Dear Diary - S01E08: Χαρμάνης κι άφραγκος σε εκτροφείο αγρίων κονίκλων

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Art and Literature' που ξεκίνησε από το μέλος Audiosexual, στις 11 Μαρτίου 2019.

 1. Audiosexual

  Audiosexual Ωχ...

  Χαρμάνης κι άφραγκος σε εκτροφείο αγρίων κονίκλων

  Τετάρτη, 31 Μαΐου 2017

  Αγαπημένο ημερολόγιο,

  επιτέλους τέλειωσε ο μήνας! Σε λίγες ώρες μπαίνει επίσημα το καλοκαίρι. Άντε να αρχίσω να πηγαίνω παραλία τώρα που θα έχω και καλή παρέα, να κάνω μπανάκια, να πάρω χρωματάκι και να κάνω και μπόλικο σεξάκι. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι τελευταία μέρα του μήνα, μπαίνει και ο μισθούλης και μπορώ να κουνηθώ πλέον γιατί τα τελευταία μου λεφτά τα έδωσα για την όζα και τις μπύρες. Α και το γουρούνιασμα στο φούρνο. Όχι, δεν κέρασε ο Αργύρης, αλλά ευτυχώς πλήρωσε το ξενοδοχείο αλλιώς μας έβλεπα να πλένουμε σεντόνια. Άντε γιατί εχθές έψαχνα σε τσέπες και κάτω από τα μαξιλάρια του καναπέ μπας και βρω κάνα ψιλό να πάρω τσιγάρα. Και τελικά δεν βρήκα.

  Ευτυχώς που δεν είπα τίποτα στη Νάντια τη Δευτέρα. Σήμερα σχεδόν με παρακάλαγε να της πω λεπτομέρειες, οπότε της τα είπα με δόσεις στα διαλείμματα και τη χρέωνα τσιγάρα. Κακό πράγμα η χαρμάνα. Στο τέλος μου είπε ότι χάρηκε πολύ για την εξέλιξη και να κανονίσω να βγούμε όλοι μαζί να τον γνωρίσει και εκείνη. Της είπα ότι θα το κανονίσουμε, αλλά στην πραγματικότητα δεν θέλω. Ικανή την έχω να μου τον φάει.

  Ο Δημητράο-Τάο και το επιτελείο του μάλλον έχουν βαρεθεί να ασχολούνται με την πάρτη μου γιατί έχουν σταματήσει πλέον τα γελάκια και τα φιλάκια και οι μπηχτές. Ή απλά έχουν φάει τρελό χώσιμο από το αφεντικό και δεν έχουν χρόνο. Όπως και να έχει όμως, πάλι καλά. Είναι μία ωραία μέρα σήμερα!

  Εχθές το βράδυ μιλάγαμε στο τηλέφωνο με τον Αργύρη. Με πήρε εκείνος βέβαια γιατί δεν είχα μονάδες και δεν είχα για να βάλω κάρτα. Και μάλλον ξεχάστηκε ότι ήμασταν στο κινητό γιατί μιλάγαμε με τις ώρες. Κάποια στιγμή με ρώτησε γιατί μπήκα στο φέτλαϊφ αφού ουσιαστικά είμαι βανίλια και δεν έχω καμία σχέση με αυτά. Του είπα για τη μάζωξη στης Νάντιας πριν 10 μέρες και ότι κάτι μου έκαναν οι σκηνές στο δωμάτιο με τα παιχνίδια του συμβολαιογράφου στις 50 αποχρώσεις, και ότι μου πρότεινε η Νάντια να μπω. Με ρώτησε ποιο είναι το ψευδώνυμο της Νάντιας, αλλά δεν το ξέρω. Δεν θα του το έλεγα όμως και να το ήξερα.

  Οπότε μετά με ρώτησε πως μου κάθονται διάφορες ιδέες στο μυαλό μου και πόσο με καυλώνουν. Αν μου αρέσει ο πόνος, αν μου αρέσει να με χτυπάνε, αν μου αρέσει να χτυπάω, να δίνω ή να ακολουθώ εντολές, αν μου αρέσουν οι γυναίκες και διάφορα άλλα. Είναι πολύ περίπλοκα τα πράγματα σε αυτό το μπιντεσέμ που λέει ο Αργύρης. Του είπα τελικά πως νομίζω ότι πιο πολύ με καυλώνει να έχει ο άντρας το πάνω χέρι, αλλά δεν είμαι και 100% σίγουρη. Οπότε μου είπε να μπω σε ένα σάιτ να κάνω ένα τεστ και θα μου πει αυτό τι είμαι.

