Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Tι σκέφτεσαι... και με τι τρόπο νομίζεις ότι θα το διορθώσουμε ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κοινωνία' που ξεκίνησε από το μέλος athanasios, στις 8 Απριλίου 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

Απάντηση: Tι σκέφτεσαι... και με τι τρόπο νομίζεις ότι θα το διορθώσουμε ?

εγω επιμενω στην ψηφο ...
    ολα τα αλλα ειναι χαριτωμενες φιλολογιες για οσους δεν θελουν πραγματικα να αλλαξουν τιποτα διοτι το σαπιο συστημα το οποιο οι ιδιοι συντηρουν (αθελα τους), κατα βαθος βολευει την δειλη , υποτακτικη ψυχουλα τους που σαν το ποντικι κρυβεται στο σκοταδι και ελπιζει να ειναι λιγακι πιο σβελτο απο το ελατηριο της φακας ....

2. thaleia

thaleia Contributor

Η γη ως ζωντανο συστημα ισορροπει και αυτοϊαται , ετσι γινεται παντα ετσι θα γινει και τωρα , μπορει να δημιουργηθουν ξηρασιες , παγετωνες, πλημμυρες , σεισμοι κ.λ.π. ομως η γη και η φυσις θα επιβιωσουν θεραπευοντας τις οποιες νεοπλασιες οπως ανεφερθει καπου πιο πανω και αποβαλοντας τα οποια καρκινικα κυτταρα . Τον κωλο τους ας κοιταξουν οι ανθρωποι διοτι αν δεν θελουν να καταληξουν θλιβερα αποβλητα ας προσπαθησουν να μην την φθασουν σ αυτο το σημειο , η γη δεν μας εχει αναγκη , εμεις την εχουμε .

3. Eri

Eri

Θα γινω λιγο σκληρη αλλα......

Δεν ειναι δικη μου δουλεια να σωζω παιδια η γυναικες ανα τον κοσμο....Μπορει καλλιστα να το κανει η εκκλησια (δε με ενδιαφερει ποιανης θρησκειας, αλλωστε ολες εχουν χρηματα).......

Δεν ειναι δικη μου υποχρεωση να ταϊζω τα παιδια της καθε πολυτεκνης οικογενειας της επαρχιας (κυκλοφορει τωρα τελευταια αυτο το σποτακι στην τηλεοραση).......

Με ενδιαφερει πολυ περισσοτερο η καθημερινοτητα μου να ειναι ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ, κατι που δυστυχως στην Ελλαδα δεν ισχυει......

Με ενδιαφερει ο διπλανος μου να ΣΕΒΕΤΑΙ το περιβαλλον στο οποιο ζει καθως και το συνανθρωπο του.......

Βρισκω πολυ πιο χρησιμο να προσπαθουμε να γινομαστε ολοι μας καλυτεροι στην καθημερινοτητα μας παρα να δωσουμε ενα η δυο η δεκα ευρω για το παιδακι στην Αφρικη (για οτ οποιο φυσικα πονω και στεναχωριεμαι αλλα δεν ειμαι σιγουρη για το αν τα ευρω μου θα χρησιμοποιηθουν γι αυτο το ιδιο)......Και το να γινουμε καλυτεροι στην καθημερινοτητα μας περιεχει απο το να μην πεταμε σκουπιδια στο δρομο μεχρι το να βοηθησουμε πρακτικα καποιο γηροκομειο η ορφανοτροφειο (ενας πολυ απλος τροπος ειναι πηγαινοντας εκει ρουχα και παιχνιδια που δεν χρησιμοποιουμε πια αλλα δνε ειναι κ γι απεταμα).......

Κατι ακομα πιο κοντινο στο περιβαλλον ειναι οι διαφορες οργανωσεις που εχουν γινει τελευταια κ μαζευονται για να καθαρισουν τοποθεσιες εντος κ εκτος πολεων, απλοι πολιτες που βαρεθηκαν να περιμενουν απο τους αλλους και δρουν μονοι τους........

Εχω βαρεθει να ακουω για σαπισμενα συστηματα....Στο συστημα ανηκουμε ολοι κ μονο αν αρχισουμε να αλλαζουμε οι ιδιοι θα ερθει κ η πραγματικη αλλαγη.......

4. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

χα χα χα .... μου θυμιζεις τον Φατσεα ... που εχει ερωμενες και ειναι και πιστος συζυγος ταυτοχρονα ...

5. XnX

XnX Love Through Discipline

Ελπιζεις οτι οι ανθρωποι θα ανακαλυψουν παλι ενοιες οπως ισοτητα, ελευθερια.αλληλεγγυη,δημιουργια,κοινοτητα,ηδονη,ανθρωπισμο και ανοικτοτητα και θα αφησουν πισω τους εθνικισμους,στρατους,μιση,απαθειες,καταναλωτισμους,καχυποψία,ναρκισισμο,συγχυση και φόβο.
    Αν οχι ολοι αρκετοι ωστε να αλλαξουν πραγματα προς το καλυτερο σε αυτη την κοινωνια για ολους μας.

υ.γ.(για να μην παρεξηγηθω οπου μας , ανθρωποι ανεξαρτητως εθνους ή θρησκείας)

6. James_Bondage

James_Bondage Regular Member

Αυτό το νήμα ειναι πια λαθος. Η λύση ελεχθη τοσες πολλες φορες με τοσους διαφορετικούς τρόπους που πια δεν λεγεται αλλο. Απο και και περα, μονο πραττεται.

Thread Status:
Not open for further replies.