Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Trafficking....

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κοινωνία' που ξεκίνησε από το μέλος Τhe Enchanter, στις 30 Ιανουαρίου 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
 1. Τhe Enchanter

  Τhe Enchanter Regular Member

  Tώρα τελευταία ολοι ασχολούνται με αυτό...είναι της μόδας φαινεται..ο σύγχρονος σκλάβος, η καταπίεση και η υποδούλωση του ανθρώπου στις κοινωνίες μας.. Οι ανθρωποι πωλούνται, αγοράζονται, νοικιάζονται..απροκάλυπτα πλέον.. Αρκεί να βγαίνει το κατι τι..

  Σε κάποια συνέντευξη τύπου των "γιατρών χωρίς σύνορα" που ασχολούνται με το θέμα ειπωθηκε οτι:
  Το Trafficking δεν αφορά την πορνεία, αλλά τη γυναίκα-σκλάβα που βρίσκεται αντιμέτωπη με μια βίαιη, φασιστική και σεξιστική νοοτροπία. Μια γυναίκα-σκλάβα που κακοποιείται από νταβατζήδες και σύμφωνα με επίσημα στοιχεία εκδίδεται 12.000 φορές το χρόνο! Τριάντα έως τριανταπέντε φορές την ημέρα!
  Στην Ελλάδα βρίσκονται 30.000 γυναίκες ηλικίας 15-25 ετών -θύματα του Trafficking, τις οποίες χρησιμοποιεί το 1/4 του σεξουαλικά ενεργού πληθυσμού της χώρας μας!


  Aπλά το βάζω ως θέμα, για σχολιασμό..σε συνδυασμό πάντα και με την εθελούσια πλευρά που ειναι και η μόνη που σχετίζεται οριακά με το BDSM. Βλ. και https://www.greekbdsmcommunity.com/forums/showthread.php?tid=1408

  Ας διαχωρίσουμε τη θέση μας, του υγειούς ΒDSM, απόλα αυτά. Ας ενοχοποιήσουμε κι εμεις με τη σειρά μας οχι μονο την εγκληματική συμπεριφορά των νταβατζήδων αλλά και των χιλιάδων που συμμετέχουν στην αλυσίδα ως χρήστες του "εμπορεύματος"...
   
 2. Astarty

  Astarty Contributor

  Νομίζω πως γίνεται σαφές ότι ουδεμία σχέση έχει το BDSM με το παζάρεμα παιδικής σάρκας.

  Το εθελούσιο παζάρι στο οποίο αναφέρθηκατε έχει να κάνει περισσότερο σε ένα mind game, σε μια εκπλήρωση φαντασιώσεων κυρίαρχου και υποτακτικού και που υποψιάζομαι πως η διέγερση έρχεται από την διαδρομή-διαδικασία και όχι από το αποτέλεσμα-πώληση.

  Αστάρτη
   
 3. gaby

  gaby Guest

  Και για μένα το trafficking είναι ένα σοβαρό κοινωνικό πρόβλημα που ζούμε και στην Ελλάδα, έντονα, τα τελευταία 15 χρόνια.

  Βαρύτατη εγκληματική συμπεριφορά ενός μέρους του υποκόσμου, "μαφίες" που δεν έχουν αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά, και όλα αυτά για ποιούς λόγους;

  Με έχει σοκάρει ιδιαίτερα ότι σε πολλούς άντρες αρέσει (τουλάχιστον η ιδέα), να έχουν στη διάθεσή τους (για 10 λεπτά) μία γυναίκα απόλυτα κακοποιημένη, με εξαφανισμένη βούληση, καταναγκασμένη, χωρίς στον ήλιο μοίρα. Άντρες που δεν τους "πιάνει το μάτι" μας, που είναι πάντα υπέρ της ισότητας, που τονίζουν πόσες δουλειές κάνουν στο σπίτι, softies, milkies, που αστράφτει ξαφνικά το μάτι τους λάγνα στη σκέψη και μόνο της ανήμπορης που θα πέσει στα χέρια τους.

  Δεν έχει καμμία σχέση με το BDSM. Ακόμα και αν είχα γίνει αντικείμενο που προσφέρεται στη ζήτηση, έναντι συνολικού τιμήματος και σε περιορισμένο κύκλο, είναι τελείως άλλο πράγμα.

  Ο σκλάβος και η σκλάβα, στο BDSM είναι προνομιούχα πλάσματα, κατά τη γνώμη μου. Η ζωή, η ιδιοσυγκρασία τους, οι αντικειμενικές τους δυνατότητες και οι ευκαιρίες που είχαν να βρουν το ταίρι τους, τους έδωσε αυτό που αναζητούσαν, την γνήσια ερωτική τους έκφραση.

  Τί σχέση έχουν με τις γυναίκες του trafficking, που εξαναγκαστικά, χάνουν τη ζωή τους λεπτό προς λεπτό στις αγριότερες συνθήκες που μπορεί να σκεφτεί Κ/κανείς;
   
 4. Guest05

  Guest05 Guest

  Η εμπορία ανθρώπων (γενικά ή με σκοπό τη σεξουαλική εκμετάλλευση) νομίζω είναι ένα θέμα που κάνει να ανατριχιάζει κάθε ένας από εμάς σε αυτή εδώ την κοινότητα .

  Σωστά παρατηρήθει ότι ουδεμία σχέση μπορεί να έχει με lifestyle η με σχέσεις D/s Μ/s κ.λ.π.

  Το «trafficking» αποτελεί εκδοχή του δουλεμπορίου, εκδοχή της δουλείας είναι δουλεμπόριο, δουλεία. Είναι παράνομη διακίνηση προσώπων, ανθρώπων με σκοπό τη σεξουαλική-οικονομική εκμετάλλευση.

  Σαν κοινότητα πρέπει να φωνάξουμε σε όλους τους τόνους ότι είμαστε πιο ευαισθητοποιημένοι σε κάθε μορφή σωματικής , σεξουαλικής και ψυχολογικής κακοποίησης και σε κάθε τι που προσβάλει και κακοποιεί τον Άνθρωπο.

  Και αυτό γιατί σε μία κοινωνία που δύσκολα μπορεί να ταυτοποιεί το κακοποιό στοιχείο, οι σεξουαλικές ιδιαιτερότητες αλλά και ο τρόπος έκφρασης του lifestyle πολλές φορές μας οδηγούν σε αναδίπλωση και περιχαράκωση της δικής μας υγιούς σεξουαλικής και φιλοσοφικής έκφρασης .
   
Thread Status:
Not open for further replies.