Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

H ζωή είναι όμορφη...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος SM_Art_Lady, στις 30 Ιανουαρίου 2008.

1. SM_Art_Lady

SM_Art_Lady Contributor

Μαζί σας έχω μοιραστεί πολλά και κάποιοι φίλοι γνωρίζουν ακόμα και τις μαύρες σελίδες της ζωής μου.
    Τώρα επιτέλους, θα ήθελα να μοιραστώ μια από τις μεγαλύτερες χαρές μου και μια από τις πιο ευτυχισμένες μου στιγμές.

Η ζωή μέσα στην μαυρίλα της, θα πω σήμερα ότι με έκπληξη ανακάλυψα και πάλι ότι είναι και όμορφη. Το είχα ξεχάσει ομολογώ! Μετά από τους κακούς λύκους, τους μασκαράδες, τις μάγισσες και τα ξωτικά, οι καλές νεράιδες των παραμυθιών, έστειλαν στο σπίτι μου την χαρά και το χαμόγελο.

Η κορούλα μου με έκανε γιαγιά πριν λίγες μέρες, χαρίζοντας στην οικογένεια μου ένα πανέμορφο και υγιέστατο αγοράκι.
    Η ζωή μου γέμισε ξαφνικά, από όλα όσα μου έλειπαν...χρώματα, μουσική, λουλούδια, παιδικά παιχνίδια, τραγούδια και παραμύθια…για καλές νεράιδες, πανέμορφες πριγκίπισσες και δυνατούς πρίγκιπες…

Η σκέψη μου έγινε και πάλι λαμπερή και αισιόδοξη.
    Εύχομαι σε όλους να έχετε την χαρά, να ζήσετε παρόμοιες ευτυχισμένες στιγμες, γεμάτες αισιοδοξία, ομορφιά, χαμόγελα και ευτυχία!!

Με λίγα λόγια, ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΓΙΑΓΙΑ!!!

2. Konstantinos

Konstantinos Staff Member

να σου ζησει το εγγονακι !

3. Απάντηση: H ζωή είναι όμορφη...

να σου ζησει πολλυχρονοs

4. thanasis

thanasis Contributor

Συγχαρητήρια, λοιπόν...κράτα καλά το παραμύθι, τώρα που το ξαναβρήκες!  

5. Elysium

Elysium Contributor

Να σας ζήσει, να είναι ευτυχισμένο και τυχερό  

6. Apollyon

Apollyon God's Demon Contributor

Να ζήσει ο νεοφώτιστος
    και να γενεί μεγάλος
    Και να ‘χει χάρες διαλεχτές
    να μην τις έχει άλλος.

Να ζήσει ο νεοφώτιστος
    και να γενεί με θέση
    Να χαίρετ’ η μανούλα τητου
    κι ο κύρης που τον έχει

Να γίνει ο νεοφώτιστος
    άνθρωπος με αξία
    και να ναι διαλεκτός
    μέσα στην κοινωνία

Με υγεία και χαρά
    να τονε μεγαλώσει,
    γαμπρο, πατέρα και παππού
    να τονε καμαρώσει

/me παιζει μερικες στον αερα για την χαρα  

7. latexduck

latexduck Contributor

Εύα να σας ζήσει ο αγόραρος και να το δείτε όπως ποθήτε! Και να χαμογελάς και χωρίς λόγο, σου πάει  

Last edited: 30 Ιανουαρίου 2008
  8. Master_Spiler

Master_Spiler Contributor

Εύα, εγώ θα φταίω αν σε φωνάζω από δω και πέρα χαζογιαγιά (κατά το χαζομπαμπάς);   

Κοριτσάρα μου να σας ζήσει και να το χαίρεστε τόσο εσύ όσο και η κορούλα σου! Του εύχομαι ολόψυχα να είναι υγιής και να έχει όλες τις ευχές του Θεού & των Αγγέλων! Εύχομαι ο Θεός να του δίνει τη δύναμη να προχωράει μπροστά και να είναι πάντα έξυπνος, σβέλτος και ευτυχισμένος!

View attachment 3595

9. Georgia

Georgia Owned Contributor

να σας ζήσει!!!

10. Emma

Emma Contributor

Να σας ζήσει και να σας φέρει κι άλλες χαρές!!!  

​

11. anasia

anasia Contributor

Απάντηση: H ζωή είναι όμορφη...

Nα ειναι παντα καλα ,
    κ εσυ στη καινουργια αυτη σελιδα
    ευτυχισμενη οσο ποτε !

12. zinnia

zinnia Contributor

Καλοτυχο κι ευτυχισμενο