaaaaaaaaa
  < Killer Lady > ------------------------------------
  < Killer Lady > filaraki plakitsa ekana
  < Killer Lady > den goustarw na viazw  )
  < Killer Lady > tha ta poume soon
  < Killer Lady > filakiaaaaaaaaaaa
   
 4. SM_Art_Lady

  SM_Art_Lady Contributor

  <anemikos>sorry poy den phra adeia gia prive
  anemikos>alla einai epigon
  <anemikos> xereis kapoia Koblima?
  <SM_Art_Lady> nai giati?
  < anemikos > thn psaxnw
  < anemikos > mia filh mou milhse giayth
  < anemikos > h Mistress X an xereis
  <SM_Art_Lady> nai thn kserw
  < anemikos > pou na thn brw?
  <SM_Art_Lady> ti thes akrivos?
  < anemikos > kapoia na phdaei males
  <SM_Art_Lady> den einai h monh
  < anemikos > nai e? yparxoyn kai alles?
  <SM_Art_Lady> telos panton kai ti thes na kanw twra?
  <SM_Art_Lady> na thn parw thlefono kai na ths pw…
  <SM_Art_Lady> se theloun epigon sto chat na beis gia na pidikseis?
  < anemikos > oxi re c
  < anemikos > an xereis pws mpainei? me ti nick
  <SM_Art_Lady> "Koblima" opos to eipes
  < anemikos > a ok
  < anemikos > esu eisai athina?
  <SM_Art_Lady> nai gmt alla den phdaw pia…mou peftei
  <aerinos> ok seyxaristw
   
 5. SM_Art_Lady

  SM_Art_Lady Contributor

  < alex18> kalispera sas
  <alex18> eisaste Domme?
  <SM_Art_Lady> nai kai su polu mikros gia na eise edw
  < alex18> giati to pisteuete auto?
  < alex18> Tinxanei na hmoun kai ego kapote sta 18
  <SM_Art_Lady> giati den ksereis ti sou ginete akoma
  < alex18> isws..naxete dikio
  <SM_Art_Lady> kai ta room pou beneis einai epikindina
  < alex18> pote tha kserw ti mou ginete omws?
  <SM_Art_Lady> se liga xronia afoy zhseis prota
  <SM_Art_Lady> bges eksw apo to room
  <SM_Art_Lady> kai ante na vgeis eksw shmera. einai giorti
  <SM_Art_Lady> ksekola apo edw kai genika apo to internet
  < alex18> den niothw kai poli kala apopse..aliws tha ebgena simera
  <SM_Art_Lady> kai vrikes tropo na nioseis kala?
  <SM_Art_Lady> de einai kai o kaliteros
  < alex18> den eipa kati tetio
  <SM_Art_Lady> toulaxiston phgene se room
  <SM_Art_Lady> pou einai pio euxarista kai me paidia thw hlikias soy
  < alex18> emena me endiaferei o xwros autos alla den ton ksero
  <SM_Art_Lady> einai adunaton na se endiaferei kati pou den gnorizeis
  < alex18>ma Kyria exw akousei diafora poy ginonte edw
  <SM_Art_Lady> loipon an den fugeis oikiothelos tha se valw se akik list
  < alex18> nomizo pws tha itan ipervoliko na kanete kati tetio
  <SM_Art_Lady> ok loipon
  <SM_Art_Lady> vges T W R A
   
 6. Master_Spiler

  Master_Spiler Contributor

  Χμ... αρκετά καλά logs αγαπητή Εύα, μήπως θα πρέπει πια να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε πέρα από το οποιοδήποτε ηλικιακό περιορισμό την ψυχολογική επίπτωση που έχει ο χώρος αυτός σε ένα νεαρό άτομο;
   
 7. SM_Art_Lady

  SM_Art_Lady Contributor

  RE: RE: Chatarontas στα BDSM & Fetish Rooms

  Σίγουρα είναι φίλε μου Master_Spiler εναs καλός λόγος να ανοιχθεί ένα νέο thread με αυτό το θέμα!
   
