Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Piercing in Athens

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Kinky69, στις 27 Ιουνίου 2009.

Tags:
 1. Kinky69

  Kinky69 New Member

  Καλημέρα σε όλα τα μέλλει του BDSM,

  Η κοπέλα μου θέλει να κάνη ένα piercing και έχω αναλάβει εγώ να βρω που τα κάνουν. Αν ξέρη κάποιος από σας κάπου καλά και καθαρά ας με ενημερώσει. Επίσης ποια είναι η διαδικασία και πόσο κρατάει ο πόνος και αν μπορεί να κάνη μπάνιο στη θάλασσα άμεσα.
   
 2. Absolut

  Absolut New Member

  Καλησπέρα!

  Εχει σημασία το που θέλει να το κάνει για το αν μπορεί να κάνει μπάνιο στη θάλασσα άμεσα ή για το πόσο πονάει.
  Μαγαζιά υπάρχουν πολλά, δε νομίζω να μπορεί κάποιος να προτείνει μόνο ένα.
  Το καθ'ένα ειδικεύεται όμως και σε άλλο σημείο του σώματος αν μιλάς για body piercing.

  Aν θέλεις, γράψε για πια σημεία τα σκέφτεται και θα σου απαντήσω άμεσα, αφού είμαι ολίγον τι ερωτευμένη με body modification [tattoo, piercings etc]!
   
 3. Kinky69

  Kinky69 New Member

  Καλησπέρα Absolute

  Σκεφτόμαστε να το κάνει στο κάτω χείλος, η στην κλειτορίδα από πάνω όπου μου αρέσει πολλή. Αργότερα ίσως κάνη και στης θηλές. Επίσης της πρότεινα ίσιο σκουλαρίκι και όχι στρογγυλό. Πιο είναι καλύτερο αν αυτό έχει σημασία από άποψη αισθητικής.
   
 4. Absolut

  Absolut New Member

  Καλησπέρα.
  Να υποθέσω ότι με το κάτω χείλος εννοείται τα χείλια τα κανονικά.
  Αν ναι η διαδικασία κρατάει δεν κρατάει δύο λεπτά απλά μετά ωσπού να θρέψει θέλει να αποφεύγονται οι σωματικές επαφές [φιλιά κ.λπ.] και τα πολύ κρύα ή ζεστά ποτά/φαγητά.
  Αν εννοείτα τα κάτω χείλια του αιδοίου όπως και πάνω από την κλειτορίδα τα πράγματα είναι λίγο πιο περίπλοκα.
  Πάλι η διαδικασία δεν κρατάει πολύ, γύρω στα πέντε λεπτα.
  Το piercing γίνεται με τσιμπίδα* και ο πόνος είναι αρκετός. Αλλά και εντελώς υποκειμενικός, άλλοι κλαίνε και άλλοι απλά φωνάζουν λίγο, εγώ πχ. απλά βόγγηξα λίγο.
  Χρειάζονται αρκετες ημέρες για να θρέψει ενώ η απολύμανση της περιοχής θεωρείται απαραίτητη καθώς και η αποχή από οποιαδήποτε σεξουαλική δραστηριότητα τις πρώτες ημέρες, τουλάχιστον όχι αιδοιολειχία και heavy play.
  Για την θάλασσα δε γνωρίζω αλλά πιστεύω ότι θα πρέπει να έχουν περάσει πρώτα μία με μιάμιση εβδομάδα αν κρίνω από το piercing που έκανα εγώ στην θηλή μου.

  Εγώ προσωπικά θα πρότεινα μπαρα και όχι σκουλαρίκι κανονικό τουλάχιστον στην αρχή.
  Θα σας ρωτήσει και ο artist αλλά μπάρα καλύτερα. Τουλάχιστον εώς ότου να το συνηθίσει!

  Το μαγαζί όπου τα έκανα έκλεισε πριν από αρκετά χρόνια αλλά ρώτησα τον Κυριό μου που ξέρει σαφώς περισσότερα μαγαζιά/κόσμο κ.λπ και θα σας απαντήσω άμεσα.

  *Η διαδικασία είναι η εξής, το δέρμα πιάνετε με την τσιμπιδα και περνιέται η 'βελόνα' μετά περνάει το σκουλαρίκι. Ο πόνος είναι στιγμιαίος και μετά μένει ένα μούδιασμα αρκετά επίπονο.
   
 5. Kinky69

  Kinky69 New Member


  Για τα κάτω χείλη εννοούσα του αιδοίου, παράληψη δικιά μου.

  Σε ευχαριστώ για τις πολύτιμες πληροφορίες. Και εγώ είμαι πολλή fan του piercing και tattoo και μου αρέσει να τα θαυμάσω πάρα πολλή..