  Τι να είμαι δηλαδή; Πάμε καλά; Ξέρω τι είμαι. Αλλά δεν θα χαλάσω χατήρι στον Αργύρη μου. Οπότε μπήκα στο σάιτ που μου είπε. Του είπα όμως να με βοηθήσει γιατί δεν τα πάω καλά με τα αγγλικά. Και έτσι άρχισα να κάνω το τεστ μαζί με τον Αργύρη και έχω κρατήσει σημειώσεις να σου πω. Το τεστ έχει πολλές δηλώσεις και σε κάθε δήλωση σε ρωτάει κατά πόσο συμφωνείς ή διαφωνείς μαζί της. Οι δηλώσεις που διαφώνησα κάθετα ήταν κάτι παλαβομάρες. Μία αν θα γύρναγα τσόντες και να τις πουλάω στο ιντερνέτ. Ναι κάντε όνειρα!! Μία άλλη έλεγε ότι αν δεν ικανοποιώ τον σύντροφό μου θα του έλεγα να πηγαίνει και με άλλες.. πάμε καλά; για ηλίθιες ψάχνουν; Μετά έλεγε ότι θα ήθελα να είμαι σκλάβα του σεξ 24 ώρες τη μέρα. Ε όχι.. καλό το σεξ δεν λέω, αλλά έχουμε και δουλειές να κάνουμε!

  Ύστερα έλεγε αν μου αρέσει να αισθάνομαι θήραμα και ότι με κυνηγάει ο θύτης. Θα μου άρεσε να σου πω να με κυνηγάνε και μένα, έτσι για αλλαγή αλλά νομίζω με όλα αυτά τα περίεργα που λέει το τεστ, μάλλον εννοεί βιαστές, οπότε όχι. Ααα είχε και μία άλλη που έλεγε αν θα έκανα χρηματικές δωρεές σε σάιτ για βιδεσέμ. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ. Όχι. Άμα βρείτε ψιλά στον καναπέ μου, δικά σας!

  Είχε και κάποια που συμφωνούσα όπως αυτό που έλεγε ότι γουστάρω να κάνω ότι είμαι διαφορετική ηλικία από την κανονική μου, και να μου λένε βρομόλογα και να με βρίζουν στο σεξ. Ιδίως αυτό το τελευταίο, αν με ρώταγες το Σάββατο το πρωί θα διαφωνούσα κάθετα.. αλλά όπως έλεγε και ο Σωκράτης, τα πάντα ρει!

  Τέλος πάντων όμως, για να μη γράφω κατεβατά, είχε πολλές ερωτήσεις. Κάποιες έβγαζαν νόημα, άλλες ήταν κουφές εντελώς, και με κάποιες τσαντίστηκα αλλά ευτυχώς με ηρέμησε ο Αργύρης. Και αφού τα έκανα όοοοολα αυτά στο τέλος έβγαλε τα αποτελέσματα.

  Και είμαι λέει ΚΟΥΝΕΛΙ!!! Τόση ώρα απαντάω σε μαλακίες για να μου πει τι ζώδιο είμαι στο Κινέζικο ωροσκόπιο; Και όχι τίποτα άλλο αλλά δεν το έβγαλε καν σωστά! Άλογο είμαι. Τι κουνέλια και παπαριές; Και δεν είμαι λέει ούτε καν ολόκληρο κουνέλι. Είμαι 63% κουνέλι. Το υπόλοιπο δηλαδή τι είμαι.. στιφάδο; Και άλλα 63% υποτακτική. Και μετά 62% βανίλια και 57% ματάκιας. Και μετά είχε και άλλα πολλά που δεν τα καταλαβαίνω. Δεν ήμουν ποτέ καλή στα μαθηματικά αλλά νομίζω ότι αν τα προσθέσω όλα αυτά βγάζει παραπάνω από 100%. Μαλακία σάιτ είναι, αλλά δεν το είπα στον Αργύρη για να μην τον στεναχωρήσω.

  Τέλος πάντων, μου είπε να βάλω τα αποτελέσματα στο προφίλ μου στο φέτλαιφ γιατί έτσι λέει κάνει ο κόσμος ο σωστός, και με βοήθησε να το κάνω, οπότε τα έβαλα. Σκατά όμως, τί το ήθελα; Πάνω που είχα καταφέρει να διαβάσω όλα τα μηνύματα που μου είχαν στείλει (θα σου πω άλλη φορά για αυτά γιατί βαριέμαι τώρα) σήμερα που μπήκα είχα 60 καινούρια! Έλεος!

  Αχ Αργύρη, μεγάλη η χάρη σου. Τέλος πάντων όμως, μου είπε ότι από τα αποτελέσματα έβγαλε αρκετά συμπεράσματα και μου είπε να συναντηθούμε πάλι το Σαββατοκύριακο και ότι μου έχει εκπλήξεις. Του είπα φυσικά ναι, και θα ξαναμιλήσουμε την Παρασκευή να κανονίσουμε τις λεπτομέρειες.

  Ενιγούει (άκουσα τον Αργύρη που το έλεγε συχνά και μου άρεσε και μου κόλλησε και μένα. Βασικά και η Νάντια το λέει, αλλά δεν μου αρέσει όταν το λέει εκείνη), ανυπομονώ να έρθει το Σάββατο. Γεια σου τώρα, πάω μπαλκόνι γιατί έχω χαρμανιάσει 4 ώρες τώρα με το γαμοτέστ.

  XOXOXO

  ΥΓ: Κουνέλι ρε φίλε..

  < Προηγούμενο | Πρώτο | Επόμενο >
   
  Last edited: 11 Μαρτίου 2019