Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σκέψεις και προβληματισμοί για τις BDSMικές συζητήσεις στο forum

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος espimain, στις 14 Μαρτίου 2017.

1. kinvara

kinvara Δική Του Contributor

Η ομορφιά στον άνθρωπο είναι μες στην ψυχή του
    και όχι το πώς φαίνονται τα ρούχα στο κορμί του  

2. ἀστράρχη

ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

Δεν θεωρώ σε καμία περίπτωση πως μια σχέση 3 μηνών D/s έχει χρόνο να κάνει και πολλά …
    Όχι γιατί δεν είναι γνήσια τα μέλη ή οι προθέσεις κτλ ( αυτό εσύ το αφήνεις να εννοηθεί όχι εγώ ) αλλά γιατί καλώς ή κακώς θέλει χρόνο για να φανούν πράγματα και το Κ να εισχωρήσει βαθύτερα κτλ κτλ και φυσικά να κάτσουν και οι ανάλογες φάσεις / ευκαιρίες να προκύψουν θέματα καθημερινότητας κτλ κτλ

Τώρα σε αυτό που έγραφα εγώ παραπάνω γράφω .. '' όποιος έχει υπάρξει αληθινά σε ασύμμετρη σχέση ετών '' εννοώντας ακριβώς αυτό , ότι μπορεί να έχει υπάρξει σε σχέση ετών αλλά να μην ήταν αληθινά , οπότε λέω αληθινά + σε σχέση ετών ( για τους λόγους που αναλύω παραπάνω )

Τα υπόλοιπα ήταν δική σου ανάγνωση! Αλλά ίσως τα έγραψα και εγώ μπερδεμένα οπότε  

Last edited: 17 Ιανουαρίου 2025
  3. rea..

rea.. Contributor

Τωρα σε κατάλαβα. Η διατύπωση με μπέρδεψε, αλλά θα μπορούσα να ζητήσω διευκρινήσεις. Απολογούμαι για το βιαστικό συμπέρασμα 

4. ἀστράρχη

ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

Καλημέρα! No worries

5. espimain

espimain Contributor

6. kinvara

kinvara Δική Του Contributor

χαχαχαχα 

7. espimain

espimain Contributor

8. Iagos

Iagos Contributor

Μάλλον δεν θυμάστε καλά οπότε καλό είναι να φρεσκάρετε τη μνήμη σας.

Στο νήμα που άνοιξε ο @DreamMaster και από το οποίο παραθέσατε το παρακάτω απόσπασμα:
    σας διέφυγε το γεγονός ότι η αντιγνωμία εκφράζεται
    στο δεύτερο άρθρο με όνομα και επώνυμο

Στην εδώ περίπτωση Ε/έχουμε από τη μία ένα κακοποιημένο άτομο που βρίσκει το θάρρος να πει:
    Το κακοποιημένο άτομο δηλαδή από τη μια δίνει μέχρι και τα προσωπικά του στοιχεία ενώ από την άλλη μην τον είδατε, μην τον απαντήσατε τον Κίτσο το λεβέντη τον καραμπουζουκλή

Κοινώς μπουχός

Iagos

9. Yiyi

Yiyi deleted

Κάποτε αναρωτιόμουν, γιατί τόση κακία σε ονλινε συνομιλιες; Είναι προφανως η ανωνυμία, λυνει το χερι και τη γλωσσα, επειδη δεν υπαρχει ντροπη ουτε ορια ουτε τοσος φοβος. Βεβαια η ανωνυμια ειναι σε εισαγωγικα αν τα πραγματα ξεφυγουν πολυ, ομως ποιος καθεται ν ασχοληθει περα απο ψυχακηδες ή ειλικρινα αδικημενους, περα απο ατομα με δυναμη, μανία ή ελευθερο χρονο να το κανουν.

Τωρα σκεφτομαι τις φορες που πχ εγω αναρωτιομουν πως γινεται οι ανθρωποι να καβλωνουν στα μπουρδελα και να μην ξενερωνουν; Ο αλλος ομως που ειναι στερημενος και καβλωμενος και φαλλοκρατης, θα το κανει ακομη κι αν ειναι μαζοχιστης στις φαντασιωσεις του. Και αμα τον πατησεις στον "κάλο", θα σου επιτεθει, επειδη ειναι ήδη ενα ευαισθητο θεμα για εκεινον και εκτιθεται δημοσια σε φορουμ που τον ξερουν.

Μετα, είναι ατομα που εχουν ζησει σε χωρια της Θεσσαλιας, σουρτουκες ξεπεταγμενες απο μικρες, με μπαμπαδες που τις κλειδωναν μεχρι να τις παντρεψουν. Αμα εγω χλευασω τις αναχρονιστικες αυτες πατριαρχικες πρακτικες, η τυπισσα θα επιτεθει με ο,τι εχει, απο νικ μεχρι επιλογη προφιλ, θα μοστραρει και τα κονε ως τσιρακι με διαχειριστες και admin ωστε να κανει καλο bullying, οπως τα παιδια στο σχολειο που λενε "σκασε μην φωναξω τον αδερφο μου που ειναι πιο μεγαλος".

