Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι σκέφτεσαι τώρα ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος anasia, στις 9 Δεκεμβρίου 2005.

1. gaby_m

gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

Τι είναι αυτό τώρα; Όχι βέβαια! Φυσικά και δεν ισχύει όταν σου κάνει κάποιος κακό! Φυσικά δεν εμπίπτει στο "δεν ζητάμε τα ρέστα μετά" όταν κάποιος που βλάφτηκε από άλλον μπει στην - επίπονη - διαδικασία να αποκαταστήσει τα πράγματα και να ειδοποιήσει τους υπόλοιπους.

Όταν όμως πηγαίνεις ίσα πάνω σε θολές καταστάσεις λέγοντας "εγώ τα κάνω όπως μού 'ρχονται φυσικά" και "δε με νοιάζει τι λένε "οι γκουρού" για το BDSM εγώ θα κάνω το δικό μου" και τα συναφή - διότι τα έχουμε ακούσει και αυτά εδώ - και δεν πηγαίνει καλά για σένα για αυτόν τον λόγο, διότι εσύ δεν αξιολόγησες σωστά, πληροφορημένα και ψύχραιμα, όχι επειδή ο άλλος άνθρωπος έχει κακές προθέσεις ή έστω έβλαψε χωρίς να είχε σκοπό να το κάνει, τότε μπαίνει θέμα να μη ζητάς τα ρέστα εκεί που έλεγες άλλα.

Συμπέρασμα, το βλέπω ως καθολικό εκεί όμως που ταιριάζουν οι πώς μας τις είπατε προχθές; οι προκείμενες, ωραία; Πόσο πιο αναλυτικό για να γίνει κατανοητό;

Μη θολώνετε τα πράγματα εσείς τώρα.

ΥΓ. Και το θέμα που περάσατε τη μέρα σας γκρινιάζοντας, δεν είναι όπως το λέτε, δεν πρόκειται δηλαδή για μια πρωτόλεια φοιτητική εργασία, ο άνθρωπος αυτός είναι επαγγελματίας, έχει ιστοσελίδα, έχει βιογραφικό που το κατεβάζει όταν του στείλεις e-mail, το οποίο βιογραφικό μπορεί να αξιολογηθεί και παρέχει συγκεκριμένες υπηρεσίες, μάλλον όχι εδώ έτσι και αλλιώς, μας αρέσουν δε μας αρέσουν, είναι άλλο θέμα. Ούτε και εγώ τρελάθηκα ιδιαίτερα με το κείμενο [edit: ή μάλλον με την περίπτωση] αλλά μπορώ να επιτρέψω τους ενηλίκους που το διαβάζουν να διαμορφώσουν τη δική τους γνώμη, χωρίς να τους καθοδηγώ και μάλιστα πιεστικότατα. Και αυτό με την ξαφνική επιμονή στο τι είναι "επικίνδυνο" και τι όχι να το κοιτάξετε λίγο γιατί είναι κόκκινο σημαιάκι για πουριτανισμό.

Last edited: 4 Αυγούστου 2025 at 19:23
  2. ChrisZab11

ChrisZab11 Regular Member

Τι σκέφτομαι τώρα ;;;
    Τα φώτα σαν σβήσουν , οι προβολείς θα ανάψουν. Το χειροκρότημα του κόσμου είναι αυτό που την έναρξη θα δώσει

3. Iagos

Iagos Contributor

Δεν τσατάρουμε...

Θα γράφω όποτε Με διευκολύνει και εσείς από πλευράς σας έχετε την δυνατότητα να απαντήσετε στον χρόνο σας. Τι θα πει αν ο άλλος είναι διαθέσιμος; Δεν σας ενόχλησα στο messenger. όταν και όποτε Με βολεύει στους δικούς Μου χρόνους θα γράφω... χωρίς να πάρω άδεια από κανέναν...

Τα υπόλοιπα στο νήμα

4. bas

bas Τέλος του παιχνιδιού - Πλήρης

Ολοι κρινόμαστε. Ακόμα και για αυτά πίσω από πίσω από τις γραμμές. Έξυπνα παιδάκια είμαστε.

Η αποκαθήλωση ενίοτε είναι οδυνηρή.

Τι να κάνουμε; C est la vie…

5. gaby_m

gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

Λόγω του ευαίσθητου χαρακτήρα τους έπρεπε να απαντηθούν αυθωρεί και παραχρήμα, τουλάχιστον με το δικό μου κριτήριο.

6. Iagos

Iagos Contributor

Δεν φέρω καμία ευθύνη Εγώ για να μιλάτε για ασέβεια από πλευράς Μου.. Αυτό αφορά εσάς και τα κριτήρια σας.

7. Iagos

Iagos Contributor

Και κάτι ακόμα πώς μπορείτε να γελάτε με τα ζώα που κακοποιούνται βάναυσα για το κέρδος;

Εγώ δεν γελάω καθόλου...

Πριν κάποιες μέρες εδώ Μ/μας λέγατε ότι ονειρεύεστε μια Ελλάδα που θα σέβεται τα ζώα.. και τώρα μπροστά στη θέα ενός ζώου που κακοποιείται εσείς γελάτε;

Τι να πω..