 8. SM_Art_Lady

  SM_Art_Lady Contributor

  <pm> xairetw ta kalytera kai pio omorfa podia tou irc!!!
  <SM_Art_Lady>euxaristw alla den mou aresoun oi ypervoles
  <pm>milaei enas eidikos
  <pm> htan kalh h sygkentrvsh sas stis 14?
  <SM_Art_Lady> kalh gia tous mh eroteumenous filous pou hrthan
  <pm> eixe kana kalo podaraki na doune oi ftwxoi?
  <SM_Art_Lady> oti kai naxe ...den eimai edw gia na sou dosw anafora
  < pm > popo tsantila pia
  <SM_Art_Lady> opoios endiaferete erxete
  <SM_Art_Lady> ta dika mou pantos ta eixa parei mazi moy
  < pm > nai ala eseis eiste dyskolh sthn proseggish
  <SM_Art_Lady> apla den eimai analosimh kai oxi oti eimai dyskolh sthn proseggish
  < pm > entaxei alla de mporei kai kapios na kanei aithsh apo trimhnou gia na sas dei
  < pm > kapou kourazei afto
  <SM_Art_Lady>  
  <SM_Art_Lady> kai emena me kourazei na kseskaltarw aithseis
  <SM_Art_Lady> zw ena drama    
  < pm > gia afto egw den sas xanazhtaw
  < pm > ante tha kanw thn exairesh na mhn xanazhthsw
  <SM_Art_Lady> mia xara, eise uperoxos  
  < pm > nai alla egw tha zhtaw mono session
  < pm > oxi kafedes party kai alles ahdies
  < pm > plaka kanw
  <SM_Art_Lady> lol  
  < pm > pame avrio gia goves?
  <SM_Art_Lady> foras goves?
  < pm > oxi dikes mou
  < pm > de foraw pia
  < pm >  }
  <SM_Art_Lady> ase to psistiri den psinomai
  <SM_Art_Lady> kai teleione to variemai aforita
  < pm > ok
  < pm > elate avrio sto iatreio na sas peripoihthw ta podia ligo tote
  < pm > ws exetash ennow
  <SM_Art_Lady> den exw kanena provlima sta podia mou euxaristw
  < pm > ok
  < pm > pote tha me podopathsete mazi me thn Mistress of Hell?
  < pm > pote e?
  <SM_Art_Lady> lol
  < pm > e mia xarh den exw pia?
  <SM_Art_Lady> ……
  <pm> kala
  < pm > den exw   ._
   
 9. Master_Spiler

  Master_Spiler Contributor

  RE: RE: RE: Chatarontas στα BDSM & Fetish Rooms

  Το thread δεν πιστεύω οτι θα βοηθήσει τόσο πολύ, παρά μόνο όσους και όσες είναι ήδη μελη του community, σκοπός πιστεύω θα πρέπει να είναι να αποτρέψουμε την προσέγγιση του χώρου από άτομα τα οποία είναι:
  • ανώριμα
  • ανήλικα
  • έχουν αυτοκαταστροφικές τάσεις
   
 10. SM_Art_Lady

  SM_Art_Lady Contributor

  RE: RE: RE: RE: Chatarontas στα BDSM & Fetish Rooms

  Aυτό ΕΝΝΟΕΙΤΕ Μaster_Spiler ότι είναι στα ΠΡΕΠΕΙ και να έχει γίνει συνείδηση όλων μας!!
   
