Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Tell Canada to Speak the Truth About the Seal Hunt

Συζήτηση στο φόρουμ 'Ειδήσεις' που ξεκίνησε από το μέλος sakiss3000, στις 31 Μαρτίου 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
 1. sakiss3000

  sakiss3000 Regular Member

  Over 300,000 baby seals will be clubbed or shot to death mercilessly during Canada's seal hunt this year; many will be skinned alive.

  http://www.hsus.org/protect_seals.html

  http://www.thepetitionsite.com/takeaction/263683224?ltl=1143888429

  http://www.amnesty.gr/campaigns/stoptorture/index.htm

  http://www.vgt.at/actionalert/circus/commissioner/index.php?country=gr

  http://www.blackstate.gr/home.htm

  http://www.ert.gr/exandas/corporate/linkNo3_01.asp

  http://www.cres.gr/efap/campain.html
   
 2. SM_Art_Lady

  SM_Art_Lady Contributor

  @#$%^*&(+(&^$%#!!@@@@]@#$%^*&(+(&^$%#!!@@@@[/

  Μετάφραση:
  Λύσαμε τα δικά μας προβλήματα ...(!)
  Εμπρός λοιπόν (!) να λύσουμε και τα άλλα...(?)
  1795]

  http://clubs.pathfinder.gr/AmputeeWomen

  @#$%^*&(+(&^$%#!!@@@@]@#$%^*&(+(&^$%#!!@@@@[/
   
 3. blindfold

  blindfold Contributor

  και για τις γούνες ναι ώραια τα fetish αλλά κάποιοι υποφέρουν για να φτάσουν το σώμα Της Αφέντρας... από την άλλη αυτή η αμαρτωλή προεύλεση είναι που τα κάνει ακόμα πιο εθιστικά ... και αυτό το ποδαράκι ακόμα πιο εθιστικό ..
   
 4. she_Dragon

  she_Dragon Regular Member

  Το ανθρώπινο μεγαλείο αλλά κ η θηριωδία δεν έχει όρια, καλό είναι να κοιτάμε τι γίνεται γύρω μας να ενημερωνόμαστε, να έχουμε άποψη κ γνώμη κ όταν μας ζητείται να παίρνουμε θέση, εξάλλου δεν κοστίζει τίποτα...
   
 5. anasia

  anasia Contributor

  Η αλήθεια για το κυνήγι της φώκιας στον Καναδά


  Τερματίστηκε επισήμως, τουλάχιστον, από την καναδική κυβέρνηση το φετινό κυνήγι φώκιας που ξεσήκωσε κύμα αντιδράσεων από φιλοζωικές και οικολογικές οργανώσεις. Η κυβέρνηση υποστηρίζει ότι ο διαρκώς αυξανόμενος αριθμός των πληθυσμών της φώκιας στις ανατολικές ακτές του Καναδά έχει θέσει σε κίνδυνο τους πληθυσμούς των αλιευμάτων της περιοχής και ισχυρίζεται ότι δεν τίθεται θέμα οικολογικών ανησυχιών καθώς οι φώκιες δεν κινδυνεύουν με εξαφάνιση. Στον αντίποδα, οι οικολογικές οργανώσεις υποστηρίζουν ότι η μείωση των αλιευμάτων οφείλεται όχι στα συμπαθή θηλαστικά αλλά στους ψαράδες που τα περασμένα χρόνια ψάρευαν χωρίς μέτρο και προγραμματισμό και καταγγέλλουν ότι ο τρόπος που διεξάγεται το κυνήγι είναι αδικαιολόγητα βάρβαρος.

  Φριχτές εικόνες

  Για φέτος, το Υπουργείο Αλιείας και Ωκεανών του Καναδά, είχε θέσει το πλαφόν των 350.000 ζώων που θα μπορούσαν να θανατωθούν από τους κυνηγούς. Μέσα σε δύο ημέρες υπολογίζεται ότι θανατώθηκαν 300.000 φώκιες από οργανωμένες ομάδες γεγονός το οποίο έκανε την κυβέρνηση να ανακοινώσει την ολοκλήρωση του κυρίως μέρος της φετινής κυνηγετικής περιόδου. Ωστόσο, εκπρόσωπος του Υπουργείου είπε ότι μεμονωμένοι κυνηγοί μπορούν να εξακολουθήσουν το κυνήγι μέχρι τις 15 Μαΐου έως ότου ο αριθμός των θηραμάτων να φτάσει τον αριθμό που όρισε η κυβέρνηση.

  Σύμφωνα με τα νέα μέτρα που έχει επιβάλει η καναδική κυβέρνηση, τα ζώα πρέπει να θανατώνονται με μία σφαίρα και όχι με χτυπήματα με αιχμηρό εργαλείο, μία βάναυση μέθοδος που εξακολουθεί να εφαρμόζεται από τους κυνηγούς.