Μετα υπαρχουν τυπισσες που τα φτιαχνουν με λαικα παιδια, τα οποια κανουν καζουρα σε ποιηση και λοιπα, οπως και παλι κανουν τα δηθεν μαγκακια τσογλανια στο σχολειο, και αμα αντιδρασεις σ αυτο και πεις, σας εχω ολους ιγκνορ, η τυπισσα θα λυσσαξει διοτι ποια εισαι εσυ μωρη ψωναρα που μας κανεις ιγκνορ λες και εισαι καμια ανωτερη με τα κουλτουριαρικα σου και δε γουσταρεις και σκυλαδικο; μουρλη εισαι. με διαγνωση της "τρελης απ το χωριο", και δυο πιτογυρα δωρο.

Ειναι λογικο ο καθενας να λυσσαει οταν νιωθει πως δεν τον αποδεχονται, δεν τον θελουν, σε κανεναν δεν αρεσει, το βλεπω σε τικτοκ που μιλανε για συνταγες ξερωγω, και δεν θα επαιζε σε φορουμ που ο καθενας και η καθεμια βγαζει τον εσωτερικο του κοσμο και ξεβρακωνεται κυριολεκτικα και μεταφορικα και μετα παρουσιαζεται και δια ζωσης σε διαφορα ατομα, αυτοαποκαλουμενα κοινοτητα δλδ χωριο.

Και εχουμε και πιο σοβαρα θεματα πχ ατομα που εχουν κακοποιηθει απο διαφορους ανωμαλους οσο ηταν αγουρα, και γνωρισαν την αληθινη ιστορια της Λολιτας, κι οχι την ταινια με την ομορφουλα και τον Irons με την αισθαντικη φωνη. Εκει πως θα με καταλαβουν εμενα που ως εφηβη φαντασιωνομουν τον 35αρη που θα ηταν κινκυ αλλα κα λος αν θρω πος και θα ηταν ολα εμ...φαντασιακα και τελεια. Και σου λεει οκ και που κολλαει τι φαντασιωνοσουν εσυ ως εφηβη καποτε; Εμ, μα αυτο ηταν η φαντασιωση μου μαρη. Το να το ζησω εστω και ονλινε, εστω και μεσα απο εικονες απο ταινιες.

Αλλα εδω ερχεται η νεμεσις και η τισις : Δεν μας παρατας μωρη βανιλα με τις μαζοχοφαντασιωσεις σου με τις εφηβες και τους 30-40ρηδες, που ξερουμε πως δεν γουσταρεις το lifestyle που ειμαστε οπαδοι; Καναμε φωλιτσα ωστε να ειμαστε ολοι μαζι και οπως ελεγε κ ενας πολυ εμπειρος απ αυτους "οι παλιοι εναντιον των νεων και ολοι μαζι εναντιον των ξενων". "Μπορει να δει ο εισαγγελεας κανα ποστ με Λολιτα, ο εισαγγελεας που διαβαζει φορουμ με τσοντες δλδ, και να πει: Φρουρααααα ελατε εδω, ειδα ενα ποστ απ την ταινια Λολιτα, παρτε την κλουβα να συλληφει παραυτα".
    Γελοιο; και ομως. Μερικοι ανθρωποι μες στην πορωση του οπαδισμου τους για το lifestyle της ζωουλας τους γεματη πουτσα, ξυλο, καταπιεση και κακοποιηση, θα φτασουν και σ αυτο το επιπεδο βοθρου, κι ας ειναι στην ηλικια των ΚΑΠΗ.

και με ολιγη απο κλισεδουρα aka τι εχω μαθει απ το ιντερνετς που ειναι και της μοδας : δεν σε χωνευω μωρη, εισαι μουρλη, ας το πω σαν κληση "για βοηθεια που χρειαζεσαι", λιγο πουτανια και μουλωχτοσυνη, βοηθαει παντα σ αυτα. Και μιλωντας για πουτανια, δεν εννοουμε αυτη με το σεξ, εννοουμε την χυδην εκφραση της καθε ωμοτητας (οπως ειναι και η εμπορευματοποιηση του σωματος btw)