 11. Master_Spiler

  Master_Spiler Contributor

 12. SM_Art_Lady

  SM_Art_Lady Contributor

  < Antarsia 0ff > Eva?
  <SM_Art_Lady> Kalos thn, edw eisai? nomiza oti eisai off  
  < Antarsia 0ff > kala eisai ?
  <SM_Art_Lady> kala eimai Kaith euxaristw
  <SM_Art_Lady> an kai ligo kourasmenh
  <SM_Art_Lady> esu?
  < Antarsia 0ff > ola kala
  < Antarsia 0ff > na se roriso kati?
  <SM_Art_Lady> pes mou
  < Antarsia 0ff > *rotiso
  < Antarsia 0ff > to forum tou konstantinou ekleise ?
  <SM_Art_Lady> oxi
  <SM_Art_Lady> ginete anabathmish ap’oti kserw
  < Antarsia 0ff > to paei se megalitero server ?
  <SM_Art_Lady> nai nomizw
  < Antarsia 0ff > em to xreiazotan
  < Antarsia 0ff > oloi ithelan na grafoun tis apopseis tous
  <SM_Art_Lady> den einai kako auto
  <SM_Art_Lady> esu giati den egrafes?
  < Antarsia 0ff > ego den graftika kan ekei
  < Antarsia 0ff > kai genika eimai antitheth me to olo klima
  <SM_Art_Lady> giati ?
  <SM_Art_Lady> den einai kakh idea emena mou aresei
  <SM_Art_Lady> ginete sovarh doulia ekei
  < Antarsia 0ff > kakh idea den einai
  < Antarsia 0ff > alla oi idioi gnostes tou irc einai gnostes sto forum
  <SM_Art_Lady> oxi kaneis lathos
  <SM_Art_Lady> exei polous pou den einai kai mesa sto irc
  <SM_Art_Lady> kai alios ta les ekei kai alios sto irc
  <SM_Art_Lady> kamia sxesh h siberifora
  < Antarsia 0ff > xoria pou bgazo kantiles Eva otan blepo oti
  < Antarsia 0ff > moderator einai sklavoi
  < Antarsia 0ff > h kapoioi pou lene oti einai sklavoi
  < Antarsia 0ff > diladi kapoios M den itan aksios gia moderator?
  <SM_Art_Lady> alithia den exw proseksei ta bdsm status twn moderators se analogia
  <SM_Art_Lady> alla den nomizw oti einai etsi…
  <SM_Art_Lady> alla kai etsi na einai den uparxei provlima emena den me xalaei
  < Antarsia 0ff > genika eimai antitheth sth monomania ton sub/sklavon
  <SM_Art_Lady> kane egrafh sto forum Kaith exeis lanthasmenes apopsis
  <SM_Art_Lady> kai an den sou aresei apoxorise
  < Antarsia 0ff > to forum einai entelos sub oriented
  < Antarsia 0ff > exo mpei me diaforous logariasmous
  < Antarsia 0ff > kai exo diabasei
  < Antarsia 0ff > einai xamenos xronos kai kopos
  < Antarsia 0ff > etsi to blepo
  <SM_Art_Lady> kai omos kaneis lathos. Einai se arketa kala epipeda.
  <SM_Art_Lady> dinei polla se pollous
  <SM_Art_Lady> twra pou htan klisto xereis poso mas elipse?
  < Antarsia 0ff > nai fysiko einai
  < Antarsia 0ff > einai polloi pou theloun na doksazonte grafontas aerologies
  < Antarsia 0ff > kyrios ekei mesa
  <SM_Art_Lady> lipamai pou to vlepeis etsi kai den to estenizomai auto
  <SM_Art_Lady> telos panton .... kane mia emfanish kai isos alakseis gnomh
  <SM_Art_Lady> des to xoris prokatalhpsh.
  < Antarsia 0ff > sto forum ?
  <SM_Art_Lady> nai, h apopsi sou kai oi empiries sou tha htan euprosdektes kai xrisimes ekei
  < Antarsia 0ff > I'll pass
  < Antarsia 0ff > den tha grafo ego kai otan den aresei se kapoion tha pigenei na to diagrafei,
  < Antarsia 0ff > epidei einai moderator
  < Antarsia 0ff > ginete kanena meeting syntoma?
  <SM_Art_Lady> diavase to topic
  < Antarsia 0ff > exeis dikio klino ta leme Eva.
  <SM_Art_Lady> kalo sou vrady Kaith