Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Eκτός θέματος και άνευ τίτλου

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Emma, στις 24 Σεπτεμβρίου 2007.

1. de7

de7 owned by Iagos

Η επιμονή σας να ερμηνεύετε την ανάλυση κοινωνικών και ρητορικών φαινομένων ως "προσωπική επίθεση", παρά τις επανειλημμένες διευκρινίσεις μου, αποτελεί από μόνη της μέρος του μηχανισμού που περιέγραψα: τη μετατόπιση της συζήτησης από το περιεχόμενο στον χαρακτήρα του συνομιλητή.

Όταν ισχυρίζεστε ότι η ανάλυσή μου είναι "προσωπική επίθεση", στην πραγματικότητα κάνετε εσείς ακριβώς αυτό για το οποίο με κατηγορείτε: αποδίδετε προθέσεις και χαρακτηριστικά στο πρόσωπό μου, αντί να απαντήσετε επί της ουσίας του φαινομένου. Αυτή την τακτική —το να φιμώνετε δηλαδή τη δομική κριτική βαφτίζοντάς την "προσωπική επίθεση" για να πλήξετε το κύρος του αναλυτή— το εκλαμβάνω πλέον ως μια καθαρά προσωπική επίθεση εναντίον μου.

Δεν αποδέχομαι και δεν επιτρέπω αυτή τη μετατόπιση. Αν επιθυμείτε να συνεχίσουμε τον διάλογο, οφείλετε να απαντήσετε στα επιχειρήματα, όχι στο υποτιθέμενο "ήθος" ή τις "προθέσεις" μου. Σε αντίθετη περίπτωση, θεωρώ τη συζήτηση λήξασα, καθώς δεν συμμετέχω σε διαλόγους που χρησιμοποιούν την κατηγορία περί "προσωπικής επίθεσης" ως εργαλείο απονομιμοποίησης της κριτικής σκέψης.

Με την άδεια Του

de7

2. skia

skia Contributor

Έχω εξηγηθεί επαρκώς και θεωρώ ότι δεν έχω κάτι περισσότερο να προσθέσω. Ευχαριστώ για τον διάλογο. Καλή σας συνέχεια.

3. Captain_Morgan

Captain_Morgan https://www.youtube.com/watch?v=9wj6BqmyjM4

Η ουσία του ποστ παραμένει αναλοίωτη όσες αρνητικές διαστάσεις προσπαθείς να δεις κι όσο κι αν εσυ θεωρείς μαλακία τον επίλογο.. όπως και η είσοδος του Κόκκινου Στρατού και η σπουδαιότητα της, στο Βερολίνο δεν μπορεί , παρά μόνο από τους Άριστους επιγόνους των Ράληδων, των Μπουραντάδων, των Πικραμένων, των Μπούτων , να αμαυρωθεί ή να μειωθεί η αξία της απ τις φρικαλεότητες ενός κομματιού του...
    Ο άνθρωπος έκανε ενα εξαιρετικό ποστ και κατέγραψε με απόλυτη ακρίβεια τους δυστοπικούς καιρούς που ζούμε και είπε το αυτονόητο... οτι χρειαζεται καθολική νίκη απέναντι στην δυστοπία.. Τα υπόλοιπα είναι απλώς αποπροσανατολισμός...
    Μου θυμίζεις όλους αυτούς που ενώ μιλάμε για την γενοκτονία των Παλαιστινίων απ τους Σιωνιστές, μας ζαλίζουν τα μέζεα με τον ισλαμικό κίνδυνο ...