Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Oh well

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος blindfold, στις 14 Νοεμβρίου 2007.

 1. blindfold

  blindfold Contributor

  σπάνια ξεκινώ νήματα ,αλλά κοιτάχτε αυτό το βιντεάκι [YT]7TQfdpdKFy4[/YT]  πιστέυω έχει να κάνει και με εμάς ,ιδιαίτερα που ζούμε σε μια περισσότερο φονταμεταλιστική κοινωνία ...
   
 2. blindfold

  blindfold Contributor

  και εσάς να σας απασχολεί τι έκανε ο πατέρας σας στη χούντα ...
   
 3. fractal

  fractal Regular Member

  Όσοι από μας έχουν ζήσει την δεκαετία του '80 το PUNK κίνημα ξέρουμε πολύ καλά τη σημαίνει διαφορετικότητα .Αυτό που είχε ,όμως, την μεγαλύτερη πλάκα ήταν το γεγονός ότι το περισσότερο ξύλο έπεφτε απο τις παλιές μόδες αμφισβήτησης που είχαν γίνει κατεστημένα.
  Φυσικά έχω φάει ξύλο από σχεδόν όλες τις παρατάξεις κάθε πολιτικής απόχρωσης ,τις θρησκευτικές και παραθρησκευτικές οργανώσεις και αρκετούς συλλόγους της Α΄Εθνικής και κάποιους από τοπικά πρωταθλήματα.
  Τώρα που το σκέφτομαι ίσως και έτσι να εξηγείται το status μου.......
   
 4. female

  female Contributor

  Δεν είναι μόνο η έλλειψη ανοχής στη διαφορετικότητα.

  Είναι η τάση να ψάχνουμε να ξεσπάμε τη βία που τρώμε στη μάπα (σε άπειρα και διαφορετικού είδους στιγμιότυπα και μορφές) όπου ...μας παίρνει, δηλαδή συνήθως σε πιο αδύναμους από μας! Ξεσπάμε σε ανθρώπους, ζώα ακόμα, ή ομάδες που χρησιμοποιούμε σαν αποδιοπομπαίους τράγους, σαν την παράλογη "αιτία" για τα δεινά της κοινωνίας ή τα δικά μας απωθημένα. Τα χουλιγκάνια του ΠΑΟΚ με τα χουλιγκάνια του Άρη, κουστουμάτοι εναντίον goth, δεξιοί vs. αριστεροί, Κορυδαλλιώτες εναντίον Νικαιωτών, όλοι οι άντρες είναι γουρούνια vs. όλες οι γυναίκες πουτάνες, όλοι οι νέοι είναι αναίσθητοι και όλοι οι μεγαλύτεροι συντηριτικοί μαλάκες, οι Αλβανοί φταίνε για όλα, οι Κινέζοι κατέστρεψαν την αγορά, οι γείτονες όλοι μου σπάνε τα νεύρα, καθηγητές εναντίον μαθητών... Ατέλειωτη λίστα.

  Φυσικά είναι πολύ "βολικό" αυτό, πολύ "εύκολο".  Είμαστε σαν τα ποντίκια που κάποιος τα πέταξε κατά εκατοντάδες σ' ένα μικρό κουτί, και για να επιβιώσουμε τρώμε το ένα το άλλο, αντί να βρούμε τρόπο να βγούμε, ή να "δαγκώσουμε" το χέρι που μας πέταξε εκεί μέσα, στο μικρό κουτάκι που μας πνίγει.

  Όσο τα κοινωνικά αδιέξοδα και η καθημερινή βία θα υπάρχει και θα αυξάνεται, τόσο θα "τρώμε" ο ένας τον άλλον, παράλογα και αδιέξοδα.

  Διαφυγή;;;   
 5. fractal

  fractal Regular Member  Δεν με χαλάει αυτό εξάλλου η βία είναι το θηλυκό του βίου
   
 6. female

  female Contributor

  Αν τα δικά σου κόκκαλα αντέχουν και επιζητούν τη βία, καλά κάνεις. Θα έχεις τους, σεβαστούς, λόγους σου.

  Δεν σε χαλάει ούτε που την τρώει, εντελώς παράλογα, ο πιο αδύναμος, όπως για παράδειγμα ένα παιδί; Μια γριούλα που τη σκοτώνει στο σπίτι της ένας απελπισμένα και αδιέξοδα οργισμένος και τρελλαμένος διαρρήκτης; Η κοπέλλα στο βίντεο;

  Η ζωή, και μάλιστα στα πιο αδύναμα στιγμιότυπά της, θέλει και προστασία, ηρεμία και ασφάλεια για να ανθίσει. Δεν ανθίζει μέσα σε διαρκή κοινωνικό πόλεμο χαρακωμάτων.


   
 7. fractal

  fractal Regular Member


  Δεν με χαλάει καθόλου γιατί η φύση δεν κάνει αξιολογικές κρίσεις μεταξύ καλού και κακού .
  Θες να το πεις κοινωνικό δαρβινισμό πες το είμαι ο.κ.
  Ο νόμος είναι ο γνωστός :"omnium contra omnes".
  Δε ξέρω αν ακούσατε για το περιστατικό με τον 15χρονο σήμερα; αλλά η κοινωνία αυτή είναι και ο πασιφισμός είναι ηττοπάθεια.Πρέπει να μάθουμε να πολεμάμε ,να διεκδικούμε ,να είμαστε δυσάρεστοι σε αυτούς που είναι απλά γαιδούρια.
  Στην Ιταλία το 1500 σφάζονταν για 500 χρόνια και γεννήθηκε το rinascimento εν΄΄ω στην Ελβετία είχαν απόλυτη ειρήνη και φτιάξαν το ρολόι με τον κούκο.