  Συμφωνώ για τη μπάρα και όχι στο σκουλαρίκι τουλάχιστον στην αρχή, επειδή μου αρέσει να το θαυμάσω όταν διαγράφετε ελαφρά κάτω από το bikinaki στη παραλία ..

  Περιμένω μήνυμα σου για τα μαγαζιά και αν υπάρχει γυναίκα artist θα ήταν ακόμα καλύτερα.
   
 6. erma

  erma Regular Member

  Απάντηση: Piercing in Athens

  Έχω κάνει piercing στις ρώγες και στην κλειτορίδα. Ειλικρινά, δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα υγείας.
  Η διαδικασία της υγιεινής είναι πάρα πολύ απλή. Για τις ρώγες, για μία βδομάδα, θέλει μια φορά την ημέρα να βάζεις Betadine και άλλη μία πλύσεις με αλατόνερο. Μετά την εβδομάδα μόνο αλατόνερο. Για την κλειτορίδα ακριβώς τα ίδια συν μια φορά την ημέρα να πλυθείς με Betadine σαπούνι, πάλι για μια εβδομάδα. Μετά μόνο αλατόνερο. Όπως καταλαβαίνεις, όχι μόνο δεν απαγορεύεται το μπάνιο στη θάλασσα, ίσα ίσα είναι εξαιρετική ευκαιρία για piercing τώρα που είναι καλοκαίρι.
  Για το ζήτημα του πόνου. Στις ρώγες είναι ένα τσίμπημα, και εννοώ τσίμπημα, για ένα κλάσμα του δευτερολέπτου, όσο κάνει να περάσει τη βελόνα. Στην κλειτορίδα δεν κατάλαβα, ειλικρινά, τίποτα. Όταν μου έλεγε το παιδί που μου το έκανε, ότι δεν θα καταλάβω τίποτα, δεν μπορούσα να τον πιστέψω. Εγώ περίμενα να ουρλιάξω από τον πόνο, ώσπου κάποια στιγμή ακούω ένα "τελειώσαμε". Επίσης είναι μία διαδικασία που κρατάει δευτερόλεπτα. Και στις δύο περιπτώσεις την πρώτη μέρα νιώθεις έναν πολύ μικρό ερεθισμό και καθόλου πόνο.
  Όσο για το ζήτημα του κοσμήματος, είναι καθαρά θέμα αισθητικής αλλά και ανατομίας κάποιες φορές. Στις ρώγες υποχρεωτικά στην αρχή βάζουν μπάρες και μετά από κάποιο διάστημα περίπου 20 ημερών, αλλάζουν τις μπάρες σε πιο χονδρές, ώστε να ανοίξει περισσότερο η τρύπα. Μετά μπορείς ή να κρατήσεις τις μπάρες ή να βάλεις κρίκο. Υπάρχει περίπτωση, ανάλογα με την ανατομία της ρώγας, εξ αρχής να βάλει πιο χονδρή μπάρα. Εμένα μου το έκανε έτσι όταν τρύπησα τη δεύτερη. Στην κλειτορίδα μπορείς να βάλεις αν θέλεις εξ αρχής κρίκο και μετά από κάποιο διάστημα, να βάλεις ένα μεγαλύτερο και πιο χονδρό. Εμπιστευτείτε πάντως και τη γνώμη αυτού που θα το κάνει. Πολλές φορές δεν ταιριάζουν όλα σε όλους και είναι σημαντικό να υπάρχει ένα ωραίο αισθητικό αποτέλεσμα.
   
 7. Konstantinos

  Konstantinos Staff Member

  Re: Απάντηση: Piercing in Athens

  Μια χαρά σε βρίσκω..
   
 8. Kinky69

  Kinky69 New Member

  Καλημέρα!


  Με ξεχάσατε !! Ακόμα περιμένω στοιχεία για studios και artists που κάνουνε piercing
  Σε ευχαριστώ Ema για της πολύτιμες πληροφορίες

  Kinky69
   
 9. Kinky69

  Kinky69 New Member

  Σας ευχαριστώ όλους θερμά γεια τη βοήθεια σχετικά με το θέμα Piercing.

  Το θέμα θεωρείτε λήξαν.

  Καλό σας καλοκαίρι
   
   
 10. Konstantinos

  Konstantinos Staff Member

  το εκανε ?
   
 11. man84

  man84 New Member

  καλησπερα... επειδη κ η κοπελα μου ενδιαφερετε για piercing στην κλετοριδα μηπως εχουμε καποιο νεοτερο για καποια στουντιο??