Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

THE SNOW

Συζήτηση στο φόρουμ 'Τέχνη' που ξεκίνησε από το μέλος engelsblood, στις 21 Απριλίου 2009.

1. engelsblood

engelsblood Regular Member

ξυπνάω σ ένα άγνωστο μέρος,χιονίζει πολύ.δεν έχω ρούχα δεν έχω τίποτα.το κρύο είναι αβάσταχτο,αρχίζω να τα χάνω και περιμένω πλέον να μ'αγκαλιάσει εκείνος ο γλυκός ύπνος,που σταδιακά θα κάνει το κρύο να σβήσει...και τότε μια πόρτα ανοίγει πίσω μου,και ένα χέρι με πιάνει δυνατά απ το μπράτσο,ειναι ένα πολυ ωραίο αντρικό χερι,είναι πολύ ζεστό,σε σημείο να γίνεται ανυπόφορο μετά το κρύο που εχω υποστεί...σαν πυρακτωμένο σίδερο πάνω σ ένα γλυπτό από πάγο...με τραβάει μέσα απ την πόρτα,είναι το σπίτι του?δε ξέρω...η απότομη αλλαγή θερμοκρασίας είναι σαν σοκ για'μένα.όμως σιγά σιγά αρχίζω να συνηθίζω αυτή τη ζεστασιά.πόσο μου είχε λειψει όσο ήμουν έξω..αλλά πριν τελειώσω τη σκέψη μου και πριν προλάβω να κουνηθώ μ'αναγκάζει να ξαπλώσω και παίρνει αυτό π πλέον τ ανήκει...αργότερα καθώς είμαστε αγκαλιασμένοι δίπλα στη φωτιά μου ψιθιρίζει:''υποσχέσου μου πως θα είσαι δική μου και σου υπόσχομαι πως δε θα ξανανιώσεις ποτέ τέτοιο κρύο...''

Last edited: 21 Απριλίου 2009
  2. JokerGemini

JokerGemini Regular Member

Κι εσυ τι εκανες????
    Υποσχεθηκες?
    Δε πιστευω να το εκανες!!!
    Ο τυπος ειναι απο την καταμετρηση της ΔΕΗ και απλα σου υποσχεθηκε οτι δε θα σου εκοβε το ρευμα.
    Οχι για σενα,για τη φουκαριαρα τη μανα του το εκανε!!!!

3. engelsblood

4. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Υπαρχει μια εντονη αισθηση ρομαντισμου,ιδιαιτερα στην τελευταια φραση της υποσχεσης...

''υποσχέσου μου πως θ είσαι δική μ κ σ υπόσχομαι πως δ θ ξανανιώσεις ποτέ τέτοιο κρύο...''
    απλα ομορφο 

5. MindMaster

MindMaster Contributor

Απάντηση: THE SNOW

Πολύ θα ήθελα να μου άρεσε αυτό το κειμενάκι αγαπητή engelblood, αλλά δυστυχώς, έτσι όπως παρουσιάστηκε, δεν τα καταφέρνω...

Πολύ θα ήθελα να μ' άρεσε, γιατί πάντα μ' αρέσει να διαβάζω όμορφα πράγματα. Προπάντων όταν έχουν γραφτεί γιά να περιγράψουν ή να προκαλέσουν συναισθήματα.
    Επίσης, πολύ θα ήθελα να μ' άρεσε, γιά να μπορώ σου ανταποδώσω τα καλά σου λόγια γιά το δικό μου κείμενο, χωρίς όμως να εγκαταλείψω την ειλικρίνειά μου...

Δυστυχώς, κάτι που θα μπορούσε να είναι όμορφο, έχασε γιά μένα μεγάλο μέρος από την ομορφιά του λόγω του ότι παρουσιάστηκε γραμμένο σαν να βγήκε μέσα από ένα χαλασμένο πληκτρολόγιο. Λυπάμαι, αλλά δεν μπορώ να απολαύσω ένα κείμενο, όταν του λείπουν περίπου τα μισά από τα απαιτούμενα γράμματα. Γιά να μην πω πως πρέπει να καταβάλω προσπάθεια, ακόμη και γιά να το καταλάβω. Κι αναρωτιέμαι: Έστω κι αν δεχθούμε ότι αυτά τα θ, σ, μ, κ, τ, ν και τα λοιπά που προφανώς επέχουν θέσεις λέξεων μπορεί να διευκολύνουν όταν "μιλάμε" γιά παράδειγμα στο msn γιά οικονομία χρόνου, ήταν εδώ αυτή η οικονομία χρόνου τόσο απαραίτητη;

6. gaby

gaby Guest

@ MindMaster,
    λίγο σέβας αγαπητέ, 98 χρονών είναι η νηματοθέτης   αν ήταν οτιδήποτε κάτω από 90, θα είχατε απόλυτο δίκιο πάντως.

Όμορφος ο συμβολισμός στο κείμενο, πολύ πολύ ανθρώπινος, με συγκινεί όταν αιωνόβιοι ερωτομανείς κρύβουν τέτοια γλυκύτητα μέσα τους.

7. MindMaster

MindMaster Contributor

Απάντηση: Re: THE SNOW

Αν πίστευα καλή μου tender πως η νηματοθέτις είναι αισθητά μεγαλύτερη από 18, θα ήμουν πολύ δηκτικότερος...

8. elfcat

elfcat . Contributor

Μην είστε αυστηρός αγαπητέ μου. Θεωρείστε αληθή την, κατά δήλωση της, ηλικία της νηματοθέτιδος και δείτε με συμπάθεια τα γραμματικά ατοπήματα της προίοντα ίσως δύστροπου πληκτρολογίου ή γεροντικής ανοίας ή και των δύο... Please, be mercyful sir!

9. MindMaster

MindMaster Contributor

What about your mistakes, my dear friend?

Should I also be merciful with you?

10. engelsblood

Παιδιά sorry για τ σκέτα σύμφωνα,κατάλοιπα του msn...θα το κάνω edit κ ελπίζω να το κρίνετε είτε θετικά ειτε αρνητικά άσχετα από τα μ,ν,δ...τώρα όσο για τν ηλικία μου mind master δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς. 

11. MindMaster

MindMaster Contributor

Ευχαριστώ γιά την καλή διάθεση αγαπητή μου, και όχι, δεν ανησυχώ γιά την ηλικία σου. Εάν πίστευα πως είσαι όντως 98, θα ανησυχούσα πως από στιγμή σε στιγμή θα μπορούσαμε να σε χάσουμε. Αλλά μάλλον δεν είσαι...  

12. engelsblood

και εγώ λυπάμαι, που δεν υπήρξαμε όλοι αρκετά ευνοημένοι, ώστε να γεννηθούμε κατ' ευθείαν στην ηλικία των 46 όπως εσύ αγαπητέ μου...