Μιλωντας για χυδαιοτητα, τωρα που το σκεφτομαι ανωμαλια θα ηταν το πιο σωστο, ενας χωρος που φιλοξενει φαλλοκρατες με ταμπελα "η θηλυκια ακινητοποιηθηκε για να τον διευκολυνει" ειναι ενα βημα μακρια απο το να αποδεχθει την "αποψη" δλδ τον εμετο, πως ενα κοριτσι 10 χρονων ειναι κομπλεξικο με το σωμα του, αμα την γαργαλαει δηθεν τυχαια στο στηθος ο δασκαλος της μουσικης.
    Στον κοσμο της διαστροφης αυτων των ατομων, τα ακομπλεξαριστα ατομα, απαξ και πατησουν τα 10, δεν διαχωριζουν βυζια, μουνια, κωλους κλπ. Το ιδιο ειναι να σε αγγιζει καποιος στο κεφαλι, με τον πουτσο, λενε. Και καπου εδω, εγω που ποτέ δεν ηθελα τις προκαταληψεις με βαση τα ιδιαιτερα χαρακτηριστικα καποιου, θα πω, δυστυχως ισχυει αυτο που λενε για το τι ειναι ο καθενας και τι πρεσβευει, ως ενα βαθμο.
    Θυμαμαι 8 χρονων, εδινα αγωνα να μην περιθωριοποιηθει μια ιαχωβου που την λεγανε στο σχολειο, ή μια ρωσιδα στη σχολη που κανεις δεν την εκανε παρεα ή ενα αγορι θηλυπρεπες που το κοροιδευαν. Ομως ολα εχουν καποιο οριο. Και οταν καποιος γραφει ανωμαλιες, και ο χωρος τον αποδεχεται, τοτε ο χωρος ειναι σαπιος.

Και εδω ερχεται και το λογικο συμπερασμα πως ω ναι, στο ιντερνετ ολα ειναι πιο ευεξαπτα, ομως, τόσο αισχρα; Τοσο σαπια; Τοσο βιαια; Κι εδω, δυστυχως, οταν καποιοι μπορουν να ματωνουν στο ξυλο, να τιμωρουν στα σοβαρα με την παραμικρη αιτια, να διαλυουν συναισθηματικα τα ατομα που βρισκονται σε ερωτικη σχεση, τι ερμα θα ειχαν για ατομα ενοχλητικα, μεσα στα ποδια τους; Μηδενικα.

10. rea..

rea.. Contributor

Ρε άνθρωπε, το θυμάμαι σαν χθες, είχα διαφωνήσει σε ένα ποστ σου και το μόνο που σου είχα πει, είναι ότι με την κατάλληλη διάθεση και παρέα μπορείς να περάσεις μια χαρά σε μπουζούκια. Άρχισες να σφαδάζεις δημόσια ότι σου έκανα μπούλινγκ και ιδιωτικά μου έστελνες ξεκατινιάσματα και βρισιές άνευ λόγου, έτσι όπως έχεις κάνει με τόσα άλλα μέλη εξάλλου και μετά μπλοκάρεις κιόλας την συνομιλία για να μην σου έρθει η απάντηση που αρμόζει στον τραμπουκισμό σου (κοτοπουλάκι!).

Τόσα χρόνια μετά, στην ίδια εμμονή και στα ίδια ψεματα.

Παραβιάζεις τους κανονισμούς με επιθέσεις σε μέλη, με δεκάδες ψεύτικα προφίλ, ένα εκ των οποίων, απ όσο γνωρίζω είναι μόνιμα μπαναρισμένο για τραμπουκισμό δημόσια και ιδιωτικά σε μέλη.

Ακόμα και σε άλλη πλατφόρμα κυνηγούσες μέλη του φόρουμ. Έβγαζες την χολή σου και το παράλογο μίσος σου, με προσωπικές πληροφορίες/ συκοφαντίες από τοξικότερο κατιναριό από σένα ( και όμως υπήρχε!) και φυσικά μετά μπλόκ .

Με λίγα λόγια, δεν θα έπρεπε καν να βρίσκεσαι εδώ και παρόλα αυτά δεν σε ενόχλησε κανείς. Ποστάρεις κανονικότατα και κανένας δεν ασχολείται, ενώ ξέρουμε.
    Και στο ξαναλέω, για μένα, όσο το χρειάζεσαι το φόρουμ να μείνεις και να γράφεις.
    Αλλά όταν με καλείς θα σου 'έρχομαι σαν τον διάολο να σου θυμίζω την πραγματικότητα που έζησα και εγω και αλλά μέλη από σένα.

Πόσα χρόνια έχουν περάσει! Τι μου θύμισες..

Ω Συμφωνώ!.. σε περίπτωση πάντως που σκοπεύεις πάλι να μου επιτεθείς πριβέ μην περιμένεις να σε διαβάσω ενώ μπλοκάρεις, αν δεν έχεις τα κότσια να αντέξεις την απάντηση ψευτόμαγκα, δεν έχεις Λόγο. 

11. dina

dina Σκλαβα της Brt Contributor

Τα ίδια Παντελακη μου, τα ίδια Παντελη μου.

12. gaby_m

gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο από φροντίδα για την τήρηση των κανόνων της κοινότητας. Πάνε πάνω από δέκα χρόνια ...

Τελείως άσχετος ο συλλογισμός αυτός, τελείως ασύνδετες οι προκείμενες. Εκτός από ένα σημείο, ίσως το πιο αυθεντικό, το "άτομα ενοχλητικά". Γεγονός είναι ότι όταν κάποιος ενοχλεί και μόνον ενοχλεί για τη χαρά της ενόχλησης, κάποια στιγμή το βρίσκει μπροστά του.