  Αποτέλεσμα αυτού του τρόπου θανάτωσης είναι οι παρατηρητές οικολογικών οργανώσεων που έχουν φτάσει στην περιοχή να γίνονται μάρτυρες φριχτών εικόνων καθώς πολλά ζώα τραυματίζονται από τους κυνηγούς και αφήνονται να πεθάνουν. Φέτος, μάλιστα, οι οικολογικές οργανώσεις κάνουν λόγο για ιδιαίτερη βαρβαρότητα καθώς και για πλήρη απουσία ελεγκτών της κυβέρνησης.

  Διεθνείς αντιδράσεις


  Η αυξανόμενη βαρβαρότητα που χαρακτηρίζει το κυνήγι της φώκιας έχει προκαλέσει και την αύξηση των φωνών διαμαρτυρίας από όλον τον κόσμο. Πριν χρόνια, οι οργανωμένες αντιδράσεις των οικολογικών οργανώσεων κατάφεραν να πετύχουν την απαγόρευση του κυνηγιού των νεογνών, τα οποία είναι ιδιαιτέρως δημοφιλή καθώς οι νεαρές φώκιες διαθέτουν μία πολύ όμορφη λευκή γούνα.

  Θυμίζουμε τις εικόνες των ακτιβιστών που εφοδιασμένοι με ειδικά σπρέι έβαφαν τις γούνες των νεογνών για να τις καταστρέψουν και να μη γίνουν θύματα των κυνηγών.

  Μάλιστα, η αμερικανική οργάνωση Humane Society καταχώρησε ολοσέλιδες ανακοινώσεις σε μεγάλες αμερικανικές εφημερίδες με τις οποίες καλεί τους πολίτες να μην επισκέπτονται τον Καναδά σε ένδειξη διαμαρτυρίας.


  Φταίει και η βιομηχανία μόδας

  Οι φριχτές εικόνες από το βάρβαρο κυνήγι των νεογνών έκαναν το γύρω του κόσμου προκαλώντας γενική κατακραυγή. Το 1972 οι ΗΠΑ απαγόρευσαν την εισαγωγή προϊόντων φώκιας και μετά από μία δεκαετία ακολούθησε και η Ευρωπαϊκή Ένωση απαγορεύοντας την εισαγωγή λευκής γούνας που προέρχεται από τα νεογνά της φώκιας.

  Αποτέλεσμα αυτών των απαγορεύσεων ήταν η καναδική κυβέρνηση να μειώσει στις 15.000 τον αριθμό των ζώων που μπορούν να θανατώνονται κάθε χρόνο. Ωστόσο, με την επιστροφή της γούνας στη μόδα, ξαναξεκίνησε το κυνήγι. Έτσι, πέρσι η καναδική κυβέρνηση αποφάσισε ότι θα επιτρέψει τη θανάτωση ενός εκατομμυρίου ζώων μέσα σε διάστημα τριών ετών. Σύμφωνα με τη Greenpeace, ο αριθμός αυτός είναι ο υψηλότερος από το 1967.

  Ο υπουργός Φυσικών Πόρων, Τζον Έφορντ, ισχυρίζεται ότι πολλά επιχειρήματα που προβάλλονται κατά του κυνηγιού είναι λάθος και υποστηρίζει ότι ο αυξανόμενος αριθμός των πληθυσμών της φώκιας ξεπέρασε τα πέντε εκατομμύρια με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν με εξαφάνιση τα ψάρια της περιοχής. Πρόσθεσε, όμως, ότι το κυνήγι της φώκιας θα τονώσει την πεσμένη τοπική αγορά.


  Πηγη:ΕΡΤ
   
 6. Tor

  Tor New Member

  RE: RE: Tell Canada to Speak the Truth About the Seal Hunt

  Δυστυχώς η κοινωνία προσπαθεί να μας εκπαιδεύσει να κοιτάμε ο καθένας τις δουλίτσες του και τα προσωπικά του προβλήματα κατορθώνοντας έτσι να μην μας φιμώνει δια της βίας, αλλά δια της αδιαφορίας.
  Ευτυχώς δεν έχει κατορθώσει να διαβρώσει όλες τις συνείδησεις έτσι που κάποια άτομα κοιτάνε έξω απ΄ τον μικρόκοσμο που δημιουργούν γύρω τους και νοιάζονται για κάτι πέρα από τη δουλειά, το σπίτι ή την προσωπική ευχαρίστηση τους.
   
 7. sakiss3000

  sakiss3000 Regular Member

  Πέραν του ότι το βρίσκω πολύ παράξενο να επεμβαίνει ο άνθρωπος για την τήρηση των ισορροπιών στη φύση αφού οι μέχρι τώρα επεμβάσεις του ανατροπές έχουν προκαλέσει, ε τουλάχιστον ας σκοτώνει με τον πιο ανώδυνο τρόπο. Κι όχι να ακρωτηριάζει ή να γδέρνει ζωντανό το ζώο. Αυτοί οι άνθρωποι αποκλείεται να βγήκαν από μήτρα, μάλλον από τοξικά απόβλητα δημιουργήθηκαν.
   
Thread Status:
Not open for further replies.