Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Party bdsm

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Vanessa_K, στις 5 Φεβρουαρίου 2023.

1. Vanessa_K

Vanessa_K New Member

Θέλω να κάνω μια επινοικιαση ενός σιδερένιου μεγάλου κλουβιου στην Θεσσαλονίκη ξέρει κάποιος που μπορώ να βρω?

2. anima0

anima0 Regular Member

Διαμαρτύρομαι! Ο τίτλος παραπλανεί: εγώ περίμενα μια ανακοίνωση-πρόσκληση.
    Αντί αυτού διαπιστώνω μια λιτή ανακοίνωση: βρείτε μου ένα αξεσουάρ για το πάρτι μου.
    Προτείνω τις Μικρές Αγγελίες και τίτλο "Ζητείται Κλουβί ή Ζωολογικός Κήπος σε Εκποίηση"

3. Vanessa_K

Vanessa_K New Member

Προτείνω
    Διαμαρτύρομαι και εγώ καθώς μπερδευεις την έννοια "ανακοίνωση" με την έννοια της ερώτησης". Θένκς για την ενημέρωση θα προβώ εκεί που με κατεύθυνες χωρίς να παραπλανηθω.

4. NobodyKP

NobodyKP Contributor

Τι ακριβώς εννοείτε με τον όρο "επινοικιαση"?

5. Brt

Brt #ολαπολυ

6. Sejanus

Sejanus Omnis in tenebris vita laborat Contributor

αει μαρή εσύ...μην ακούσεις κλουβί....

7. Brt

Brt #ολαπολυ

Μην ζηλεύεις. Θα σε κλειδωσω κι εσένα  

8. Sejanus

Sejanus Omnis in tenebris vita laborat Contributor

χαχαχαχαχα

9. E. Dantes

E. Dantes Uno, nessuno e centomila

Μπορείς να αγοράσεις ετοιμο κλουβί (crate) περιορισμου σκυλου. Για μεγαλόσωμος ράτσες οι διαστάσεις παίζουν στο 1.20×75×80. Τα πιο οικονομικά κοστίζουν γύρω στα 120 ευρώ χωρίς μεταφορά.
    Καποια από αυτα διπλωνονται και μπαίνουν σε αποθήκη.

Αν θέλεις μεγάλο κλουβί για ορθιο/ορθια, η για περισσότερα άτομα, θα πρέπει να ψάξεις αρκετα για να βρεις άμεσα διαθέσιμο και με μεταφορά.
    Μια άλλη λύση είναι να φτιάξεις μια ιδιοκατασκευη
    α) με δυο κλουβια σκυλου όπως παραπάνω, με συνολικές διαστάσεις 2.40×0.80×0.75.
    β) με μπαμπού και να τα βαψεις. Ισως και με μεταλλική μπογιά, με ασημί η χρυσό χρώμα.

Ιδιοκατασσκευη μεγαλου κλουβιού σεν συνισταται. Αν πρόκειται για κανονικο κλουβί ειναι πολυ ασύμφορη, θελει μαστορα σιδερά, σιδερο προφιλ καλου φινιρίσματος και συναρμολογηση.
    Αν πρόκειται για άλλη ιδιοκατασκευη πιο πρόχειρη θα καταλήξεις με καμια ασταθή και εύθραυστη ιδιοκατασκευη με ηλεκτροκολληση με κοτετσοσυρμα (σύρμα περθφραξης) ή με πλέγμα για σκυρόδεμα κολλημένο σε σιδερένιες ράβδους οπλισμου σκυροδεματος που είναι βαριές και δύσκολα βρίσκεις να αγοράσεις μεμονωμένα κομμάτια στις διαστάσεις που θέλεις, η σε στραντζαριστό (κοιλοι τετραγωνοι σιδεροδοκοι), . Ασχημο αισθητικά και ασταθές, ααε που ισως να θα κοστίσει περισσότερα από τα απο πάνω που αν μη τι άλλο είναι πιο σταθερές κατασκευές κσι πιο ωραίες στο μάτι

Είχα εμπλακεί πριν χρονια σε παρόμοιο εγχειρημα για ένα ανοιχτό παρτυ (με BDSM διακοσμητικά αναφορές αλλα καμια σχεση με BDSM παρτυ), χωτις επιτυχία, και τα απο πάνω ηταν εναλλακτικές αντιμετώπισης.
    Ελπίζω εσυ να βρεις αυτό που ψάχνεις.

Last edited: 6 Φεβρουαρίου 2023